2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar sat 10 Ocak, rahim kalınlaştırma hazırlıkları başladı, yavaştan ilaçlarımı da stoklamaya başladım. Ancak kan sulandırıcı iğneler için rapor çıkartamadım henüz gebelik tanımlanmadığı için. Sizler nasıl yaptınız? Ücretli mi aldınız? Fikir verirseniz sevinirim

Benim de bel ağrım vardı sürekli, arada da regl ağrısı gibi karnım ağrıyordu bu sabah itibariyle hiçbiri yok sadece yorgunluk devam

Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz. Ben sağlık ocağına yazdırdım dün bir kutu ama henüz almadım. Fark ne kadar çıkar bilmiyorum. Transfer sonucum olumlu gelirse kadın doğumdan rapor çıkıyormuş

canim 0.04 amh ile uc tane gelisti bi kac ay once benim.gonal f uygun oluyor, bazi daha hirsli doktorlar daha iddiali ilaclar da kullanabiliyorlar:)

canim 0.04 amh ile uc tane gelisti bi kac ay once benim.gonal f uygun oluyor, bazi daha hirsli doktorlar daha iddiali ilaclar da kullanabiliyorlar:)
Benim gonal-f ile gelişmedi kuzum ya. Bir dahakine klomaen femara kullanalım diyeceğim doktora. İkidir gonal-f 300le bir yumurta oluşuyor.

Bende hep yapıyım diyorum ama testte yok evde yarın test günüm 9. Gün test yap dedi doktor bana belki pazartesi yaparım

Kızlar 6. Günümün içindeyim belirtim yoktu. Bugün biraz iş yapayım dedim biraz sanki kasığım acıdı ve pedime kahverengi akıntı gelmiş. Sizce yerleşme kanaması mıdır ? Bir şey olur mu ki

Kızlar 6. Günümün içindeyim belirtim yoktu. Bugün biraz iş yapayım dedim biraz sanki kasığım acıdı ve pedime kahverengi akıntı gelmiş. Sizce yerleşme kanaması mıdır ? Bir şey olur mu ki
Kırmızı regl gibi kanama değilse normalde de yerleşme sebebiyle gelecek olabilir bişi olmaz inşallah, bana verdikleri kağıtta kahverengi ve açık pembe lekeler olabilir yazıyor. Ama yine de iş yapmayın lütfen

Transfer gününü saymamak gerekiyor. Sizin de 5 ocaktı pazartesi yapın derim en erken. 9. Gün pazartesiye denk geliyor
Öyle yaparım heralde sabır biz anne olmak için savaş veriyoruz üzülüyoruz kimi annede şehit olan evlatları için neye sevinelim neye üzülelim bilemiyorum artık rabbim sabır versin

Canım bak umarım işine yarar ❤

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-13-17-05-28-270_com.instagram.android.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2024-01-13-17-05-23-472_com.instagram.android.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-01-13-17-05-18-572_com.instagram.android.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 51
Evet doktoruma yazdım o da lekelenme olabilir dinlen bol su iç dedi. Hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…