Evet yani lekelenmem oldu 3 gün adet sandım ama değilmiş histeroskopiden 6 hafta sonra falan oldum çok fazla geldi ama ilk 3 gün hasta bezi kullandım dikkat edinCanım senin histeroskopiden sonra adet gecikmen oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yani lekelenmem oldu 3 gün adet sandım ama değilmiş histeroskopiden 6 hafta sonra falan oldum çok fazla geldi ama ilk 3 gün hasta bezi kullandım dikkat edinCanım senin histeroskopiden sonra adet gecikmen oldu mu
Benim şu an beş gün oldu geçmesi test yapmaya da korkuyorum yine hayal kırıklığı olur diye ama bu şekil beklemek. Hiç lekelenmem de yok sadece histerskpde on gün lekelenmişti. Acaba hamile olabilir miyimEvet yani lekelenmem oldu 3 gün adet sandım ama değilmiş histeroskopiden 6 hafta sonra falan oldum çok fazla geldi ama ilk 3 gün hasta bezi kullandım dikkat edin
Ben test yapmıştım negatif çıkmıştı idrar test sonrasında 2 hafta geçti oldum bence yapın histeroskopi sonrası hamilelik ihtimali artıyormuş çünküBenim şu an beş gün oldu geçmesi test yapmaya da korkuyorum yine hayal kırıklığı olur diye ama bu şekil beklemek. Hiç lekelenmem de yok sadece histerskpde on gün lekelenmişti. Acaba hamile olabilir miyim
Ben canim. İnşallah hayırlısıyla çift embriyo transerim olacak. Tek çift hiç önemli değil. Yeterki saglikla hoş gelsinler. Hem şansı da artiriyor.iki tane embriyo transferi yaptıracak kimler var acaba? ben çok kararsızım kızlar
Eşimde sorun olduğu için hamile olma ihtimalim düşük biraz daha bekleyeyim umut fakirin ekmeğiBen test yapmıştım negatif çıkmıştı idrar test sonrasında 2 hafta geçti oldum bence yapın histeroskopi sonrası hamilelik ihtimali artıyormuş çünkü
Belli olmaz ya spermlerde kendini yeniliyor bende translokasyon var elimde morfoloji.. umut gerçekten fakirin ekmeği biz bile umutluyuzEşimde sorun olduğu için hamile olma ihtimalim düşük biraz daha bekleyeyim umut fakirin ekmeği
Geçmiş olsun canım inşallah bu transferde istediğin gibi pozitif sonuç alırsınKızlar merhaba. İlk transferim kimyasal oldu. Taze transferdi. Ocak sonuna dondurulmuş transfer yapılacak ve doğal siklus uygulanacakmış. Doğal siklus ile transfer olmuş ya da olacak var mı aranızda
Teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıylaGeçmiş olsun canım inşallah bu transferde istediğin gibi pozitif sonuç alırsın
Ayy gerçekten öyle, ben de 29’unda oldum 30’da muayene, 31’de estrofem’e başladım, 11 Ocak’ta kontrol var :)Herkeste ne kadar farklıymış.. ben 27sinde adet oldum. 28inde kontrole gittim. 29unda başlattı estrofeme ve 4 ocakta kontrole çağırdı. Transfer tarihi de söylemedi keşke söyleseydi
Ama transferlerimiz çok yakın tarihlerde olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa ya ben hiç heyecanlı değildim ama yavaş yavaş çok heyecanlanmaya başladımAyy gerçekten öyle, ben de 29’unda oldum 30’da muayene, 31’de estrofem’e başladım, 11 Ocak’ta kontrol var :)
Canım bende kist oluştu ve transferim üç kere üst üste ertelendi yani gerçekten aynı durumu 3 kere yaşadım. Elimizden bişey gelmiyor bazenMerhaba kızlar normalde aralıkta transfer olacaktım ama progesteron yüksekliği sebebiyle ertelendi doktorum da ocağa erteledi 4 ocakta gonapeptyl kullanımına başlayacağım ve diğer transfer ilaçlarına duruma göre doktorum bakacak benimle aynı durumda olan var mı çok üzülüyorum
Kaç yumurtan toplandı canımMerhaba kızlar bende geldim
Bugün opu oldum cmtsi tramsferim var tabi inşallah embriyo oluşursa
Hiç bilmiyorum benim için de bayağı uzun bir süreç oldu ama inşallah sonu güzel olsun da diye bekliyoruzAcaba kişiden kişiye değişiyor mu ya bu durum? Beni de beş ay bekletmez inş yaşım ilerliyor :) yani her hastanın durumu farklı mı oluyor acaba? Hayırlısı artık, çok teşekkür ederim bilgi için.
Merhaba, histereskopiden sonraki ay hemen tedaviye başladınız mı. Bende bu ay histereskopi olacağım ve önümüzdeki ay tedavi dedi doktorum ama burda bikac kişiden histereskopiden sonra dinlenme verildiğini okudum. Merak ettim. Korkmuyorum süreç uzar diyeBen ilk transferimi oldum canım Ekim ayında. Negatif oldu maalesef şimdi de işte doktorum genetik test histereskopi istedi onun için benim bir dahaki transfer Ocak ayında olacak sanırım
Evet aynen öyle hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze de razı etsin en iyisini o biliyor sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah rabbim kucağımıza almak nasip eder bütün evlat isteyen kadınlrınCanım bende kist oluştu ve transferim üç kere üst üste ertelendi yani gerçekten aynı durumu 3 kere yaşadım. Elimizden bişey gelmiyor bazen