Umarım…Bunu ileriki dönemde de nasipse göreceksin. Bebekler 1 hafta ileri geri oynayabiliyor canım. Benim arkadaşim 9. Haftaya kadar kalp atışını duyamadı. Sonra duydu başka doktor olsa çoktan kürtaj yapardi
Mutlaka yazarım. Biraz önce kaset test ile denemek istedim ama hiç birşey çıkmadı sanırım aldığım test boxuk çıktı şansımaBenim transferim haftayasizin adınıza çok heyecanlandım 7.gün idrarda çıkar. Umarım sonucunuz pozitiftir yaa bana da yazın mutlaka
Canım aynısı ben de keseyi bile göremedim ikisine aynı anda bakıyoruz dedi benim hastaneBenim de 26sinda randevum ve keseyi bile göremedim. Kalp atisi ve kese birlikte verdiler randevu. Ama dün kan verdim tekrar bu sefer 2085 cikmis degerim. Degeri görünce rahatladi icim. Yoksa bu ağrılar surekli var bende.
Ahh hadi yaa bu endişe beni öldürecekInsallah canim kalp atisini gorene kadar rahat etmeyecez diyoruz ama kizimin hamileliginden biliyorum tup bebek hamileligi dogana kadar kaygisi bitmiyor yolumuz uzun anlayacagin
Canım kese ve kalp aynı anda bakıcakmış 24ünde gidicem. Daha hiç ultrasona girmedimKalp atışı için ne zaman gideceksin canim
24ünde degil mi? Senden haber bekliyor olucaz. Aslinda 2 gun once verdiğim kan tahlili benim de 2. testimdi. İlk testen 5 gun sonra istedi doktorum. Simdi de beklemek inanılmaz uzun ve zor geliyor.Canım aynısı ben de keseyi bile göremedim ikisine aynı anda bakıyoruz dedi benim hastaneben 2 kere yaptırdım kan testi sonra istemedi benden. Bir daha da yaptırmadım idrar testi alıcam en kötü yine bir kaç tane
Evet bende son adet tarihini hesapliyoruz demişti hemşireValla ilk cocugumda hiç transfer tarihini sormadılar. Direk son adet tarihini baz aldılar ilk defa duyuyorum
Evet canım 24 ü , kaldı 10 gün :) haberleşelimm :)24ünde degil mi? Senden haber bekliyor olucaz. Aslinda 2 gun once verdiğim kan tahlili benim de 2. testimdi. İlk testen 5 gun sonra istedi doktorum. Simdi de beklemek inanılmaz uzun ve zor geliyor.
Ya benim ilacım bitti yarın dr a yazdırmaya gidicem. O zaman ultrasonda bakmasını rica etsem bakar mı devlete gidicem çünküCanım kese ve kalp aynı anda bakıcakmış 24ünde gidicem. Daha hiç ultrasona girmedim
Canım o geçecek sonra tekrar olacak ve doğuma yakom tekrar başlıyor. Sürekli seninle ilerlemiyor belirtiler. Sakın olumsuz düşünme. 10 şubatta pozitif gördüm meme hassasiyeti gitmişti şimdi tekrar hafif var bu sürekli değişkenlik gösterebiliyorKızlar günaydın, 8 Şubatta pozitifi görmüştüm haftaya Pazartesi günü kese randevum var ama belirtilerim gitti sanki göğüs acım geçti, sabahta kahverengi leke gördüm umarım bir sorun yoktur korkuyorum, böyle olup bir sorun olmayan, sağlıklı keseyi gören var mı?
Bence bakarlar , ilaç yazmadan önce de muayene etmek istiyorlar önce . Ben devlet de kan verirken muayene bile etmek istedi bende tüp bebek erken deyince tamam dedi :)Ya benim ilacım bitti yarın dr a yazdırmaya gidicem. O zaman ultrasonda bakmasını rica etsem bakar mı devlete gidicem çünkü
evet evet bence de benim geçen hafta baya geçti, bu hafta geri geldi hepsi kasık ağrısı, bacak ağrısı hepsi aynı anda :)Canım o geçecek sonra tekrar olacak ve doğuma yakom tekrar başlıyor. Sürekli seninle ilerlemiyor belirtiler. Sakın olumsuz düşünme. 10 şubatta pozitif gördüm meme hassasiyeti gitmişti şimdi tekrar hafif var bu sürekli değişkenlik gösterebiliyor
Ayy hadi bakalım yarın randevum var bakar inşallah ama alttan bakmasına musade etmicem kendi doktorum ilk alttan baksınBence bakarlar , ilaç yazmadan önce de muayene etmek istiyorlar önce . Ben devlet de kan verirken muayene bile etmek istedi bende tüp bebek erken deyince tamam dedi :)
Bence de haklısın önce kendi doktorun baksın canım :)Ayy hadi bakalım yarın randevum var bakar inşallah ama alttan bakmasına musade etmicem kendi doktorum ilk alttan baksın
Benimde troidle ilgili sorunum yoktu normalde ama hamilelikte tsh yuksek cikmisti bende ilac kullandim levotiron du yanlis hatrlamiyorsam. Doguma kadar kullanmistim ben. Dogumdan sonra biraktim devam etmelimiydim bilmiyorumKızlar bugün doktorum reçete yazdım hemen baslaman gerekli diye aradi. Tsh degerim yukselmis cikti. Normalde troid ile ilgili bir sorunum yoktu. Bazi hamileliklerde olusurmus ama bunun için çok erken değil mi? Daha 4+5 haftalik olmali. 50ml ile baslatti. Ayrica kan ilacı da var. Gunde 3 sefer progesteron, folik asit, kan ilacı ve troid ilacı. Resmen beynim yanmış gibi hissediyorum. Ve hepsinin belli bir saati var. Troid icin mesela yemekten yarim saat once ama diğer ilaclarla etkilesmesin diye kan ilacı ogleden sonra falan. Saglikla kucağımıza alalim ama asiri stres olmaya başladım. Tedavi zamani bu stresim yoktu. Benzer durumda surekli ilac alanlar var mi aramızda?
Çok teşekkür ederimCanım o geçecek sonra tekrar olacak ve doğuma yakom tekrar başlıyor. Sürekli seninle ilerlemiyor belirtiler. Sakın olumsuz düşünme. 10 şubatta pozitif gördüm meme hassasiyeti gitmişti şimdi tekrar hafif var bu sürekli değişkenlik gösterebiliyor