- 13 Kasım 2022
- 1.937
- 4.005
Benim de bel ağrım vardı sürekli, arada da regl ağrısı gibi karnım ağrıyordu bu sabah itibariyle hiçbiri yok sadece yorgunluk devamKizlar merhaba , benim ptesi test günüm çok stresli ama heyecanlıyım da . İki gün öncesine kadar kasıkta hafif batma ve göğüs hassasiyetim vardı bel ağrım vardı fakat şuan hiçbiri yok. Normal mi ?
Ayrıca bugün ucaylarin baslangici inşallah Allah'ım isteyen böyle emek veren herkese hepimize nasip eder anneliği , çocuklarımızı kucağımıza almayı
canim selam, bunu hemsireye bildirmelisin.Arkadaşlar cetrotide bacağıma vurdum çıkardığmda kanadı şimdi de orası şişti ilaç işe yaradımı şimdi başına böyle bişey gelen vR mı
Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz. Ben sağlık ocağına yazdırdım dün bir kutu ama henüz almadım. Fark ne kadar çıkar bilmiyorum. Transfer sonucum olumlu gelirse kadın doğumdan rapor çıkıyormuşKızlar sat 10 Ocak, rahim kalınlaştırma hazırlıkları başladı, yavaştan ilaçlarımı da stoklamaya başladım. Ancak kan sulandırıcı iğneler için rapor çıkartamadım henüz gebelik tanımlanmadığı için. Sizler nasıl yaptınız? Ücretli mi aldınız? Fikir verirseniz sevinirim
canim 0.04 amh ile uc tane gelisti bi kac ay once benim.gonal f uygun oluyor, bazi daha hirsli doktorlar daha iddiali ilaclar da kullanabiliyorlar:)Kızlar düşük amh değeri olup, birden fazla yumurtası gelişen var mı? Nasıl bi ilaç protokolü uygulandı acaba? Normalde düşük amhlılar için yumurtalıklar az uyarılırmış ama ben gonal-f 300 kullandım her gün ve bir yumurtam oldu. Acaba ilaç mı fazla geldi diye aklıma Kurt düştü
biz de glue kullanimini deniyoruz bu transferde bakalim faydasi olacak mi:) hayirli olsun sizinki deSelam kızlar pazartesi 09.30 da transferim var embriyo glue da önerdiler kabul ettim..
Benim gonal-f ile gelişmedi kuzum ya. Bir dahakine klomaen femara kullanalım diyeceğim doktora. İkidir gonal-f 300le bir yumurta oluşuyor.canim 0.04 amh ile uc tane gelisti bi kac ay once benim.gonal f uygun oluyor, bazi daha hirsli doktorlar daha iddiali ilaclar da kullanabiliyorlar:)
Bende hep yapıyım diyorum ama testte yok evde yarın test günüm 9. Gün test yap dedi doktor bana belki pazartesi yaparımDoktorum 12. Gün bakalım var yok kesin olsun öncesinde bakmak istemiyorum dedi dolayısıyla mecburen perşembeyi bekliyorum. Hatta aradım dedim hocam kan sulandırıcı iğnem bitiyor pazartesi geleyim mi, kendimce hile yapıp gidince kan da istetecektimyok ben uzaktan yazarım Perşembe gel diyor
Transfer gününü saymamak gerekiyor. Sizin de 5 ocaktı pazartesi yapın derim en erken. 9. Gün pazartesiye denk geliyorBende hep yapıyım diyorum ama testte yok evde yarın test günüm 9. Gün test yap dedi doktor bana belki pazartesi yaparım
femara kist olusturdu bende. ama yine de denryebilirsin. pergovarisBenim gonal-f ile gelişmedi kuzum ya. Bir dahakine klomaen femara kullanalım diyeceğim doktora. İkidir gonal-f 300le bir yumurta oluşuyor.
Kırmızı regl gibi kanama değilse normalde de yerleşme sebebiyle gelecek olabilir bişi olmaz inşallah, bana verdikleri kağıtta kahverengi ve açık pembe lekeler olabilir yazıyor. Ama yine de iş yapmayın lütfenKızlar 6. Günümün içindeyim belirtim yoktu. Bugün biraz iş yapayım dedim biraz sanki kasığım acıdı ve pedime kahverengi akıntı gelmiş. Sizce yerleşme kanaması mıdır ? Bir şey olur mu ki
Öyle yaparım heralde sabırTransfer gününü saymamak gerekiyor. Sizin de 5 ocaktı pazartesi yapın derim en erken. 9. Gün pazartesiye denk geliyor
Canım bak umarım işine yarar ❤Kızlar 6. Günümün içindeyim belirtim yoktu. Bugün biraz iş yapayım dedim biraz sanki kasığım acıdı ve pedime kahverengi akıntı gelmiş. Sizce yerleşme kanaması mıdır ? Bir şey olur mu ki
Evet doktoruma yazdım o da lekelenme olabilir dinlen bol su iç dedi. Hayırlısı hakkımızdaKırmızı regl gibi kanama değilse normalde de yerleşme sebebiyle gelecek olabilir bişi olmaz inşallah, bana verdikleri kağıtta kahverengi ve açık pembe lekeler olabilir yazıyor. Ama yine de iş yapmayın lütfen
Teşekkür ederim. Adetime daha 1 hafta var kahverengi geldi inşallah yerleşmedirCanım bak umarım işine yarar ❤
Yerleşme gibi duruyor kuzumTeşekkür ederim. Adetime daha 1 hafta var kahverengi geldi inşallah yerleşmedir
İnşallah. kaşıklarıma bi ağrı sızı girdi. İş yaptım diye mi oldu acaba ya inşallah bir şey olmazYerleşme gibi duruyor kuzum
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunbiz de glue kullanimini deniyoruz bu transferde bakalim faydasi olacak mi:) hayirli olsun sizinki de