Acaba kişiden kişiye değişiyor mu ya bu durum? Beni de beş ay bekletmez inş yaşım ilerliyor :) yani her hastanın durumu farklı mı oluyor acaba? Hayırlısı artık, çok teşekkür ederim bilgi için.Merhaba. Ben eylül 1 de rahim yapışıklığı sebebi ile histeroskopi oldum,2 ay rahim dinlendirme dedi doktorum. Daha sonra adetim bittikten sonra rahim filmi çekindim tekrar yapışıklık yoktu. Onun üzerine bir adet daha oldum. O adetin 2. günü cycolo progneyeva ya başladım. 26 aralıkta zoladex iğne oldum, şimdi 6 gün daha hap kullanacağım. Sonraki regl ile transfere başlayacaklar yani estrofem verilen kısıma. Yaklaşık ocak sonu şubat başını bulacak aksilik olmazsa. Yani 5 ay beklemiş oluyorum ameliyattan sonra.
İlk tedavi yumurta büyütme tedavisi mi ameliyat sonrası? Benim embriyolarım hazır çünkü şuan, sonra histereskopi yapıldı. Şuan dienile doğum kontrol hapı kullanıyorum, 21. Gün olup bırakınca regli bekliyorum rahim takibi başlayacak ondan sonra duruma göre transfer sanırımSelam canım
selam ,
Bende polip ameliyatı olmustum 1 ay beklemiştik, sonraki reglde tedaviye iğnelere başlamıştık sonraki regl de transfere gitmiştik
Merhaba aslında transferim kimyasal gebelik ile sonuçlandı demek istemiştim. Size de çok çok geçmiş olsun histereskopi sonrasında kaç ay rahim dinlendirme yapacaksınız? Sonraki transfer tarihiniz belli mi?Merhaba, kimyasal transfer ne demek? Ultrasonda yapışıklıktan şüphelenmişti, ama ben bu sene başında zaten arcuat görünüm için (yani yapışıklık perde) ameliyat olmuştum, çok şaşırdım tekrar yapışmışo yüzden histereskopi ile bakalım dedi, sulu ultrasondan çok korktum anestezi olmayınca. Anestezi altında histereskopi yapıldı, çıktıktan sonra biraz ağrım oldu ama korkulacak gibi değil, ağrı kesici yaptılar geçti ve bir daha da ağrımadı. Bu gün 5. Günüm mesela işe bile gittim ertesi gün itibari ile
Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle 10_12si gibi olurum operasyonu haber veririmHakkınızda hayırlısı olsun inşallah süreciniz daha erken başlarsa haberleşiriz gene:)
Bende bugün histereskopi olacağımı öğrendim..doktorum önümüzdeki adet ile tedaviye başlarız dedi. Beklemelik bir durum yok galiba . Bı sorun çıkar farklı işlem yapılır o zaman belki dinlendirme durumu olabilir.Acaba kişiden kişiye değişiyor mu ya bu durum? Beni de beş ay bekletmez inş yaşım ilerliyor :) yani her hastanın durumu farklı mı oluyor acaba? Hayırlısı artık, çok teşekkür ederim bilgi için.
Evet çift taraflı çikolata kistlerim duruyor 3 cm den küçüklerdi sanırım net bilmiyorum solda 5 tane sağda 1 tane vardı tüp bebekte yumurta rezervinden kaynaklı çikolata kistlerini ellemiyorlar. Sizin transfer ne zaman opu oldunuz mu
Ayy benim de yasmini bırakınca bayağı bir geçmişti, bekliyoruz ya gelmezlerArkadaşlar merhaba opu yapıldı 7 tane embriyo donduruldu 2. adetinde gel dedi ama 7 gün geçti bu normal mi kaç gün daha beklemeliyim ya da ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Ben sabah akşam fitil takıyordum 12 saat arayla olması gerek dedi hemşire bence sor ilaçların saati önemli oluyor geneldeProgestan fitillere başladım saat aralığı önemli mi ? sabah öğle akşam 2şer tane kullanmam gerekiyormuş
Herkeste ne kadar farklıymış.. ben 27sinde adet oldum. 28inde kontrole gittim. 29unda başlattı estrofeme ve 4 ocakta kontrole çağırdı. Transfer tarihi de söylemediselam canım ben 24 ünde oldum 25 inde doktora gittim 27 sinden başlamak üzere estrofem yazdı, 10 ocakta kontrol dedi 10 ocakta her şey yolunda olursa 15 i transfer dedi ordan pay biç ama herkeste aynı olmaz:)
Canım normalde adetin ilk günüyle ilaca başlatıyor doktor daha sonrasında adetin on üçüncü günü kontrol herşey yolundaysa emriyon beşinci günse kontrolden beş gün sonra üçüncü günse üç gün sonra transfer oluyorHerkeste ne kadar farklıymış.. ben 27sinde adet oldum. 28inde kontrole gittim. 29unda başlattı estrofeme ve 4 ocakta kontrole çağırdı. Transfer tarihi de söylemedikeşke söyleseydi
Anladım çok teşekkür ederimCanım normalde adetin ilk günüyle ilaca başlatıyor doktor daha sonrasında adetin on üçüncü günü kontrol herşey yolundaysa emriyon beşinci günse kontrolden beş gün sonra üçüncü günse üç gün sonra transfer oluyor
İnşallah canımKızlar Selamlar, Herkese sağlıklı mutlu bir yıl dilerim. İnşallah yeni yıla güzel haberlerle başlarız.
Embriyo hazırsa , reglin 2. Günü cagırıp rahimi hazır hale getiriyolar 2 hafta falan gibi bir sürede sanırım transfer oluyor herşey yolunda giderse. Bizde de hazır embriyo, regl olucam ocak 2. Hafta. Gidicez bakalımİlk tedavi yumurta büyütme tedavisi mi ameliyat sonrası? Benim embriyolarım hazır çünkü şuan, sonra histereskopi yapıldı. Şuan dienile doğum kontrol hapı kullanıyorum, 21. Gün olup bırakınca regli bekliyorum rahim takibi başlayacak ondan sonra duruma göre transfer sanırım
Aşağı yukarı aynı zamanlarda olacağız belkide her şey yolunda giderse. Allah hepimize güzellikler nasip etsin. Sabırsızlanıyorum, endişeleniyorum, garip duygular dönüp duruyor aklımda.Embriyo hazırsa , reglin 2. Günü cagırıp rahimi hazır hale getiriyolar 2 hafta falan gibi bir sürede sanırım transfer oluyor herşey yolunda giderse. Bizde de hazır embriyo, regl olucam ocak 2. Hafta. Gidicez bakalım
Şu kadar zaman rahim dinlendirme olacak demedi. Hatta ne zmn transfer olacak dediğimde, rahmin durumuna bakıcaz tahminimce ocak ayı içinde olur dedi, daha önceki konuşmalarında ocak sonu şubat başı dediği için en fazla 2 adet dönemi bekler gibime geldi.Merhaba aslında transferim kimyasal gebelik ile sonuçlandı demek istemiştim. Size de çok çok geçmiş olsun histereskopi sonrasında kaç ay rahim dinlendirme yapacaksınız? Sonraki transfer tarihiniz belli mi?
Canım senin histeroskopiden sonra adet gecikmen oldu muMerhaba arkadaşlarr, 2 negatif tüp bebek denemesi geçirdim ve Kasımda histeroskopi oldumm birşey çıkmadı6 Ocakta transferim olacak ve 2 embriyo koyulacak bu defa.. biraz heyecanlıyım ama iki embriyo konusunda endişelerim var.. Dr yüzde olarak arttırır bir tutmasa diğerinin tutma olanağı artar dedi ama yine de emin değilim