2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Embriyo kalitem 4aa idi. 1 tane transfer edildi. Belirti diyebileceğim çok bişe olmadı ara ara batma oldu başka bişe olmadi

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun belirtileriniz var miydi, varsa nelerdi, paylaşır mısınız

Selam kızlar, dün 2. Reglim döngüm başladığı için doktordaydım. Antibiyotik, vitaminler ve östrojen verdi. Günde 6 tane alacağım. Sonraki muayene günü 22 Ocak. Sizce transferim her şey olması gerektiği gibi ilerlerse bu ay mı olur?
Hiç sormadım ne zaman transfer olur, kaç tane embriyo olur vs. Bakalım süpriz modunda ilerliyoruz

Canım merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerimi görelim yaşın kaç acaba çift embriyo için benim doktorum 35 yaş altı olmaz dedi bende çift istiyorum
Tekrarlayan başarısız tüp bebeklerinde 35 yaş altına da çift embriyo transferi yapılıyor. Onun dışında yaş 35 altıysa yapan doktor sayısı çok çok az

Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah insanı beklemek çok yoruyor bir belirti beklemek düşünmek durmak zor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…