- 2 Mayıs 2021
- 35
- 60
- 35
Rabbim isteyen herkese en hayırlı ve sağlıklı şekilde versinAllah sabır versin canım kaybın içinumarım belirtilerin sana bebiş olarak döner 6. Gün daha çok erken canım. İnşallah sonraki günlerde pozitifi göreceksin hatta bize de haber et gün gün inşallah sana uğur getiririz
İnşallahUmarım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum. İnşallah çift çizgiyi görürüz
Arada kasıklarım ağrıyor ancak çok bir belirti yokİnşallahsende belirtiler var mı
Hayır hiç test yapmadım, hiç belirtim de yok. Sizde durumlar nasıl?Aynı gün olmuşuz belirtin varmı idrar testi yaptınmı hiç?
Evet ilk deneme. Yaşım 29Hayırlı olsun canım. İlk denemen miydi? Yaşın kaç? Tablomuza ekleyeyim
Belirti olmamasını da belirtiden sayabilirizArada kasıklarım ağrıyor ancak çok bir belirti yok
Belirti olmamasını da belirtiden sayabiliriz
Ay ay ay evet var kuzum sağlıkla ilerlesinKızlaaar günaydın, sabah idrar testi yaptım ve sonuçGerçek mi görüyorum hayal mi bilemedim Bugun kan tahlili versem mi? Kanda çıkmadan güvenim yok Eki Görüntüle 3414728
Canım benim inşallahAy ay ay evet var kuzum sağlıkla ilerlesinkanda da çıkar sağlıkla artsın inşallah değerin
Günaydın canım masallah kaçıncı günün benim de 8.gün böyle çıkmıştı şimdi sağlık ocağına kan veremeye gıdıcem 6 da kalktık uyanmadım heyecan oldum nedenseKızlaaar günaydın, sabah idrar testi yaptım ve sonuçGerçek mi görüyorum hayal mi bilemedim Bugun kan tahlili versem mi? Kanda çıkmadan güvenim yok Eki Görüntüle 3414728
8. günden önce yapmış mıydınız hiç test acabaGünaydın canım masallah kaçıncı günün benim de 8.gün böyle çıkmıştı şimdi sağlık ocağına kan veremeye gıdıcem 6 da kalktık uyanmadım heyecan oldum nedense
Benim de 6.günüm. İnşallah kan sonucun çıkınca bana da haber ver. Güzel haberlerini bekliyorum. Kaçıncı günün bugün? Normal test günün mü?Günaydın canım masallah kaçıncı günün benim de 8.gün böyle çıkmıştı şimdi sağlık ocağına kan veremeye gıdıcem 6 da kalktık uyanmadım heyecan oldum nedense
Yok hic yapmadım 3 Nisan 3.gün tek embriyo benım çıkmaz diye yapmadım bunu da 11.gün yapmıştım böyle çıkmıştı aslında yapmasak daha ıyı kan verıp kesın sonucu öğrenmek ama dayanamıyoruz işte8. günden önce yapmış mıydınız hiç test acaba
Çok heyecanlıı ben sizin kanda da yüksek çıkacağını düşünüyorum inşallahBugün de 13.gün kan verme günüm sağlık ocağına geldim stres bastı beni
Çok sevindim bol katlamalı betaların çıkar inşallahKızlaaar günaydın, sabah idrar testi yaptım ve sonuçGerçek mi görüyorum hayal mi bilemedim Bugun kan tahlili versem mi? Kanda çıkmadan güvenim yok Eki Görüntüle 3414728