- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Daha doktora gidiyorum canim yurt disinda oldugum icin arada 3 saat fark var turkiyeyle doktorla gorusunce haber ederim size dualarinizi esirgemeyin lutfenCanım ne yaptın aklım sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha doktora gidiyorum canim yurt disinda oldugum icin arada 3 saat fark var turkiyeyle doktorla gorusunce haber ederim size dualarinizi esirgemeyin lutfenCanım ne yaptın aklım sende
Çok şükürKizlar doktordan ciktim cok sukur bebeklerimin ikiside iyi kalp atislari herseyi iyi sadece keselerin icinde deil ama rahim icinde kanama alani var ondan kanamam olmus ilaclarini al dinlen dedi sali gunu yine ultrasyon randevum var. Buna sukur insallah kanama alanida bian once kaybolur
Umarım sağlıklı bir gebesindiriyi düşünelimKızlar düşük değerle başlamıştım 5.gün çift embriyoydu 9.gün 50 11.gün 80 küsür çıktı tam %66lık artış var ama umudum yok çok kötü hissediyorum kendimi. Ne yaşıyorum beni ne bekliyor bilmiyorum. İlk defa hamile kaldım o da çok arafta bıraktı başka embriyom yok eşimde sperm azlığı çok ciddi düzeyde hatta bazen sperm bile bulanamıyor o derece. Öyle bi yerdeyim ki hamileyim bile diyemiyorum
Danıştım canım tüp bebeklerde olabiliyor istirahat et dedi iğne fitil verdi ama yine endişeliyimDoktorunuzun haberi var mı? Fitil ve iğne verdi mi?
Canım herhangi bir şey verdimi ek olarak yoksa kullandığın ilaçlara devammı ?Kizlar doktordan ciktim cok sukur bebeklerimin ikiside iyi kalp atislari herseyi iyi sadece keselerin icinde deil ama rahim icinde kanama alani var ondan kanamam olmus ilaclarini al dinlen dedi sali gunu yine ultrasyon randevum var. Buna sukur insallah kanama alanida bian once kaybolur
Aslinda 7 hafta 3 gunlugum ama bebeklerin biri 7 hafta 5 gunluk digeri 7 hafta 4 gunluk ciktiMerhaba! Kaçıncı haftadasınız sizinde mi kanamanız oldu Limon agacim
Bu tup bebek doktorum deildi ozel bir ultrasyon kliniginden randevu almistim tup bebek doktorumlada artik isim kalmadi zaten sali gunu dogum yapacagim hastanede randevum var belki onlar extra bisey verir bilmiyorumCanım herhangi bir şey verdimi ek olarak yoksa kullandığın ilaçlara devammı ?
Oy maşallah ikiz demek. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah doktorunuz kanama için birşey dedi mi? Ne kadar süreli ve ne kadar miktarda kanamanız oldu acabaAslinda 7 hafta 3 gunlugum ama bebeklerin biri 7 hafta 5 gunluk digeri 7 hafta 4 gunluk cikti
Amin insallahh ya agir bir is yaptin yada stres olmussundur dedi tahmini olarak dinlen stres yapma kendini yorma dedi. Gecen pazardan beri var hafif krem rengi leke olarak dun gece kirmiziya dondu ve buyuk bir parca geldi suan kahverengi.Oy maşallah ikiz demek. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah doktorunuz kanama için birşey dedi mi? Ne kadar süreli ve ne kadar miktarda kanamanız oldu acaba
Yani olabiliyormuş demi kötü birşey değilAmin insallahh ya agir bir is yaptin yada stres olmussundur dedi tahmini olarak dinlen stres yapma kendini yorma dedi. Gecen pazardan beri var hafif krem rengi leke olarak dun gece kirmiziya dondu ve buyuk bir parca geldi suan kahverengi.
Bak işte bunada şükür. Benimde kese dışında kanama alanı ferah tutalım içimizi. Bana iğne takviyesi verdiKizlar doktordan ciktim cok sukur bebeklerimin ikiside iyi kalp atislari herseyi iyi sadece keselerin icinde deil ama rahim icinde kanama alani var ondan kanamam olmus ilaclarini al dinlen dedi sali gunu yine ultrasyon randevum var. Buna sukur insallah kanama alanida bian once kaybolur
Olabiliyor dedi bebeklere suan zarar vermiyor ama kontrol altinda olmalisin dedi senindemi lekelenmen var yoksaYani olabiliyormuş demi kötü birşey değil
Ben hergün kahve lekelenme yaşıyorum. Sürekli geliyor. Dünde kanamam olduOlabiliyor dedi bebeklere suan zarar vermiyor ama kontrol altinda olmalisin dedi senindemi lekelenmen var yoksa
Ben gunde uc kere progestoron fitil ve gunde bir kere pregestoron igne aliyorum karindan tedavimin basindan beri 12. Haftaya kadarda dewam edecegim ekstra bisey verirlermi bilmiyorumBak işte bunada şükür. Benimde kese dışında kanama alanı ferah tutalım içimizi. Bana iğne takviyesi verdi
Peki sen gittinmi doktora kac haftaliksin?Ben hergün kahve lekelenme yaşıyorum. Sürekli geliyor. Dünde kanamam oldu
Bana extra proluton iğne yazdı düşük olmasın diye ve kan sulandırıcıları kesti bir süreBen gunde uc kere progestoron fitil ve gunde bir kere pregestoron igne aliyorum karindan tedavimin basindan beri 12. Haftaya kadarda dewam edecegim ekstra bisey verirlermi bilmiyorum
6 haftalığım canım sen? Dün apar topar gittik kalp atışını duyduk. Doktor dinlenmeye çalış arada olabiliyor dedi ama başka doktor yorumları, ya da yaşayan varsa onlar nasıl atlatıyor süreci merak ediyorumPeki sen gittinmi doktora kac haftaliksin?