2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet yani lekelenmem oldu 3 gün adet sandım ama değilmiş histeroskopiden 6 hafta sonra falan oldum çok fazla geldi ama ilk 3 gün hasta bezi kullandım dikkat edin 🥹
Benim şu an beş gün oldu geçmesi test yapmaya da korkuyorum yine hayal kırıklığı olur diye ama bu şekil beklemek. Hiç lekelenmem de yok sadece histerskpde on gün lekelenmişti. Acaba hamile olabilir miyim

Benim şu an beş gün oldu geçmesi test yapmaya da korkuyorum yine hayal kırıklığı olur diye ama bu şekil beklemek. Hiç lekelenmem de yok sadece histerskpde on gün lekelenmişti. Acaba hamile olabilir miyim
Ben test yapmıştım negatif çıkmıştı idrar test sonrasında 2 hafta geçti oldum bence yapın histeroskopi sonrası hamilelik ihtimali artıyormuş çünkü🌸🤲🏼

Kızlar merhaba. İlk transferim kimyasal oldu. Taze transferdi. Ocak sonuna dondurulmuş transfer yapılacak ve doğal siklus uygulanacakmış. Doğal siklus ile transfer olmuş ya da olacak var mı aranızda

Kızlar merhaba. İlk transferim kimyasal oldu. Taze transferdi. Ocak sonuna dondurulmuş transfer yapılacak ve doğal siklus uygulanacakmış. Doğal siklus ile transfer olmuş ya da olacak var mı aranızda
Geçmiş olsun canım inşallah bu transferde istediğin gibi pozitif sonuç alırsın

Herkeste ne kadar farklıymış.. ben 27sinde adet oldum. 28inde kontrole gittim. 29unda başlattı estrofeme ve 4 ocakta kontrole çağırdı. Transfer tarihi de söylemedi 🙇🏻‍♀️ keşke söyleseydi
Ayy gerçekten öyle, ben de 29’unda oldum 30’da muayene, 31’de estrofem’e başladım, 11 Ocak’ta kontrol var :)

Merhaba kızlar 30 aralıkta opu oldum 9 yumurta topladık dedi doktorum ertesi gün aradılar 8 i döllenmiş tekrar arayacaklarını söylediler adet olmayı bekliyorum taze transfer olmayacak belli ilaçlar kullanacağım sanırım ondan sonra transfer olacak herkese yeni yılda güzel haberler almayı diliyorum

Merhaba kızlar normalde aralıkta transfer olacaktım ama progesteron yüksekliği sebebiyle ertelendi doktorum da ocağa erteledi 4 ocakta gonapeptyl kullanımına başlayacağım ve diğer transfer ilaçlarına duruma göre doktorum bakacak benimle aynı durumda olan var mı çok üzülüyorum 🥹

Merhaba kızlar normalde aralıkta transfer olacaktım ama progesteron yüksekliği sebebiyle ertelendi doktorum da ocağa erteledi 4 ocakta gonapeptyl kullanımına başlayacağım ve diğer transfer ilaçlarına duruma göre doktorum bakacak benimle aynı durumda olan var mı çok üzülüyorum 🥹
Canım bende kist oluştu ve transferim üç kere üst üste ertelendi yani gerçekten aynı durumu 3 kere yaşadım. Elimizden bişey gelmiyor bazen

Merhaba kızlar bende bu ay transfer olucam. Şuan günde 3 tane esfrofem coraspirin folik aist içiyorum yarından itibarende prolutex ve progestan fitile başlıcam. Ayın 8ide sanırım transfer. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimize 🤲🏻

Acaba kişiden kişiye değişiyor mu ya bu durum? Beni de beş ay bekletmez inş yaşım ilerliyor :) yani her hastanın durumu farklı mı oluyor acaba? Hayırlısı artık, çok teşekkür ederim bilgi için.
Hiç bilmiyorum benim için de bayağı uzun bir süreç oldu ama inşallah sonu güzel olsun da diye bekliyoruz

Ben ilk transferimi oldum canım Ekim ayında. Negatif oldu maalesef şimdi de işte doktorum genetik test histereskopi istedi onun için benim bir dahaki transfer Ocak ayında olacak sanırım
Merhaba, histereskopiden sonraki ay hemen tedaviye başladınız mı. Bende bu ay histereskopi olacağım ve önümüzdeki ay tedavi dedi doktorum ama burda bikac kişiden histereskopiden sonra dinlenme verildiğini okudum. Merak ettim. Korkmuyorum süreç uzar diye

Canım bende kist oluştu ve transferim üç kere üst üste ertelendi yani gerçekten aynı durumu 3 kere yaşadım. Elimizden bişey gelmiyor bazen
Evet aynen öyle hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze de razı etsin en iyisini o biliyor sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah rabbim kucağımıza almak nasip eder bütün evlat isteyen kadınlrın

X