2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın, 8 Şubatta pozitifi görmüştüm haftaya Pazartesi günü kese randevum var ama belirtilerim gitti sanki göğüs acım geçti, sabahta kahverengi leke gördüm umarım bir sorun yoktur korkuyorum, böyle olup bir sorun olmayan, sağlıklı keseyi gören var mı?

Kızlar yalnız sabah test için direk teste edeyim felan yaptım hafif eğildim sonra yatığımı düzelttim o kadar acayip bi sağ kasık ağrım oldu sağ kalçamla beraber. Sonra karın altında başladı sanki altımdan bişey düşücek gibi ama 1 saat ya sürdü ya sürmedi geçti. Sizce kötü bişey mi oluyor endişelenmeliyim

Benim de 26sinda randevum ve keseyi bile göremedim. Kalp atisi ve kese birlikte verdiler randevu. Ama dün kan verdim tekrar bu sefer 2085 cikmis degerim. Degeri görünce rahatladi icim. Yoksa bu ağrılar surekli var bende.
Canım aynısı ben de keseyi bile göremedim ikisine aynı anda bakıyoruz dedi benim hastane ben 2 kere yaptırdım kan testi sonra istemedi benden. Bir daha da yaptırmadım idrar testi alıcam en kötü yine bir kaç tane

Insallah canim kalp atisini gorene kadar rahat etmeyecez diyoruz ama kizimin hamileliginden biliyorum tup bebek hamileligi dogana kadar kaygisi bitmiyor yolumuz uzun anlayacagin
Ahh hadi yaa bu endişe beni öldürecek dün normal hamile değilim diye düşünüyordum hep kıyaslıyorum milletin normal yolla oluyor onlar rahat ben değilim diye salak salak oturdum ağladım

24ünde degil mi? Senden haber bekliyor olucaz. Aslinda 2 gun once verdiğim kan tahlili benim de 2. testimdi. İlk testen 5 gun sonra istedi doktorum. Simdi de beklemek inanılmaz uzun ve zor geliyor.

24ünde degil mi? Senden haber bekliyor olucaz. Aslinda 2 gun once verdiğim kan tahlili benim de 2. testimdi. İlk testen 5 gun sonra istedi doktorum. Simdi de beklemek inanılmaz uzun ve zor geliyor.
Evet canım 24 ü , kaldı 10 gün :) haberleşelimm :)

Canım o geçecek sonra tekrar olacak ve doğuma yakom tekrar başlıyor. Sürekli seninle ilerlemiyor belirtiler. Sakın olumsuz düşünme. 10 şubatta pozitif gördüm meme hassasiyeti gitmişti şimdi tekrar hafif var bu sürekli değişkenlik gösterebiliyor

evet evet bence de benim geçen hafta baya geçti, bu hafta geri geldi hepsi kasık ağrısı, bacak ağrısı hepsi aynı anda :)

Bence bakarlar , ilaç yazmadan önce de muayene etmek istiyorlar önce . Ben devlet de kan verirken muayene bile etmek istedi bende tüp bebek erken deyince tamam dedi :)
Ayy hadi bakalım yarın randevum var bakar inşallah ama alttan bakmasına musade etmicem kendi doktorum ilk alttan baksın

Bir de bir şey soracağım kızlar. Kasık ağrınız tek taraflı mı ? Benim genellikle sağ ağrıyo ama bazen de sol ağrıyor gibi oluyor :) anlayamadım :)

Benimde troidle ilgili sorunum yoktu normalde ama hamilelikte tsh yuksek cikmisti bende ilac kullandim levotiron du yanlis hatrlamiyorsam. Doguma kadar kullanmistim ben. Dogumdan sonra biraktim devam etmelimiydim bilmiyorum Diger ilaclari zaten 12 haftalık olunca kesmisti doktorum sadece troid ilacini ve vitamin kullaniyordum

Çok teşekkür ederim kasık ağrısı bir de çok yoğun kahverengi lekeyi görünce o kadar korktum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…