Valla benimde öyle ama midem bulancak gibi oluyor geri gidiyorKizlar ne kadar yemek yersem yiyim 5 10 dakika sonra ağzımda acı bi tat oluyo o da midemi bulandırıyo napmam lazım sürekli biseyler yemek istemiyorum
Yaa bebisimiz sağlıklı olsunda çekeriz ne yapalım herşey onun için değil miO estrofem mideyi mahv ediyor ben bayılarak doktora gittim kadın doğumcu maalesef estrofem kullandığın sürece bu hal böyle dediGebelikte mide bulandırması 80% artıyormuş estrofemin
Ya aslında boş gebelikten çok korkuyorum onda da belirti olarak bulantı yaziyo biyle sürekli miden bulaninca qcaba mi diye düşünmüştüm ana herkes oyleyse ilaçlardan oluyo demek ki yeter ki sağlıklı olsun çekerimValla benimde öyle ama midem bulancak gibi oluyor geri gidiyordoktora söylediğimde ise bana az az sık yemek ye dedi sebze ye dedi bide mide yanması için ilaç verdi ama sabahları acı bir tat ile uyanıyorum hep
Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yokturKizlar merhaba dun gece sabah 5 bucuk gibi uykudan uyanip tuvalete gittim ve malesefki kanamam oldu hatta kanamanin otesinde peceteye bir parca geldi cok uzgunum bugun 1 bucukta ultrasyona girecegim beni neyin bekledigini hic bilmiyorum
17. Günde verdiğin kan aynı merkez mi canımKızlar benimde 5.gün aa kalite 1 adet transferim oldu.
10.gun:258
13.gun:1019
17.gun:1315
Sizce nasıl degerlerim?
Belki pıhtıdır canım. Kese dışında kanamam var doktor dediki kahverengi pıhtı şeklinde atar endişe etme dedi. Düşük olsa sancılı olurdu bence umidini kaybetmeKizlar merhaba dun gece sabah 5 bucuk gibi uykudan uyanip tuvalete gittim ve malesefki kanamam oldu hatta kanamanin otesinde peceteye bir parca geldi cok uzgunum bugun 1 bucukta ultrasyona girecegim beni neyin bekledigini hic bilmiyorum
İnsallah tutunmustu yawrularimin ikiside ama giden parca cok endiselendiriyor beniGeçmiş olsun canım umarım kötü bişey yokturbebeğin yerinde ve sana tutunsun inşallah
Pihti oldugunu zannetmiyorum insallah oyledir ama bundan onceki dusugumde olan parca gibiydi suan aktif kanamam yok kahwerengi lekeye donustu ama bilmiyorum bakalim kismetimizde ne varsa artikBelki pıhtıdır canım. Kese dışında kanamam var doktor dediki kahverengi pıhtı şeklinde atar endişe etme dedi. Düşük olsa sancılı olurdu bence umidini kaybetme
Her doğum her hamilelik bir değil canım bunu da bir tutma. Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim kötü haberler duyurmasınPihti oldugunu zannetmiyorum insallah oyledir ama bundan onceki dusugumde olan parca gibiydi suan aktif kanamam yok kahwerengi lekeye donustu ama bilmiyorum bakalim kismetimizde ne varsa artik
Çok üzüldüm canım kötü düşünme inşallah bebeğin seninledirKizlar merhaba dun gece sabah 5 bucuk gibi uykudan uyanip tuvalete gittim ve malesefki kanamam oldu hatta kanamanin otesinde peceteye bir parca geldi cok uzgunum bugun 1 bucukta ultrasyona girecegim beni neyin bekledigini hic bilmiyorum
Amin canim Allah razi olsun girip cikinca haber ederim sizeHer doğum her hamilelik bir değil canım bunu da bir tutma. Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim kötü haberler duyurmasın
İnsallahhÇok üzüldüm canım kötü düşünme inşallah bebeğin seninledir
İyi haberlerini bekliyoruzPihti oldugunu zannetmiyorum insallah oyledir ama bundan onceki dusugumde olan parca gibiydi suan aktif kanamam yok kahwerengi lekeye donustu ama bilmiyorum bakalim kismetimizde ne varsa artik
Doktorunuzun haberi var mı? Fitil ve iğne verdi mi?Merhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olan var mı
Canım ne yaptın aklım sendeAmin canim Allah razi olsun girip cikinca haber ederim size
Umutsuzluga kapılma asla dua et lütfenKızlar düşük değerle başlamıştım 5.gün çift embriyoydu 9.gün 50 11.gün 80 küsür çıktı tam %66lık artış var ama umudum yok çok kötü hissediyorum kendimi. Ne yaşıyorum beni ne bekliyor bilmiyorum. İlk defa hamile kaldım o da çok arafta bıraktıbaşka embriyom yok eşimde sperm azlığı çok ciddi düzeyde hatta bazen sperm bile bulanamıyor o derece. Öyle bi yerdeyim ki hamileyim bile diyemiyorum