Bu sefer güzel haberler alırsın inş kuzumm2. Canım 1 i geçtiğimiz martta oldum tutmadı maalesef çok ufak bir miktar kanda hormon cıktı ilaçları bıraktırdı doktor sonra regl oldum zaten inşallah nasibim
İnşallah canım bu gece dua edelim hepimizBu sefer güzel haberler alırsın inş kuzumm
İlçlardan kaynaklı olabiliyor canım hormonlar değişiyor. Bozma moralini ya da test varsa yap istersenYa bende korkuyorum bu zamana kadar çok rahattım pazar günü test günüm ama adet belirtileri gibi belirtilerim var
Gaz bacak ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı baş ağrısı
Ama kendimi dinlemiyorum olan bu yani
Az değil benim de 5 tane görünüyordu 13 yumurtam çıktı. Erkek faktör sorunumuz olduğu için 3 tane embriyom kaldı ama olsun yani büyüyor yumurtalar üzülmeyinArkadaşlar bugün muane oldum sadece 5 folikul gözüktü çok az değil mi ya bu iğnelerle sizce artış olur mu
Eğer müsait ortam varsa yarım saatte kalkmayın biraz dinlenin derim, saglarlar size uygun ortamı. Ben yola gitmediğim halde 1 saat yatırdı doktorum. Ve kendi aracınızla gidecekseniz yastık vb rahat ettirecek şeyleri alın koltugunuzu yatırıp dinlenerek gidin. Tamamına ersin inşallahBana sabah 9 da merkezde olmamı söylediler ama embriyolarin çözülmesi uzun sürebiliyor Mus işlemden sonra yarım saat istirahat den sonra eve gidebilirsiniz dediler ben 4 saat yol gidicem arabayla inşallah birşey olmaz
Beklemek istiyorum ya belki yarın yaparımİlçlardan kaynaklı olabiliyor canım hormonlar değişiyor. Bozma moralini ya da test varsa yap istersen
Evet canım var. Hatta fenomen var bitane 3bc mı yalan olmasın öyleymiş tutmaz 2sini de koyduralım hangisi tutarsa demişler. İkisi de tutmuş ve doğdularaynen öyle ben ilk transferimde hani tüm tuşlara bastı derler ya inan öyle kafaya taktım tutsun diye onu yaptın bunu yaptım dualar ettim bilmeden vücuduma ne büyük bir yük yüklemişim şimdi görüyorum o baskıyla taş olsa çatlar. bu defa huzur içinde günümü bekleyeceğim çok düşünmemeye çalışacağım inşallah tutunur. 3ab tuttu demişsin 1 çocuğun var mı canım gebelik devam etti mi?
Bazı ilaçları uzman doktor yazması gerekiyor. Eğer ki sağlık ocağında uzman doktor var ise yazıyor. Bizim sağlık ocağımız ne yazık ki yazamıyor. Estrofemi, kan sulandırıcı iğneleri, progestan fitil ve iğneleri hem devlet hastanesinde kadın doğuma yazdırıyorumÖzelde tüp bebek tedavisi görüp, özeln yazdığı ilaçları sağlık ocağından yazdırabiliyor musunuz?
Benim ki de yazmıyor. Uzm doktor ünvanı olmadığı için yetkileri yokmuşBizim sağlık ocağındaki doktor yazmıyor ne gıcıklar anlamıyorum niye herşey çok zor diye ağladım geçen gün özele gidiyorm yazdırmak için
Canım arkadaşım hamile erken gebelik testi yaptı negatif çıktı normal kaset test yaptı pozitif çıktı onlarada çok aldanmaKızlar ben 2 ocakta 5. Gün embriyosu 5aa transfer oldum. Pazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü öğlen predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı, bugün transfer günü dahil 9. Günüm farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?Erken mi yaptım acaba bu şekilde olup kanda pozitif gören var mı? Normalde cumartesi beta günüm ama cuma baktıracağım
Ben ilk transferimde 9. Gün kan vermiştim. Çok şükür pozitifi görmüştüm. Değerimde çok yüksek değildi açıkcası. Ve burada görüyorum 4 5 defa kan veriyorlar. Doktorum 1 kerenin yeterli olacağını söylemişti. 2. Çocuk için başladım. Onda 5.gün negatifi gördüm bekledim gene test gününe kadar gene negatif oldu. Bu ay tekrar başladık. Daha geride embriyon var ama bu kendime verdiğim son şans Rabbim nasip ederse eder etmezse akışına bırakmayı düşünüyorum. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sende benim gibi pozitifi görürsün ilkindeBugün ilaçlarımı aldım ama gece ağrım devam ederse yaptırırım testi. Tabii yazarım sonucu ne çıkarsaDua edin
Hayır canım lekelenme şart değil kimi zaman kötü olabiliyor o lekelenme. Ben hamile kaldığımda sıfır belirtim vardı. 2. Transferde belim ağrıdı midem bulandı kasıklarda batma oldu. Biraz bünyeylede alakalı oluyor. Sakın lekelenme olmadı diyip germe kendiniNasıl yani canım. Lekelenme şart mı pozitif olması için.. Ben transferle beraber 7. Gundeyim henüz bir lekelenme yaşamadım kssik ağrısı da yaşamadım.
29 ocak transfer olacağım. 5.gün embriyosu. 1 tane canımKızlar transfer tarihi belli olup listede olmayanlar sizleri de yazayım herkesin bilgisi olur
Belkide gebelik belirtileridir canım. Böyle düşünYa bende korkuyorum bu zamana kadar çok rahattım pazar günü test günüm ama adet belirtileri gibi belirtilerim var
Gaz bacak ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı baş ağrısı
Ama kendimi dinlemiyorum olan bu yani
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın çok sevindimKızlar bugün 8 ci günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
çok sevindim sizin adınızaKızlar bugün 8 ci günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı