Erken canım ya. Dün ignem bitiyor diye hemşireye yazdım gününden önce kan versem net bilgi sahibi olur muyum diye. Kesinlikle hayır dedi. İki gün erken yapsanız dahi negatif çıkma ihtimali çok çok yüksek dedi. Sasiridm açıkçası. Bunu da öğrenmiş oldum.6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Canım arkadaşlarim. Tek yumurtam döllendi. Taze transfer düşünülüyor. Sizce havuz yaptırmalı mıyım? Nasip bu deyip devam mı edeyim? Ben çift embriyo transferi istiyordum ama nasip değilmiş
aa neden öyle birşey dedi canım sen transfer sürecinde değilmiydinKızlaar doktordan çıktım ama kafamı çok karıştırdııı :/ histeroskopi olabilir ama şuan çok erken başındayız daha dedi kan verdim sonucuna bakıcaz şimdi bilemiyorum
Ay çok mutlu oldum yaAz değil benim de 5 tane görünüyordu 13 yumurtam çıktı. Erkek faktör sorunumuz olduğu için 3 tane embriyom kaldı ama olsun yani büyüyor yumurtalar üzülmeyin
Evet öyleyim nereeden çıktı şimdi bende anlamadım çok moralim bozuldu sinirden bişeyde soramadım daha önce ki rahim filmindede biraz yüzeyde bozukluklar gözüküyor gibi ama ilk zamanlarda gözüküyor dedi ilerleyen zamanlarda bakıcaz dediaa neden öyle birşey dedi canım sen transfer sürecinde değilmiydin
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 U umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 @Mavimun
Evet canım 5 ocakta transferim oldu bugün baş dönmem var ilk günden beri iştahım çok acıktı hafif kaşık ağrılarım vardı en son bugün test aldım pozitifi gördüm darısı senin başına insallahSahi mi hayırlı olsun canım5 ocakti değil mi transferin. Lütfen sürecini bizimle de paylaş. Belirtilerini vs .
Beni de gruba ekler misiniz 9 ocak transfer tes günü 19 ocakMerhaba 17 Ocak transfer günüm
Bende transferin hemen ertesi günü 3.5 saatlik yol giderek eve geldim doktorum hemen dönebilirsin demiştiBana sabah 9 da merkezde olmamı söylediler ama embriyolarin çözülmesi uzun sürebiliyor Mus işlemden sonra yarım saat istirahat den sonra eve gidebilirsiniz dediler ben 4 saat yol gidicem arabayla inşallah birşey olmaz
Çok erken bence test yapmak içim moralinizi bozmayınKızlar transfer gününü sayardım bugün 4.gun erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @Kivirbas95 U umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak M mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat
Canım çok erken normalde transfer gününü saymadan beşinci günde erken gebelik testi yapılıyor hemen idrara karışmıyor hormonlar sabır birazKızlar transfer gününü sayardım bugün 4.gun erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Amin amin Allah razı olsunEvet canım 5 ocakta transferim oldu bugün baş dönmem var ilk günden beri iştahım çok acıktı hafif kaşık ağrılarım vardı en son bugün test aldım pozitifi gördüm darısı senin başına insallah
Kullanma saatin geldiğinde uzanarak al ve yarım saat falan kalkma. O alabildiğini alıyor zaten. Erimiş halde gelmesi normal canım. Bende de oluyor çoğu kişide de aynı şekilde.Kızlar progestan 200 mg vajinal fitil olarak kullanıyorum. Hap olarakta içilebiliyormuş. Kullandıktan sonra bazen peçeteye etimiş halde gelebiliyor. Sizdede olıyor mu böyle bir durum
Yalnız transfer gününu saymiyorsunuz. 3.gun test yapmış oluyorsunuz ki çok çok erkenKızlar transfer gününü sayardım bugün 4.gun erken gebelik testi yaptım negatif cikti
Hayırlısı olsun sizlere de doktorumuz 2w ocak dedi neye göre söylüyorlar bilmiyorum bir önceki transferimde de tam 12. Gün test günüm düAynı gün transfer olmuşuz bana test tarihime 19 ocak dediler