2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa son ana kadar bekleyim ben de. Erken test yapmak iyi değil biliyorum ama kendimi tutamadım. Test yapmayınca daha stresli oluyorum rüyalarıma giriyor

Transferden sonra kaçıncı gün test gününüz ?

Evet haklısın arkadaşım ama sanki zaman geçmiyor inan inşallah yarabbim erken yaptığım için negatiftir
Rahat ol nasipte ne varsa onu göreceğiz. Ben de senin gibiydim nasip gececk bu günler diyordum sen her dakika saniye olur mu olmaz mı diye düşünme. Üstüne düşme. Başka şeylerle ugras. Film izle bol bol.

Rahat ol nasipte ne varsa onu göreceğiz. Ben de senin gibiydim nasip gececk bu günler diyordum sen her dakika saniye olur mu olmaz mı diye düşünme. Üstüne düşme. Başka şeylerle ugras. Film izle bol bol.
Ben baya stresliyim. Stresli olmayanı oluruna bırakı tebrik ediyorum da düşünmeden nasıl günler geçer bilmiyorum o sürüm ben de yok kendime eziyet ediyorum

Ben baya stresliyim. Stresli olmayanı oluruna bırakı tebrik ediyorum da düşünmeden nasıl günler geçer bilmiyorum o sürüm ben de yok kendime eziyet ediyorum
Tabiki ben de düşünüyorum her oturmamda kalkmam da acaba doğru mu hareket ediyorum onu bile düşünüyorum komik ama demek istediğim stres boyutu önemli.

Tabiki ben de düşünüyorum her oturmamda kalkmam da acaba doğru mu hareket ediyorum onu bile düşünüyorum komik ama demek istediğim stres boyutu önemli.
İlk 3 gün çok iyiydim sonra stres yapmaya başladım. Forumda erken test yapan çift çizgi çıkanlar görünce dayanamadım.
Transferde erken test yapmak manasız geliyordu. Yaptım sonucu gördüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…