- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 37
Benimde taze transfer olucak inşallahDoğru diyorsun canım Zaten sorduğum herkes taze transfer yaptır dedi vardır bir hayır
Tabiki manasız. Bak ben bugün 7.gundeyim yine elim gitmiyor. Diyorum ki sonuç net olsun neden eziyet edeyim kendime. Herkesin vücudu farklı kendine özel.İlk 3 gün çok iyiydim sonra stres yapmaya başladım. Forumda erken test yapan çift çizgi çıkanlar görünce dayanamadım.
Transferde erken test yapmak manasız geliyordu. Yaptım sonucu gördüm :/
Kesinlikle… bence de en önemlisi altın yumurtayı bulmak:)merhaba, benden hep bir veya iki yumurta toplaniyor..Uzulme kimimiz boyleyiz onemli olan kaliteli ve tutunmak isteyen bir embryo olmasi:)
Selam canım, üzülme diyeceğim ama çok zor biliyorumKızlar sonucum negatifHissetmiştim zaten olmadığını. Rabb'im sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
Vardır bir sebebi. Allah'ım tez zamanda çabasız nasip etsin inşallahKızlar sonucum negatifHissetmiştim zaten olmadığını. Rabb'im sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar çarşamba günü transferim yapılıyor son bir
Canım test yaptın mı inşallah pozitif almissindirKızlar çarşamba günü transferim yapılıyor son bir
seninki şuan net bellidir. Ben lekelenmeyi görseydim hayatta duramazdim idrar testi için inşallah bebeğin seninledir canımMerhabalar Burada sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınızBen Ocağın 3 ünde transfer oldum ayın 15 i test günüm 6.gün lekelenme yaşadım çok stresliyim
Merhaba evet sizAaaa merhaba, Fulya hanımı ben çok sevdim, ilki olmadı ama bu sefer olacak sizin ilk deneme mi?
Ben Gebzede oturuyorum canım burda devlet hastanesi dolu olduğu için hiç gitmiyorum yakın bi özel hastane var oraya gidiyorumSağlıklı hayırlı olan neyse nasbimiz olsun inşallahbu arada devlet hastanesi beta almıyor değil mi ? Geçen sene kadın doğum acili beta bakmadı ya . Bilgin var mı ?
hayırlı olsun canım benm gözün aydın inşallah sağ Salim kucağına alırsın darısı bizeEvet canım 5 ocakta transferim oldu bugün baş dönmem var ilk günden beri iştahım çok acıktı hafif kaşık ağrılarım vardı en son bugün test aldım pozitifi gördüm darısı senin başına insallah
Bugün bendede 4,5 defa batma oldu sağlık ocağına gitmiştim iğne yaptırmaya yoruldum diye düşündümKizlar bugün önce sol kasiktan batma oldu geçti şimdi sağa attı. Anlık batıp bırakıyor tekrar başlıyor. Bunu yaşayan oldu mu ?
Asla belirti diye kendimi dinlemem takilmam ama inşallah bunlar iyi haberleri canım ne diyim.Bugün bendede 4,5 defa batma oldu sağlık ocağına gitmiştim iğne yaptırmaya yoruldum diye düşündüm
Dün akşam hepimiz için bol bol dua ettim rabbim nasip eder ve ilerde sizinle dertleştiğim bu heyecanı yaşadığım günler aklıma gelir gülümserimAsla belirti diye kendimi dinlemem takilmam ama inşallah bunlar iyi haberleri canım ne diyim.
Amin amin inşallah bu sene olur Allah razı olsunDün akşam hepimiz için bol bol dua ettim rabbim nasip eder ve ilerde sizinle dertleştiğim bu heyecanı yaşadığım günler aklıma gelir gülümserim