2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kızlar 2024 ocak ayında benimde transferim olabilir çikolata kisti var çift taraflı hidrosalpinksten bu hafta ameliyat oldum.eşimde de sperm problemi var bu ay yumurta toplandı fakat 2 embriyom sadece 6. Güne ulaşabildi bir iyi bir orta kalite dediler doktor ocakta reglimin 20. Günü çağırdı benim gibi 6. Gün embriyosu olan var mı ? Yada daha önceden 6. Gün embriyosu tutan var mı ?
Merhaba, benim de tek taraflı ama iki tane çikolata kistim var. Embriyo transferi öncesinde doktorumun verdiği Yasmini kullanıyordum, dört gün önce bitti ama halen adet olmadım. Çikolata kistleriniz duruyor mu acaba kaç cm? 🙈

Selamlar, ben ocak 10 gibi regl olacağım, 20 gün falan ilaç kullansam acaba Şubata mı kalır transfer diye düşünüyorum keşke kalmasa ve hızlıca geçse zaman
selam canım ben 24 ünde oldum 25 inde doktora gittim 27 sinden başlamak üzere estrofem yazdı, 10 ocakta kontrol dedi 10 ocakta her şey yolunda olursa 15 i transfer dedi ordan pay biç ama herkeste aynı olmaz:)

Arkadaşlar merhaba ☀️ opudan sonra 2. Reglimi bekliyorum ama gelmiyor 2 gün geçti hiç gelesi de yokmuş gibi anlamadım, böyle olup geciken varmı acaba normal mi? 1-2 gün daha gecikirse doktorla görüşeceğim ama stres olmaya başladım sanırım
Merhaba benimde çok gecikmişti, doktora söyledim bana ilaç verdi, bir hafta ilaç kullandım ondan sonra geldi regl. Olabiliyormuş böyle yumurta toplamadan sonra regl gecikmesi

Merhaba benimde çok gecikmişti, doktora söyledim bana ilaç verdi, bir hafta ilaç kullandım ondan sonra geldi regl. Olabiliyormuş böyle yumurta toplamadan sonra regl gecikmesi
stres kaynaklıda gecikmeler yaşanıyor sanırım, mavimun ile biz çok yakın arkadaşız ve ocak ayı transfer olacaklar başlığı altıda da buluşmuş olduk umarım tüm bekleyenler güzel habere kavuşur hepimiz heyecanla bekliyoruz :)

Arkadaşlar merhaba ☀️ opudan sonra 2. Reglimi bekliyorum ama gelmiyor 2 gün geçti hiç gelesi de yokmuş gibi anlamadım, böyle olup geciken varmı acaba normal mi? 1-2 gün daha gecikirse doktorla görüşeceğim ama stres olmaya başladım sanırım
Merhaba. Ben opudan sonra ikinci reglimi 24 gün sonra oldum 🫠 hatta o gün bugün. 5 gün gecikince doktora sordum 10. Güne kadar gelmezse gel bakalım dedi. 10. Gün gittim hormon bakıldı. Hormon seviyelerine göre bugün yarın olursun dedi ilaç vermedi. Aradan 1 hafta geçti tekrar sordum. Duphaston verdi 1 hafta kullan sabah akşam dedi. Dün akşam son ilacımı içtim bugün regli oldum. Umarım benim kadar gecikmezsiniz 🙏🏻🌸

Merhaba bende histereskopi oldum dün, hatta septum (perde/yapışıklık) varmış onu kesmiş, regl başlangıcı 4 ocak olacak, size ne kdr rahim dinlendirme dedi acaba? Ben dr’uma transfer zamanını sordum; adet olunca gel rahim takibi yapıcaz, histereskopi iyileşme sürecine bakıyorum 4 hafta falan yazıyor internette. Şimdi transferim ne zamana kalacak çok anlayamadım. Dr. tahmini olarak ocak ayı dedi ama? Size net bir şey söylendi mi?
Canım benim reglimin ilk günü bugün histereskopiden sonra. 7 aralıkta histereskopi oldum. Doktor Ocak ayının reglisinde başlatacak. Reglimin ilk günü görüşcem estrofem başlicam. Reglin 13 gün kontrol oluyor 5 gün sonrası da transfer. Ben zaten histereskopiden sonra kontrole gittim her şey yolundaydı. Doktor da ikinci regli de transferin daha iyi olacağını söyledi

Merhaba bende histereskopi oldum dün, hatta septum (perde/yapışıklık) varmış onu kesmiş, regl başlangıcı 4 ocak olacak, size ne kdr rahim dinlendirme dedi acaba? Ben dr’uma transfer zamanını sordum; adet olunca gel rahim takibi yapıcaz, histereskopi iyileşme sürecine bakıyorum 4 hafta falan yazıyor internette. Şimdi transferim ne zamana kalacak çok anlayamadım. Dr. tahmini olarak ocak ayı dedi ama? Size net bir şey söylendi mi?
Merhaba. Ben eylül 1 de rahim yapışıklığı sebebi ile histeroskopi oldum,2 ay rahim dinlendirme dedi doktorum. Daha sonra adetim bittikten sonra rahim filmi çekindim tekrar yapışıklık yoktu. Onun üzerine bir adet daha oldum. O adetin 2. günü cycolo progneyeva ya başladım. 26 aralıkta zoladex iğne oldum, şimdi 6 gün daha hap kullanacağım. Sonraki regl ile transfere başlayacaklar yani estrofem verilen kısıma. Yaklaşık ocak sonu şubat başını bulacak aksilik olmazsa. Yani 5 ay beklemiş oluyorum ameliyattan sonra.

Merhaba, benim de tek taraflı ama iki tane çikolata kistim var. Embriyo transferi öncesinde doktorumun verdiği Yasmini kullanıyordum, dört gün önce bitti ama halen adet olmadım. Çikolata kistleriniz duruyor mu acaba kaç cm? 🙈
Evet çift taraflı çikolata kistlerim duruyor 3 cm den küçüklerdi sanırım net bilmiyorum solda 5 tane sağda 1 tane vardı tüp bebekte yumurta rezervinden kaynaklı çikolata kistlerini ellemiyorlar. Sizin transfer ne zaman opu oldunuz mu

stres kaynaklıda gecikmeler yaşanıyor sanırım, mavimun ile biz çok yakın arkadaşız ve ocak ayı transfer olacaklar başlığı altıda da buluşmuş olduk umarım tüm bekleyenler güzel habere kavuşur hepimiz heyecanla bekliyoruz :)
İnşallah Ocakta anne olarak devam edeceğiz forumlara :)

Arkadaşlar merhaba opu yapıldı 7 tane embriyo donduruldu 2. adetinde gel dedi ama 7 gün geçti bu normal mi kaç gün daha beklemeliyim ya da ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Doğal siklus 3 kere üstüste iptal oldu 😄 duymak istemiyorum o yüzden onu 😂
Yaaa öyle olmaz umarım :KK43:( zaten ne derlerse mecbur tamam diyeceğim ama iptal olmasın ya 😕
Bende artık 1-2 gün daha bekleyip olmazsa arayacağım demekki normal bir durum bir çoğumuzda olmuş. İlk yaşadığım için herşeyi bi heyecanlandım meraktayım 😀
Merhaba. Ben opudan sonra ikinci reglimi 24 gün sonra oldum 🫠 hatta o gün bugün. 5 gün gecikince doktora sordum 10. Güne kadar gelmezse gel bakalım dedi. 10. Gün gittim hormon bakıldı. Hormon seviyelerine göre bugün yarın olursun dedi ilaç vermedi. Aradan 1 hafta geçti tekrar sordum. Duphaston verdi 1 hafta kullan sabah akşam dedi. Dün akşam son ilacımı içtim bugün regli oldum. Umarım benim kadar gecikmezsiniz 🙏🏻🌸
Sizin ki çok geçmiş ya neredeyse bir döngü gibi olmuş. Gecikmesin lütfennnn 😀 bakalım daha 1-2 gün gecikirse bende görüşeceğim doktorumla her anda olacakmışım gibiydim bugün ☺️

Arkadaşlar merhaba opu yapıldı 7 tane embriyo donduruldu 2. adetinde gel dedi ama 7 gün geçti bu normal mi kaç gün daha beklemeliyim ya da ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
normal opu dan sonra gecikme olyyor ben de de olmuştu canım. embriyolar 5. gün mü

Merhaba kızlar 10 ocak transfer günüm bir tane kaliteli bir tane orta kalite embiriyom var ikiside transfer edilicek ilk tüp bebek denemem dua edermisiniz bu ara 10 ocak doğum günüm
hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur😍🌸

X