Canım zaten hamişlikte de regl ağrısı var, bence hiç endişelenme bebiş habercisi olabilir o ağrılar. Göğüslerim benimde ağırlaştı, ağrı var ama o da ilacın etkisi biliyorum. Progestorondan kaynaklanıyor. İnşallah allalım kuzum güzel haberlerimizii, gerçekten beklemek çok zor. Ben hiç birşey hissetmiyorum ya. Beni de bişey hissetmemek endişelendiriyor. İnşaallah hevesimiz kursağımızda kalmaz.Bilmiyorum canim ya bugun de yine regl agrisi cekiyorum sanki regle 3 gun var korkuyorum.. Goguslerimde agrimaya basladi oyle olunca olmayacak korkusuyla bugun biraz modum dustu.. Normalde vazgecmistim yarin test yapmaktan direkt sali aksam kan vermeye gidecektim de su an ne yapsam hala karar veremedim. Muhtemelen yarin kan testine giderim diye dusunuyorum yarin dayanirsam artik en gec sali yapcam bakalim hayirli pozitif haberleri alalim insallah hepimiz
Amin amin amin kuzummmmYa sen ne kadar güzel kalpli bir kadınsın rabbim gönlündekinden daha güzelini yaşatsın herkese hayr diliyorsun inşAllah çok güzel haberler alırsınn
Canım sonucun çıkınca bize mutlaka haber ver. Çok merak ediyorum. Bence sen hamişsin ❤ öyle hissediyorum. Daha önce doğal yoldan hamile kalmışsınYoldayım kan vermeye gidiyorum aşırı stresim
Malesef negatif oldu… değerim 1.20 çıktı şaka gibiydi şoka girdik eşimle. Toparlanmaya çalışıyorum geride kalan embriyoları değerlendireceğizCanım sonucun çıkınca bize mutlaka haber ver. Çok merak ediyorum. Bence sen hamişsin ❤ öyle hissediyorum. Daha önce doğal yoldan hamile kalmışsınbu da olacak ve bu sefer sağlıkla ilerleyecek Amin
Gecmıs olsun canım test yapmışmıydın önceden bu kadar şaşırdın yoksa dırek kan mı verdınMalesef negatif oldu… değerim 1.20 çıktı şaka gibiydi şoka girdik eşimle. Toparlanmaya çalışıyorum geride kalan embriyoları değerlendireceğiz
Test yapmaya cesaretim yoktu direkt kan verdim teşekkür ederimGecmıs olsun canım test yapmışmıydın önceden bu kadar şaşırdın yoksa dırek kan mı verdın
İlk kez duydum ismini bakarım çok teşekkür ederim. Bu süreçte 2 kez tüp bebekle tuttu kalp atışını duyamadan düştü. bir kez aşılama ile tuttu dış gebelik oldu. Tek tüpüm alındı kendiliğinden hamile kaldım 9 sene sonra ilk kez kalp atışınolusmaya başlamıştı ama yavastı doktorum zaten olumsuz konuşmuştu oda düştü. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın . Sağlıkla kolaylıkla hepimize anne olmayı nasip etsinMaşallah kuzum sanane güzel yumurtan da olmuş transfer olabilecek, ışıl ışık var youtubeda gördün mü? Onun da hikayesi böyle. Tabi o daha çok opu oldu bildiğim kadarıyla ama çokça transfer olmuştu, en sonunda yanlış hatırlamıyorsam pgt li embriyo ile hamile kaldı. Geçen ayda doğum yaptı onun videoları çok güzel izlemediysen tavsiye ederim. İnşaallah senin pozitif haberini de hep birlikte alacağız ❤ sağlıkla.
herkesin doğru bir zamanı var kuzum. rabbim hayırlısıyla tez zamanda mükafatlandırsın sizi. güzel ve sağlıklı bebeklerinize kavuşunTest yapmaya cesaretim yoktu direkt kan verdim teşekkür ederim
Gerçekten ben de çok şaşırdım. Daha önce bebeğin olabildiği için tüp bebekle de kolaycacık olur diye düşünmüştüm ama bir hayır vardır kuzum mutlaka. Allahın bizler için düşündüğü var elbetMalesef negatif oldu… değerim 1.20 çıktı şaka gibiydi şoka girdik eşimle. Toparlanmaya çalışıyorum geride kalan embriyoları değerlendireceğiz
Canım bence önemli olan değerin iki katına çıkması. 7 ile başlayıp sağlıkla ilerleyenleri gördüm ben burda. Geç tutunmuştur inşallah. 14 Nisan'da çıkması gereken değer 13 ünde çıkmış gibi, Doktor'un ne diyor canım ❤Kızlar ben 29 Mart transfer oldum
9 Nisan değerim 19,24
11 Nisan 28
14 Nisan yani bugün ise değerim 47,73
Sizce nasıl ilerliyor tedirginim biraz
Benim de 7 yaşında bir oğlum var ve 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Üzerine de bir negatif aşılamam ve bir negatif tüp bebeğim oldu. Şimdi 2. transferin sonucunu bekliyorum. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olsunGerçekten ben de çok şaşırdım. Daha önce bebeğin olabildiği için tüp bebekle de kolaycacık olur diye düşünmüştüm ama bir hayır vardır kuzum mutlaka. Allahın bizler için düşündüğü var elbethiç moralini bozma. Sağlıklı olsun geç olsun bizim olsun. Bak ne güzel embriyoların var öyle düşün. Benim negatif olunca tüm işleme baştan başlıyorum. Embriyom olmuyor. İnşallah hakkında hayırlısı olsun ❤
Maşallah oğluna ve sanaBenim de 7 yaşında bir oğlum var ve 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Üzerine de bir negatif aşılamam ve bir negatif tüp bebeğim oldu. Şimdi 2. transferin sonucunu bekliyorum. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olsun
İnşallah cannımm. Allah senin de güzel kalbin için hayırlı evlatlar ile sevindirsin seniMaşallah oğluna ve sanainşallah ona bir kardeş gelecek bu ay
Takip edecez dediCanım bence önemli olan değerin iki katına çıkması. 7 ile başlayıp sağlıkla ilerleyenleri gördüm ben burda. Geç tutunmuştur inşallah. 14 Nisan'da çıkması gereken değer 13 ünde çıkmış gibi, Doktor'un ne diyor canım ❤
Allahim insallahGöğüs ağrısı bende hala var gebeyim inşAllah sizde öylesinizdir
Bence umut var kuzum. Doktorunun söylediğinden de bunu anlıyorumTakip edecez dedi
Insallah canim benim sen de endiselenme cok kisi var ya belirtisiz pozitif alan sen de onlardan biri olacaksin Allahin izniyle inaniyorumCanım zaten hamişlikte de regl ağrısı var, bence hiç endişelenme bebiş habercisi olabilir o ağrılar. Göğüslerim benimde ağırlaştı, ağrı var ama o da ilacın etkisi biliyorum. Progestorondan kaynaklanıyor. İnşallah allalım kuzum güzel haberlerimizii, gerçekten beklemek çok zor. Ben hiç birşey hissetmiyorum ya. Beni de bişey hissetmemek endişelendiriyor. İnşaallah hevesimiz kursağımızda kalmaz.