2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim yani burda konuştuğum şeyleri eşimle bile konuşamıyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏻🌸💐
Allah gönlünüze göre verecektir inanın.Bende çok üzüldüm çok kırıldım ,hepimizin yaşadığı şeyler.Geç oluyor ama güzel oluyor.Bu arada size bir mesaj yazdım özelden bakarsınız.

Kızlar tüp bebek doktorunuzdan harici başka kadın dogumcuya da gidiyor musunuz ben egepol kadın doğumdan gökhalp tokaç beye aldım salı günü gitcem bakalim
Canım ben bugün gittiğimde, başka doktora devam ediceksiniz dedi bende şimdi doktor arayışına girdim bakalım 😊

Kızlar lütfen yardımcı olun.. 26 ocakta transfer olmuştum. Tüp bebek yaptırdığım yerde 2 gün sonra kese ve kalp atışı randevum var. Bugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine doktora gittim ultrasonda karnımdan baktı. Haftasına göre küçük dedi kese için 8.47 mm yazmış 5 haftalık duruyor dedi. Son Adet tarihime göre 7 haftalık gebeyim demiştim doktora 7+0. Sağlıklı ilerlemez gibi duruyo falan dedi moralim çok bozuk sizce düzelir mi? ne olur okuyanlar cevap yazsın
Kızlar geçen gün yazmıştım bugün kendi tüp bebek merkezimde ultrasona girdi. Durum şu şekilde 6+5 olması gerekiyormuş ama 6+0 mış. Kalp atışını duyamadık :KK43:
Haftaya cumaya tekrar randevu verdiler yine duyamazsak kürtaj olacakmışım. Bu durumda olup da sonradan aradaki açığı kapatan kalp atışı duyulan hiç duydunuz mu? Benim araştırdığım kadarıyla durum pek değişmiyormuş..

Kızlar geçen gün yazmıştım bugün kendi tüp bebek merkezimde ultrasona girdi. Durum şu şekilde 6+5 olması gerekiyormuş ama 6+0 mış. Kalp atışını duyamadık :KK43:
Haftaya cumaya tekrar randevu verdiler yine duyamazsak kürtaj olacakmışım. Bu durumda olup da sonradan aradaki açığı kapatan kalp atışı duyulan hiç duydunuz mu? Benim araştırdığım kadarıyla durum pek değişmiyormuş..
Alttan mı baktı canım?

Kizlar ne kadar yemek yersem yiyim 5 10 dakika sonra ağzımda acı bi tat oluyo o da midemi bulandırıyo napmam lazım sürekli biseyler yemek istemiyorum

Kizlar ne kadar yemek yersem yiyim 5 10 dakika sonra ağzımda acı bi tat oluyo o da midemi bulandırıyo napmam lazım sürekli biseyler yemek istemiyorum
Canım yapacak bişey yok bence 2 haftadır doğru düzgün yiyemiyorum açken mide bir tuhaf tokken aynı , hormonlar bayağı yıpratıyor beni .sanırım hormon alan arkadaş hep aynıdır .

Canım yapacak bişey yok bence 2 haftadır doğru düzgün yiyemiyorum açken mide bir tuhaf tokken aynı , hormonlar bayağı yıpratıyor beni .sanırım hormon alan arkadaş hep aynıdır .
O estrofem mideyi mahv ediyor ben bayılarak doktora gittim kadın doğumcu maalesef estrofem kullandığın sürece bu hal böyle dedi🤦🏻‍♀️Gebelikte mide bulandırması 80% artıyormuş estrofemin

O estrofem mideyi mahv ediyor ben bayılarak doktora gittim kadın doğumcu maalesef estrofem kullandığın sürece bu hal böyle dedi🤦🏻‍♀️Gebelikte mide bulandırması 80% artıyormuş estrofemin
10 gün daha kaldı tüm hormonları 10.haftada bırak dedi .ama gün geçtikçe dahada kötüyüm inşaAllah dayanabilirim 10 gün daha . Geceleri bile uyuyamıyorum o derece mahvoldum 2 haftadır.

X