Ben günde bir tane içiyorum canimMerhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah
9:50 gibi verdim ben gitti mi acabaEger verdigin kan sabah gittiyse ogleden sonra, ogleden sonra gittiyse ertesi gun cikarmis canim. Bende bugun 10 bucukta verdim ama sabah kanlari gitti bunlar oglene kaldi sonucun yarin cikar dediler
Kızlar ya tüm belirtilerim var midem çok kötü bugün bulanmaya başladı 8. Günüm idrar testi negatif geldi kan vermedim amaYarın 8 olacak erken mi bilemiyorum ki ne kanamam oldu ne gogus ağrım
Neye gore gidiyo anlamadimki daha 10:30 du ben verdigimde belkide o kadar bile gecmemistir ama sabah kanlari gitti dedi cok uzuldum asil test gunum zaten yarindi benimde bilseydim yarin erkenden giderdim9:50 gibi verdim ben gitti mi acaba
Bir de sen nerden bakiyosun sonucuna canim e nabizdan mi9:50 gibi verdim ben gitti mi acaba
Evet ordan bakıyorum. Benim de asıl test günüm yarınBir de sen nerden bakiyosun sonucuna canim e nabizdan mi
Ay ben daha transfer olmadım haftaya büyük ihtimal çarşamba falan olur. Acaba serum taktırsam o güne kadar iyi olur muyum ya da zararı olur mu transfer öncesiçok geçmiş olsunparol dışında kullanmayın demişlerdi bana ama doktoruna bir haber ver istersen
İnşallah kanda pozitiftir yarın doktorun yok cuma vericem bendeKızlar ya tüm belirtilerim var midem çok kötü bugün bulanmaya başladı 8. Günüm idrar testi negatif geldi kan vermedim ama
Efsane bilgihttp://213.194.119.66:8101/online-web/onlinelbs/onlinelbs.html
Burdan bakiyorum ben canim saglik bakanliginin e nabizdan daha once yükleniyor bi bak istersen burdan
Bende transferden once cok hastaydim ates oksuruk ishal. Her gun serum gittim durumu anlattim tedavi surecinde oldugumu, transfere kadar toparlanmam gerektigini söyledim serum taktirdim. Gebelerde de kullanilan serumlardan taktilar bi sorun olmaz dediler oyle oyle toparladimAy ben daha transfer olmadım haftaya büyük ihtimal çarşamba falan olur. Acaba serum taktırsam o güne kadar iyi olur muyum ya da zararı olur mu transfer öncesi
şimdi anladım ne demek istediğinizi :) Haklısınız, embriyo olarak beş tane biriktirmek istemesi enteresan.Merhaba,
Teşekkür ederim cevap için. Evet biliyorum bunları. 5. güne ulaşmış 1 embriyo göndermekten bahsetmek istemiştim. Doktorum 5 tane 5. gün embriyosu olunca dedi. Ondan biraz kafam karıştı. 1 tane 5. güne ulaşmış embriyom olsa bile göndermek istiyorum. Belki o bir tane tutacak ki arkadaşımın böyle oldu ve 5e tamamlamak gerekmeyecek. ya ben yanlış anladım ya da nasıl bir mantığı var anlayamadım. Cumartesi günü soracağım. sevgiler
Aynen öyle ya herşeyi çekiyoruz. Şimdi sonucum çıkmış 177 gayet iyi geldi banaya benim de geçen verdim sonuç bekliyorum. Cihaz arızalanmış diye başka hastaneye göndermişler, gece çıktı oda tanıdık var diye çalıştı önden yoksa yine ertesi gün çıkardı. Çok bekliyoruz ya heyecanla ondan oluyor bunlar :)
Çıkmış sonucum 177 ilk çocuğumda 150 çıkmıştı.Valla benim doktorun istediği asıl test günü yarın bunu öylesine meraktan verdimyarın ve cumartesi istediği için özelde vercem onları bakalım. Beklenmez cidden. Kızılaylarda biraz daha uygundu ücret. Bizim burda 250 tl dediler. Onca tüp bebek parası ödedik zaten bedava yapmaları lazım da neyse
OhÇıkmış sonucum 177 ilk çocuğumda 150 çıkmıştı.
Ne kadar ödedin pekiCanım vallah irenbe ben transfer günü gittiğimde diğer embiryonun dondurma ücretini aldılar
Amin inşallah canım. Benim doktorum testin 2 günde 1 tekrarlanmasını istemiyor tek sefer yeter diyor bakalım ne zaman çağıracakOhmaşallah devamı da sağlıkla gelsin
1500 verdi eşimNe kadar ödedin peki
Hiç üzülme. Herşeyin bir zamanı var doğru zamanda bebeğin kucağında olacak.Teşekkür ederim canım, bakalım zamanı değilmiş demekki. Burda diğer arkadaşların yaşadıklarını görünce de sürecin kolay olmadığını gördüm açıkçası. Biraz toparlanıp uygun zamanda tekrar denerim heralde bakalım
Bunları doktoruna sor çekinme süreç zaten zor varsa yapılacak birşey en doğru o yönlendirir.Ay ben daha transfer olmadım haftaya büyük ihtimal çarşamba falan olur. Acaba serum taktırsam o güne kadar iyi olur muyum ya da zararı olur mu transfer öncesi