- 18 Aralık 2023
- 97
- 148
- 33
Kız bugün mü vereceksin yoksaKizlar ya kan testi icin devletin acilinde verebiliyor muyuz test? Verebiliyorsak kac saatte cikiyor bilginiz var mi? Ben evin etrafindaki ozellere sordum 2 saatte cikiyor dediler ama fiyat 890 lira diyince vazgectim
İnşallah canım bakalım nasıl gidecekBence umut var kuzum. Doktorunun söylediğinden de bunu anlıyorumsalı gün tekrar kan verdiğinde belli olacak
Yok yok önden arastirma yapiyorumKız bugün mü vereceksin yoksabenim bildiğim devlette acilde veriliyor. Ama heryer belki almıyordur. Tecrübeli kızlar yazar şimdi
Bugün vereceksin sandımYok yok önden arastirma yapiyorum
Tüp bebek hastası olduğunu söylerseniz, ya da gebelık şüphem var beta vermek istiyorum derseniz alıyorlar. Ben verdim, herhangi bir sıkıntı olmuyor. AlıyorlarKizlar ya kan testi icin devletin acilinde verebiliyor muyuz test? Verebiliyorsak kac saatte cikiyor bilginiz var mi? Ben evin etrafindaki ozellere sordum 2 saatte cikiyor dediler ama fiyat 890 lira diyince vazgectim
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyormuş heralde ya o yüzden noBugün vereceksin sandımHeyecanlandım birden. Sağlık ocağında baktır canım? Yakında varsa. Ben tüp bebek kliniğine gidip vereceğim Allah nasip ederse.
Kaç saatte sonuç almıştınız inşallah biz de sizin gibi pozitif sonuç alırızTüp bebek hastası olduğunu söylerseniz, ya da gebelık şüphem var beta vermek istiyorum derseniz alıyorlar. Ben verdim, herhangi bir sıkıntı olmuyor. Alıyorlar
Bende sabrediyorum üç gündür özelde burada 300du o da iki gün sonra verıcem yine para bende yarın sağlık ocağında verıcemKizlar ya kan testi icin devletin acilinde verebiliyor muyuz test? Verebiliyorsak kac saatte cikiyor bilginiz var mi? Ben evin etrafindaki ozellere sordum 2 saatte cikiyor dediler ama fiyat 890 lira diyince vazgectim
Devlet hastanesi acilinde 1-2 saatte çıkıyorSağlık ocağında ertesi gün çıkıyormuş heralde ya o yüzden no
Peki akşam mı gitmek gerekiyor. 8-17.00 arası da acilden alırlar mı ki?Devlet hastanesi acilinde 1-2 saatte çıkıyor
Her saatte de alırlar gebelik testi yaptırmak istiyorum demek yeterliPeki akşam mı gitmek gerekiyor. 8-17.00 arası da acilden alırlar mı ki?
Ayyy ben de prograf kullanıyorum önce yüzümden ateş çıkıyor gibi hissediyorum sonra üşüme geliyor yan etkisi galibaBağışık baskılayıcı kullanıyor musun? Ben prograf kullanıyorum. Organ nakillerinde kullanılan bir ilaçmış. Bana da durduk yere bir üşüme sonra ellerimde ateşlenme oluyor. İlaçların da yan etkileri olabilir canım bu arada canım benim transfer günümü 3 nisan yazmışsın. Ben 4 nisanda transfer oldum
Evet bende de öyle oluyor. Prograf ağır bir ilaç vücut bebeği kabul etsin yabancı görmesin diye veriyorlarmış.Ayyy ben de prograf kullanıyorum önce yüzümden ateş çıkıyor gibi hissediyorum sonra üşüme geliyor yan etkisi galiba
İnşallah emeklerimiz ağrılarımız boşa gitmezEvet bende de öyle oluyor. Prograf ağır bir ilaç vücut bebeği kabul etsin yabancı görmesin diye veriyorlarmış.
Ben canımAramızda çalışan hanımlar var mı ?
BendeAramızda çalışan hanımlar var mı ?