Anlamadığım kese var ama bebek mi yok içinde yada bebek var ama haftasımu uyumlu değil 4-5 günlük fark bu kadar önemlimiymiş yaMoralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum
Allah büyüktür biliyorum çok üzüldünüz ama bi 10 günüde bekleyelim bakalım güzel ilerliycektir belkideÜstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj
Moralini yüksek tut canım benim 10 gün sonra daha belli olur umutsuzluğa kapılmaÜstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj
Üzülme canım diyecem ama elden gelmez, bol bol dua et umutsuzluğa kapılma,bak benim doktor ayın 23 üne randevu verdi deyip kızıyordum meger haklıymış 8 haftada herşey netleşiyor demekki.pozitif düşünmeye çalış kendine eziyet etme herşey güzel olacak dualarımız seninle .Üstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj
Ayni seyi ben hep diyorum kendime en nefret ettigim sey belirsizlik hep sinandigim seyde o Rabbim kolaylastirsin insallah guzel dusunelim guzel olsun insallahİnanın normal durmaya çalışsam da gözlerim durmuyor. Şu hayatta en sevmediğim şey belirsizliktir.Hep de onunla sınanırım. Şöyle oh be deyip ayağımı uzatıp birşeyin gelişmesni izlemek nasp olmadı.Yine bir muamma. 10 gün geçecek gibi gelmiyor şuan.Bakalım hayırlısı. Allah sizinkilere sağlık versin inşallah.Şöyle şeyler yaşamayın
Ahh canım benim. Elinden geldiğince devam edeceğine inanmaya çalışMoralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum
canım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dediÜstten ultrasonla bakıldı.Bebek görünmüyor henüz.Yolk sac görünüyor. 10 gün sonra hepsini görmemiz gerekiyor dedi.Sorun şu 6 hafta ile uyumlu olması gereken gebelik kesemin büyüklüğü geriden geliyor.5+3 hafta ile uyumlu bir genişliği var.Yani yeternce büyümemiş kese.10 gün sonra yine bu şekil devam ederse ya da bebek görünmezse düşük yapıyor olacağım ya da kürtaj
Evet son adet tarihinden hesaplanıyorcanım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dedi
yani doktorun hesapladığı tarihle arasında tam 1 hafta var seninkide böyle olabilir micanım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dedi
Ben hesaplamıyorum.Doktor hesapladı.ultrason cihazı otomatik hesap yapıyor. Ben 1 ocak aldım.Dediğiniz hesaba göre 2 ocakcanım gebelik haftanı son adete göremi hesapladın benimki dondurulmjş embriyo transferiydi tüp bebek hemşirem transferden 15 gün öncesini son adet tarihi sayın dedi
Bak ben düşük tehlike atlattım 5+5de bebek zor göründü bir kaç günde gec döllenme olmuştur belkiCanım benim de oluyor o ağrılar ara ara hafif , bazen fazlaca hissettiriyor bir şey yoktur içini ferah tut :) ben de 5+3 üm bugün :)
Bol bol dua edelim 10 gün sonra inşallah her şey düzelecekİnanın normal durmaya çalışsam da gözlerim durmuyor. Şu hayatta en sevmediğim şey belirsizliktir.Hep de onunla sınanırım. Şöyle oh be deyip ayağımı uzatıp birşeyin gelişmesni izlemek nasp olmadı.Yine bir muamma. 10 gün geçecek gibi gelmiyor şuan.Bakalım hayırlısı. Allah sizinkilere sağlık versin inşallah.Şöyle şeyler yaşamayın
Sahi siz nasılsınız herşey yolundamıBak ben düşük tehlike atlattım 5+5de bebek zor göründü bir kaç günde gec döllenme olmuştur belki
Ben yarın 9 da doktorumda olcam canım bakalım bendeki kaç cikcak ben yazarım çıkınca ordanKızlar 6. Haftada kese ölçüsü ne gelmeli ya? Her yerde başka bir rakam yazıyor.Öreneğin 6. Haftada kaç ölçtürdünüz?
Ben 5+1 de iken kese 4,4 mm idi. 6+1 deyim 6,7 mm çıktı. Bakalım ne dicek sanaBen yarın 9 da doktorumda olcam canım bakalım bendeki kaç cikcak ben yazarım çıkınca ordan