2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anlamadığım kese var ama bebek mi yok içinde yada bebek var ama haftasımu uyumlu değil 4-5 günlük fark bu kadar önemlimiymiş ya

Üstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj

Allah büyüktür biliyorum çok üzüldünüz ama bi 10 günüde bekleyelim bakalım güzel ilerliycektir belkide

Moralini yüksek tut canım benim 10 gün sonra daha belli olur umutsuzluğa kapılma

İnanın normal durmaya çalışsam da gözlerim durmuyor. Şu hayatta en sevmediğim şey belirsizliktir.Hep de onunla sınanırım. Şöyle oh be deyip ayağımı uzatıp birşeyin gelişmesni izlemek nasp olmadı.Yine bir muamma. 10 gün geçecek gibi gelmiyor şuan.Bakalım hayırlısı. Allah sizinkilere sağlık versin inşallah.Şöyle şeyler yaşamayın

Üzülme canım diyecem ama elden gelmez, bol bol dua et umutsuzluğa kapılma,bak benim doktor ayın 23 üne randevu verdi deyip kızıyordum meger haklıymış 8 haftada herşey netleşiyor demekki.pozitif düşünmeye çalış kendine eziyet etme herşey güzel olacak dualarımız seninle .

Ayni seyi ben hep diyorum kendime en nefret ettigim sey belirsizlik hep sinandigim seyde o Rabbim kolaylastirsin insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah

Ahh canım benim. Elinden geldiğince devam edeceğine inanmaya çalış . Çok zor biliyorum hepimiz çok yıprandık. İyi olsun die dua edicem

Kızlar tekrar merhaba ben bir şey soracağım şimdi negatif olduğu için regl ne zaman gelir birde doktorum adetinizde gelirsiniz görüşürüz neler yapabiliriz falan dedi ama ben şunu sorcam ben düşünmediğim için şu an tüp bebek yine de gitmeli miyim yani muayene filan gerekli mi yoksa gerek yok artık tüp bebek işlemi bittiği için doğal olarak bitti mi süreç yani içeriye bakılması, gibi şart var mı yada tahlil hormon çok aldık ya

canım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dedi

canım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dedi
Ben hesaplamıyorum.Doktor hesapladı.ultrason cihazı otomatik hesap yapıyor. Ben 1 ocak aldım.Dediğiniz hesaba göre 2 ocak

Bol bol dua edelim 10 gün sonra inşallah her şey düzelecek

Kızlar 6. Haftada kese ölçüsü ne gelmeli ya? Her yerde başka bir rakam yazıyor.Öreneğin 6. Haftada kaç ölçtürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…