Merhaba, öncelikle hayırlı olsunKızlar merhaba. 2 ocakta transfer oldum. Bugün test günümdü. Sonucum pozitif. Bu benim 2. Transferim. İlki dondurulmuş embriyo oldu çift embriyo verdi. Kimyasal oldu. Bu taze transferdi. Sadece folik asit ecopirin ve progestan fitil kullandım. 10 gün rapor aldım. Akşamları yürüyüşe çıktım çiğ kabak çekirdeği badem muz portakal vs yedim. Tüm gün yatmadım. Ve unuttum transferi bir kere bile test mest yapmadım. İlki çok kötüydü benim depresyona girmiştim. Ama bu sefer önce kendim iyi olmalıyım dedim ve öyle de yaptım. Demem o ki Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallahMerhaba, öncelikle hayırlı olsunbelirtileriniz var miydi, varsa nelerdi, paylaşır mısınız
Tekrarlayan başarısız tüp bebeklerinde 35 yaş altına da çift embriyo transferi yapılıyor. Onun dışında yaş 35 altıysa yapan doktor sayısı çok çok azCanım merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerimi görelim yaşın kaç acaba çift embriyo için benim doktorum 35 yaş altı olmaz dedi bende çift istiyorum
Beni de gruba alabilir misin 8 Ocak transfer 1 embriyo 3.gun embriyosuUmarım öyledir
6.gunden itibaren deneyin bizzzat tecrübeKızlar transfer gününü sayardım bugün 4.gun erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Merhaba başka belirtiniz oldu muMerhabalar Burada sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınızBen Ocağın 3 ünde transfer oldum ayın 15 i test günüm 6.gün lekelenme yaşadım çok stresliyim
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba. 2 ocakta transfer oldum. Bugün test günümdü. Sonucum pozitif. Bu benim 2. Transferim. İlki dondurulmuş embriyo oldu çift embriyo verdi. Kimyasal oldu. Bu taze transferdi. Sadece folik asit ecopirin ve progestan fitil kullandım. 10 gün rapor aldım. Akşamları yürüyüşe çıktım çiğ kabak çekirdeği badem muz portakal vs yedim. Tüm gün yatmadım. Ve unuttum transferi bir kere bile test mest yapmadım. İlki çok kötüydü benim depresyona girmiştim. Ama bu sefer önce kendim iyi olmalıyım dedim ve öyle de yaptım. Demem o ki Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Hayırlı olsun canım. Dinlen bol su havuç suyu kabak çekirdeği avokado protein ye. Çerez tüket.Donmuş embriyoyla ekimde denedik biz olmadı bugün taze embriyo nakli yapıldı
Ayy az önce akşam yemeği avokadolu bademli maş fasulyeli salata yedim şimdi muzHayırlı olsun canım. Dinlen bol su havuç suyu kabak çekirdeği avokado protein ye. Çerez tüket.
Yok canım olmadım hafta içi kontrole gideceğimCanım sen adet oldun mu ne yaptın ?
Çok üzüldüm ya ama vazgeçme yine yine dene olur muKızlar sonucum negatifHissetmiştim zaten olmadığını. Rabb'im sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
Ohh mis afiyet olsunAyy az önce akşam yemeği avokadolu bademli maş fasulyeli salata yedim şimdi muz
Bol şans diliyorum canımYok canım olmadım hafta içi kontrole gideceğim
İnşallah denemeyi düşünüyorum. Doktorum adet bitiminde görüşelim dedi. Var bir zamanı, hayırlısıyla olur inşallahÇok üzüldüm ya ama vazgeçme yine yine dene olur mu
Yarın işimden bi yapmak geçiyor vallaAmin amin inşallah bu sene olur Allah razı olsunidrar testi yapmayı düşünüyor musun
Artık transferle beraber 9.gun oluyor varsa çıkar diye düşünüyorumYarın işimden bi yapmak geçiyor valla