Kimse benim kadar gecikmesin diye dua ediyorum emin olunYaaa öyle olmaz umarım( zaten ne derlerse mecbur tamam diyeceğim ama iptal olmasın ya
Bende artık 1-2 gün daha bekleyip olmazsa arayacağım demekki normal bir durum bir çoğumuzda olmuş. İlk yaşadığım için herşeyi bi heyecanlandım meraktayım
Sizin ki çok geçmiş ya neredeyse bir döngü gibi olmuş. Gecikmesin lütfennnnbakalım daha 1-2 gün gecikirse bende görüşeceğim doktorumla her anda olacakmışım gibiydim bugün
bende hiç böyle bir şey olmadı canım, doktoruna sorsana normalmiymiş bilemedimKızlar adetime 7 gün falan var kahverengi lekelenmem oluyor 2-3 gündür. Bu ay yumurtam çatlamadığı için transferim iptal oldu ondan olabilir mi? Başına gelen var mı adet öncesi
Canım bence hiç kararsız olma doktor neyi uygun görürse onu yapsın. Daha sonrasında vicdan azabı çekersin ama iş işten geçmiş olur. Benim doktorum benim tercihime bırakmıyor. Bende müdahale etmiyorum. Müdahale edersem kötü bir şey olursa o sorumluluğa girmek istememiki tane embriyo transferi yaptıracak kimler var acaba? ben çok kararsızım kızlar
Bizim doktorumuz kendi kararınız ikiz olma ihtimalide çok yüksek tabi dedi. Düşünüyorum hala aynı anda bakmak büyütmek kolay değil benceCanım bence hiç kararsız olma doktor neyi uygun görürse onu yapsın. Daha sonrasında vicdan azabı çekersin ama iş işten geçmiş olur. Benim doktorum benim tercihime bırakmıyor. Bende müdahale etmiyorum. Müdahale edersem kötü bir şey olursa o sorumluluğa girmek istemem
Maddi gücün önemli canımbi de hemen adapte olabilir misin iki çocuğa. Ama benim doktorum bana dese ki ikiz mi tek mi ikiz tercih ederim yaşım 29 olduğu için riske atmam heraldeBizim doktorumuz kendi kararınız ikiz olma ihtimalide çok yüksek tabi dedi. Düşünüyorum hala aynı anda bakmak büyütmek kolay değil bence
Beniki tane embriyo transferi yaptıracak kimler var acaba? ben çok kararsızım kızlar
Evet can 5. Gün embriyosuydu onunla alakalı bişey miymişnormal opu dan sonra gecikme olyyor ben de de olmuştu canım. embriyolar 5. gün mü
AminRabbim inşallah ilkinden yüzünü güldürsün canım
Herşeyimi yanında çalıştığım doktor takip ediyor sadece opu veya transfer için merkezde oluyorumSelam, umarım pozitif sonuçlanır :) güzel haberlerle ilerleriz. Sen baya şanslısın canım yanında çalıştığın doktor mu takip ediyor yoksa başka mı ?
Amin inşallah heycanlıyımhakkında hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur
Merhaba şimdi konuyu araştırırken gördüm. Benimde ilk gebelik kimyasal olduğu için doktor histereskopi yapalım dedi randevu verdi. Siz oldunuz mu. Nasıl bir işlem ve tedaviye tam ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz. Ben bu ay tedaviye tekrar başlarız diye düşünürken bu çıktı bide yaMerhaba çok geçmiş olsun, benim de ilk transferim kimyasal olduğu için doktorum histereskopi önerdi. Sizdeki sorun neydi? Ultrasonda perde ya da yapışıklık olması belli olmuyor mu? Bir de işlemden sonra ağrınız çok oldu mu
Merhaba, ben de kromozom testi sonucumu bekliyorum 3 ocakta çıkacak sonrasında doktorumla görüşüp yaptıracağım sanırım süreci hiç bilmiyorum o yüzdenMerhaba şimdi konuyu araştırırken gördüm. Benimde ilk gebelik kimyasal olduğu için doktor histereskopi yapalım dedi randevu verdi. Siz oldunuz mu. Nasıl bir işlem ve tedaviye tam ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz. Ben bu ay tedaviye tekrar başlarız diye düşünürken bu çıktı bide ya
Teşekkür ederim. Konuyu görünce yazayım dedim. Bende bugün öğrendim ne olacak nasıl olacak diye merakımdan araştırıyorumMerhaba, ben de kromozom testi sonucumu bekliyorum 3 ocakta çıkacak sonrasında doktorumla görüşüp yaptıracağım sanırım süreci hiç bilmiyorum o yüzden
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah süreciniz daha erken başlarsa haberleşiriz gene:)Teşekkür ederim. Konuyu görünce yazayım dedim. Bende bugün öğrendim ne olacak nasıl olacak diye merakımdan araştırıyorum
hangi ildesiniz alabilmem mümkün müEvetvbende var kullanama gerek kalmadı
Merhaba, kimyasal transfer ne demek? Ultrasonda yapışıklıktan şüphelenmişti, ama ben bu sene başında zaten arcuat görünüm için (yani yapışıklık perde) ameliyat olmuştum, çok şaşırdım tekrar yapışmışMerhaba çok geçmiş olsun, benim de ilk transferim kimyasal olduğu için doktorum histereskopi önerdi. Sizdeki sorun neydi? Ultrasonda perde ya da yapışıklık olması belli olmuyor mu? Bir de işlemden sonra ağrınız çok oldu mu