2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Adet ağrısı gibi ağrılar başladı yaa 🥹 daha 24üne de çok var 🥹😢
Benim de 26sinda randevum ve keseyi bile göremedim. Kalp atisi ve kese birlikte verdiler randevu. Ama dün kan verdim tekrar bu sefer 2085 cikmis degerim. Degeri görünce rahatladi icim. Yoksa bu ağrılar surekli var bende.

Kızlar bugün doktorum reçete yazdım hemen baslaman gerekli diye aradi. Tsh degerim yukselmis cikti. Normalde troid ile ilgili bir sorunum yoktu. Bazi hamileliklerde olusurmus ama bunun için çok erken değil mi? Daha 4+5 haftalik olmali. 50ml ile baslatti. Ayrica kan ilacı da var. Gunde 3 sefer progesteron, folik asit, kan ilacı ve troid ilacı. Resmen beynim yanmış gibi hissediyorum. Ve hepsinin belli bir saati var. Troid icin mesela yemekten yarim saat once ama diğer ilaclarla etkilesmesin diye kan ilacı ogleden sonra falan. Saglikla kucağımıza alalim ama asiri stres olmaya başladım. Tedavi zamani bu stresim yoktu. Benzer durumda surekli ilac alanlar var mi aramızda?

Evet bana da oldu 1-2 kere vajinama sızı girdi gibi zonklama gibi sonra geçti , adet ağrısı da bir geliyor bir gidiyor 🙄 inş öyledir canım rahim büyüyordur ☺️
Insallah canim kalp atisini gorene kadar rahat etmeyecez diyoruz ama kizimin hamileliginden biliyorum tup bebek hamileligi dogana kadar kaygisi bitmiyor yolumuz uzun anlayacagin🤗

Kızlar bugün doktorum reçete yazdım hemen baslaman gerekli diye aradi. Tsh degerim yukselmis cikti. Normalde troid ile ilgili bir sorunum yoktu. Bazi hamileliklerde olusurmus ama bunun için çok erken değil mi? Daha 4+5 haftalik olmali. 50ml ile baslatti. Ayrica kan ilacı da var. Gunde 3 sefer progesteron, folik asit, kan ilacı ve troid ilacı. Resmen beynim yanmış gibi hissediyorum. Ve hepsinin belli bir saati var. Troid icin mesela yemekten yarim saat once ama diğer ilaclarla etkilesmesin diye kan ilacı ogleden sonra falan. Saglikla kucağımıza alalim ama asiri stres olmaya başladım. Tedavi zamani bu stresim yoktu. Benzer durumda surekli ilac alanlar var mi aramızda?
Benimde yüksek çıktı TSH. Yarın sabah ilaç baslicam. 50 lik. Gebelikte troid yüksekliği olabilir dedi. Telaş yapma dedi. Ama benim hcg de katlamadi. Bakicaz bakalım. Çok ümitli değilim kendim için ama senin telaş yapman gerekn birşey yok sıkma kendini.

Üstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj
Bunu ileriki dönemde de nasipse göreceksin. Bebekler 1 hafta ileri geri oynayabiliyor canım. Benim arkadaşim 9. Haftaya kadar kalp atışını duyamadı. Sonra duydu başka doktor olsa çoktan kürtaj yapardi

Valla canım çok su tüketen biri değilim.günlük 1 kaç bardak hamileliğimde gayet sağlıklı ikiz olduğu halde su eksikliği falan yoktu, ve düşüklerimdede doktor hiç bir zaman su iç falan demedi ve hiç kimsenin su tüketiminden kaynaklandı veya olmadı diye hiç bir şeye rastlamadım.bilmiyorum ama bu benim düşüncem .
Bende sen gibi düşünüyorum ilkinde denmesi içen biride değilim doğdu çok şükür ikincide rahatsızdı. Ona bağlıyorum şimdi pozitif su tuketimim çok yok bazı şeyler sebeb işte.

Kızlar bugün transfer oldum eve gelir gelmez vücut ağrım ve baş ağrım başladı hala devam ediyor hani grip olurken etlerimiz sızlar ya o şekilde…böyle bişey yaşadınız mı 🙄

Tsh ı dert etme canım tiroit ilacı bende kullanıyorum çok fazla hormon yüklemesinden dolayı olabiliyormuş düzenli kullan bir problem olmaz inşallah 💕 ben sabahları alıyorum aç karnına etkileşimi artsın diye bir saat boyunca hiçbir şey tüketmiyorum 💕 sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🤍

Kızlar bugün transfer oldum eve gelir gelmez vücut ağrım ve baş ağrım başladı hala devam ediyor hani grip olurken etlerimiz sızlar ya o şekilde…böyle bişey yaşadınız mı 🙄
Evet canım ben erkenden eve gelince uyumuştum bütün hafta halsiz olmuştum 🫢 gerginlik stres bunları yapıyor bol portakal elma yiyip kendini sıcak tutup dinlen

X