2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar ne kadar yemek yersem yiyim 5 10 dakika sonra ağzımda acı bi tat oluyo o da midemi bulandırıyo napmam lazım sürekli biseyler yemek istemiyorum
Valla benimde öyle ama midem bulancak gibi oluyor geri gidiyor doktora söylediğimde ise bana az az sık yemek ye dedi sebze ye dedi bide mide yanması için ilaç verdi ama sabahları acı bir tat ile uyanıyorum hep

Valla benimde öyle ama midem bulancak gibi oluyor geri gidiyor doktora söylediğimde ise bana az az sık yemek ye dedi sebze ye dedi bide mide yanması için ilaç verdi ama sabahları acı bir tat ile uyanıyorum hep
Ya aslında boş gebelikten çok korkuyorum onda da belirti olarak bulantı yaziyo biyle sürekli miden bulaninca qcaba mi diye düşünmüştüm ana herkes oyleyse ilaçlardan oluyo demek ki yeter ki sağlıklı olsun çekerim

Kizlar merhaba dun gece sabah 5 bucuk gibi uykudan uyanip tuvalete gittim ve malesefki kanamam oldu hatta kanamanin otesinde peceteye bir parca geldi cok uzgunum bugun 1 bucukta ultrasyona girecegim beni neyin bekledigini hic bilmiyorum
Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur bebeğin yerinde ve sana tutunsun inşallah

Kizlar merhaba dun gece sabah 5 bucuk gibi uykudan uyanip tuvalete gittim ve malesefki kanamam oldu hatta kanamanin otesinde peceteye bir parca geldi cok uzgunum bugun 1 bucukta ultrasyona girecegim beni neyin bekledigini hic bilmiyorum
Belki pıhtıdır canım. Kese dışında kanamam var doktor dediki kahverengi pıhtı şeklinde atar endişe etme dedi. Düşük olsa sancılı olurdu bence umidini kaybetme

Belki pıhtıdır canım. Kese dışında kanamam var doktor dediki kahverengi pıhtı şeklinde atar endişe etme dedi. Düşük olsa sancılı olurdu bence umidini kaybetme
Pihti oldugunu zannetmiyorum insallah oyledir ama bundan onceki dusugumde olan parca gibiydi suan aktif kanamam yok kahwerengi lekeye donustu ama bilmiyorum bakalim kismetimizde ne varsa artik

Pihti oldugunu zannetmiyorum insallah oyledir ama bundan onceki dusugumde olan parca gibiydi suan aktif kanamam yok kahwerengi lekeye donustu ama bilmiyorum bakalim kismetimizde ne varsa artik
Her doğum her hamilelik bir değil canım bunu da bir tutma. Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim kötü haberler duyurmasın

Her doğum her hamilelik bir değil canım bunu da bir tutma. Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim kötü haberler duyurmasın
Amin canim Allah razi olsun girip cikinca haber ederim size

Merhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olan var mı

Kızlar düşük değerle başlamıştım 5.gün çift embriyoydu 9.gün 50 11.gün 80 küsür çıktı tam %66lık artış var ama umudum yok çok kötü hissediyorum kendimi. Ne yaşıyorum beni ne bekliyor bilmiyorum. İlk defa hamile kaldım o da çok arafta bıraktı başka embriyom yok eşimde sperm azlığı çok ciddi düzeyde hatta bazen sperm bile bulanamıyor o derece. Öyle bi yerdeyim ki hamileyim bile diyemiyorum

Umutsuzluga kapılma asla dua et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…