2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba 16. Gün değerim 730 20. Gün değerim 1088 çıktı. Doktoruma yazdım haber bekliyorum. Ama sağlıksız gebelik diyecek. Hepinizin sağlıkla bebeklerini kucağına alması dileğiyle

Kahverengi lekelenme oldu mu sizde de iki gündür lekelenme tarzı geliyor benim v
e hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var

Canim pozitifi gorduysen adet agrisindan korkma her ay adet zamani agrilarim olurdu benimde hamileligimde.
Ayy gördüm çok şükür de kalp atışı zamanını bekliyorum adet zamanımı da geçtim ama böyle ara ara adet ağrısı giriyor 1-2 gündür bilmiyorum

Selam kızlar sürekli okuyorum yazdıklarınızı bazen içimi rahatlatıyor bazende canımı sıkıyor. Benim 4 kere aşılama yapıldı sonrasında 3. Kez tüp bebek tedavisi yapıldı bu ay 4. Kez tüp bebek yapıldı ve ilk defa bu sefer yumurtamı gösterdiler bana içinde küçücük bişi vardı ve ben aşırı umutlandım bugün 9. Günüm ilk günden beri kasım ve bel ağrım vardı bende sizin gibi fitil yok bana duphaston diye bi ilaç verdi günde üç tane içiyorum düşük önleyiciymiş.15inde kan testi vermeye gideceğim çok heycanlıyım sanki bu sefer oldu. İnşallah Rabbim hepimizin kucagını boş bırakmaz bebişlerimize kavuşalım çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…