- 5 Haziran 2017
- 166
- 57
- 34
Evet haklısın arkadaşım ama sanki zaman geçmiyor inan inşallah yarabbim erken yaptığım için negatiftirYalnız transfer gününu saymiyorsunuz. 3.gun test yapmış oluyorsunuz ki çok çok erken
güzel haberlerle gelin :)Kızlar hayırlı cumalar herkeseTest yaptırmaya gidiyorum dua edin bugün 9. günüm
Buralar pozitiflerle dolar inşallahKızlar hayırlı cumalar herkeseTest yaptırmaya gidiyorum dua edin bugün 9. günüm
Yaa son ana kadar bekleyim ben de. Erken test yapmak iyi değil biliyorum ama kendimi tutamadım. Test yapmayınca daha stresli oluyorum rüyalarıma giriyorErken canım ya. Dün ignem bitiyor diye hemşireye yazdım gününden önce kan versem net bilgi sahibi olur muyum diye. Kesinlikle hayır dedi. İki gün erken yapsanız dahi negatif çıkma ihtimali çok çok yüksek dedi. Sasiridm açıkçası. Bunu da öğrenmiş oldum.
canım ben olsam taze transfer olurdum tutabilir neden tutmasınCanım arkadaşlarim. Tek yumurtam döllendi. Taze transfer düşünülüyor. Sizce havuz yaptırmalı mıyım? Nasip bu deyip devam mı edeyim? Ben çift embriyo transferi istiyordum ama nasip değilmiş
Transferden sonra kaçıncı gün test gününüz ?Erken canım ya. Dün ignem bitiyor diye hemşireye yazdım gününden önce kan versem net bilgi sahibi olur muyum diye. Kesinlikle hayır dedi. İki gün erken yapsanız dahi negatif çıkma ihtimali çok çok yüksek dedi. Sasiridm açıkçası. Bunu da öğrenmiş oldum.
oluyor canım aynıKızlar progestan 200 mg vajinal fitil olarak kullanıyorum. Hap olarakta içilebiliyormuş. Kullandıktan sonra bazen peçeteye etimiş halde gelebiliyor. Sizdede olıyor mu böyle bir durum
Transfer hariç bugün ,7.gun . Test günüm salıTransferden sonra kaçıncı gün test gününüz ?
Rahat ol nasipte ne varsa onu göreceğiz. Ben de senin gibiydim nasip gececk bu günler diyordum sen her dakika saniye olur mu olmaz mı diye düşünme. Üstüne düşme. Başka şeylerle ugras. Film izle bol bol.Evet haklısın arkadaşım ama sanki zaman geçmiyor inan inşallah yarabbim erken yaptığım için negatiftir
Canım sen adet oldun mu ne yaptın ?Canım senin için dua ediyorumben hala adet olamadım bekliyorum
Çok erken yapmışsın canım az daha sabır hemen moral bozmak yokKızlar transfer gününü sayardım bugün 4.gun erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Hayırlı sağlıklı sonuçlar olsun inşallahKızlar hayırlı cumalar herkeseTest yaptırmaya gidiyorum dua edin bugün 9. günüm
Evet haklısın kuzum vallaÇok erken yapmışsın canım az daha sabır hemen moral bozmak yok
BenŞişli kolanda tedavi gören var mı aranızda?
Aaaa merhaba, Fulya hanımı ben çok sevdim, ilki olmadı ama bu sefer olacak sizin ilk deneme mi?
Ben baya stresliyim. Stresli olmayanı oluruna bırakı tebrik ediyorum da düşünmeden nasıl günler geçer bilmiyorum o sürüm ben de yokRahat ol nasipte ne varsa onu göreceğiz. Ben de senin gibiydim nasip gececk bu günler diyordum sen her dakika saniye olur mu olmaz mı diye düşünme. Üstüne düşme. Başka şeylerle ugras. Film izle bol bol.
Tabiki ben de düşünüyorum her oturmamda kalkmam da acaba doğru mu hareket ediyorum onu bile düşünüyorum komik ama demek istediğim stres boyutu önemli.Ben baya stresliyim. Stresli olmayanı oluruna bırakı tebrik ediyorum da düşünmeden nasıl günler geçer bilmiyorum o sürüm ben de yokkendime eziyet ediyorum
İlk 3 gün çok iyiydim sonra stres yapmaya başladım. Forumda erken test yapan çift çizgi çıkanlar görünce dayanamadım.Tabiki ben de düşünüyorum her oturmamda kalkmam da acaba doğru mu hareket ediyorum onu bile düşünüyorum komik ama demek istediğim stres boyutu önemli.
Doğru diyorsun canım Zaten sorduğum herkes taze transfer yaptır dedi vardır bir hayırcanım ben olsam taze transfer olurdum tutabilir neden tutmasın