❤❤❤ çokça kalp ❤❤❤ çok güzel yükselmiş değerinEllerine sağlık arkadaşım, bu grubu kurmak da en çok sana yakışırdı zatenHamiş emojimi sen koyduğun için de ekstra mutluyum
Bu arada evet kuzum 5. gün çift embriyo 36 yaş ilk deneme.Ben kendime hamileyim bile diyemiyorum hala ya senelerce bekledikten sonra gerçek değil gibi geliyor.Ama çok şükür 10.gün 185 olan değerim bugün 12. günde 460 a çıkmış
Bağışık baskılayıcı kullanıyor musun? Ben prograf kullanıyorum. Organ nakillerinde kullanılan bir ilaçmış. Bana da durduk yere bir üşüme sonra ellerimde ateşlenme oluyor. İlaçların da yan etkileri olabilir canım bu arada canım benim transfer günümü 3 nisan yazmışsın. Ben 4 nisanda transfer oldumBen de kanda görünce zevkine yapıcam o idrar testlerini. Hatıra olarak saklayacağım. Yok kuzum hiç ağrım ama bugün elim ayağım çok üşüdü, hasta gibi hissettim, bağışıklığım mı düşüyor anlamadım, bi de yüzümde sivilcemsi ama sivilce olmayan kırmızı lekeler çıktı. Yani bence benim hiç belirtim yok senin bebişler yerleşiyorlar inşallah, ağrın ondan olabilir
Yok kuzum ben o ilaçtan kullanmıyorum. Geçen kimdi hatırlamıyorum ama burdan bir arkadaş daha demişti sanki elim ayağım üşüyor diye. Olsa olsa İlaçların etkisi bencede canım. Ay hemen değiştirdim kuzum transfer gününüBağışık baskılayıcı kullanıyor musun? Ben prograf kullanıyorum. Organ nakillerinde kullanılan bir ilaçmış. Bana da durduk yere bir üşüme sonra ellerimde ateşlenme oluyor. İlaçların da yan etkileri olabilir canım bu arada canım benim transfer günümü 3 nisan yazmışsın. Ben 4 nisanda transfer oldum
Evet pgt li bir embriyomuz daha var bakalım hayırlısıYaaa hayırlııs olsun kuzum elbet vardır bir hayır. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun bizim olsun. Devam edecek mısın kuzum tedaviye?
Çok şükür canımEvet pgt li bir embriyomuz daha var bakalım hayırlısı
transferden kaç gün sonra yapıyorsunuz testiT tu me manquebebeklikkkumas kızlar siz test yaptınız mı? Yapacak mısınız? Durumunuz nasıl? Hissiyatınız nasıl?
Yoldayım kan vermeye gidiyorum aşırı stresimT tu me manquebebeklikkkumas kızlar siz test yaptınız mı? Yapacak mısınız? Durumunuz nasıl? Hissiyatınız nasıl?
Canım ben kendi adıma yapmayı düşünmüyorum. 12. Gün kan vereceğim. Ama idrar testi, kan testinden bir gün önce yapılırsa çıkar diye tahmin ediyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla da transferden sonra 6. Günden sonra çıkmaya başlayabiliyor. Ama tabi idrarda çıkmayıp, kanda çıkanlar da olabiliyor. Biraz cesaretli olmak lazım da bende o cesaret yok canım. Sen düşünüyor musun test yapmayı?transferden kaç gün sonra yapıyorsunuz testi
Canımmm dualarım seninleYoldayım kan vermeye gidiyorum aşırı stresim
bende kanı beklemeyi düşünüyorum gaza gelip yazmazsam 19 unda vericem ben de kan. aslında 20 si ama ogün çalışıyorum koşturmak istemiyorumCanım ben kendi adıma yapmayı düşünmüyorum. 12. Gün kan vereceğim. Ama idrar testi, kan testinden bir gün önce yapılırsa çıkar diye tahmin ediyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla da transferden sonra 6. Günden sonra çıkmaya başlayabiliyor. Ama tabi idrarda çıkmayıp, kanda çıkanlar da olabiliyor. Biraz cesaretli olmak lazım da bende o cesaret yok canım. Sen düşünüyor musun test yapmayı?
19unda da çıkar canım kanda. Nasıl rahat edeceksen o zaman ver. Hayatımızın en önemli zamanlarındayız. Belki biraz düşük olur ama ona çok takılmazsın, önemli olan iki günde birr iki katına çıkması. 19una da az kaldıbende kanı beklemeyi düşünüyorum gaza gelip yazmazsam 19 unda vericem ben de kan. aslında 20 si ama ogün çalışıyorum koşturmak istemiyorum
Merhaba Arkadaşlarım
Nisan Ayında Mucizelerimize Kavuşalım
HOŞGELDİNİZ
ANNE ADAYI
Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Embriyo Günü ve Sayısı Sonuç @Cherry92 01.04.2024 5. Gün
PGT
1 Adet@mavigokyuzu93 31 3 01.04.2024 5. Gün
1 Adet@Gul9393 3 01.04.2024 5. Gün
1 Adet@festina lente 1 01.04.2024 5. Gün
2 AdetMeryemimm 27 2 02.04.2024 5. Gün
1 Adet@aydodo 32 2 03.04.2024 3. Gün
1 AdetMila86 37 04.04.2024 3. Gün
2 Adet@Boniva 1 04.04.2024 5. Gün
2 AdetT tu me manque 27 04.04.2024 5.Gün
1 Adetbebeklikkkumas 27 1 04.04.2024 5.Gün
2 Adet@birtk 34 2 05.04.2024 5. Gün
1 Adetedahandro 36 2 05.04.2024 3. Gün
2 adetT teacherrrrrr 31 1 05.04.2024 5. Gün PGT
1 Adet@tupbabyyyyyy 31 1 05.04.2024 6. Gün
1 Adet@aylakka 1 06.04.2024 3. Gün
1 Adet@pekzer 29 2 08.04.2024 5. Gün
2 AdetMERTAN 41 1 08.04.2024 5. Gün
2 Adet@klc4827 29 1 08.04.2024 5. Gün
1 Adet@beyaz91 33 2 09.04.2024 5. Gün
1 AdetR o s e 34 8 10.04.2024 5. Gün
PGT
1 Adet@melisaklz 29 1 11.04.2024 5. Gün
1 AdetA arkaoda 36 1 16.04.2024 3. Gün
1 Adet
Amin canımBen de inanıyorum ❤Hep birlikte alacağız güzel haberleri canım. Benim de yaşım 36 ve 3. Gün embriyosu transferi oldum. Zar zor iki embriyom oldu. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz
Evet 8. Transferim. 2 kez opu oldu 7 transfer oldum. Şimdi ilk kez özelde pgtli deniyorum. Ocakta 3. Opum oldu donmuş transfer oldum. Benimde test günüm 19 NisanR o s e canım sen 8. Deneme yazdın diye. 8 yazdım ama senin 8. Deneme miydi gerçekten?
Maşallah kuzum sanaEvet 8. Transferim. 2 kez opu oldu 7 transfer oldum. Şimdi ilk kez özelde pgtli deniyorum. Ocakta 3. Opum oldu donmuş transfer oldum. Benimde test günüm 19 Nisan
Bilmiyorum canim ya bugun de yine regl agrisi cekiyorum sanki regle 3 gun var korkuyorum.. Goguslerimde agrimaya basladi oyle olunca olmayacak korkusuyla bugun biraz modum dustu.. Normalde vazgecmistim yarin test yapmaktan direkt sali aksam kan vermeye gidecektim de su an ne yapsam hala karar veremedim. Muhtemelen yarin kan testine giderim diye dusunuyorum yarin dayanirsam artik en gec sali yapcam bakalim hayirli pozitif haberleri alalim insallah hepimizT teacherrrrrr canım pazartesi yapacak mısın idrar testini? Çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor. Merakla bekliyorum senin testini.
Dualarımız seninleYoldayım kan vermeye gidiyorum aşırı stresim
Göğüs ağrısı bende hala var gebeyim inşAllah sizde öylesinizdirBilmiyorum canim ya bugun de yine regl agrisi cekiyorum sanki regle 3 gun var korkuyorum.. Goguslerimde agrimaya basladi oyle olunca olmayacak korkusuyla bugun biraz modum dustu.. Normalde vazgecmistim yarin test yapmaktan direkt sali aksam kan vermeye gidecektim de su an ne yapsam hala karar veremedim. Muhtemelen yarin kan testine giderim diye dusunuyorum yarin dayanirsam artik en gec sali yapcam bakalim hayirli pozitif haberleri alalim insallah hepimiz
Ya sen ne kadar güzel kalpli bir kadınsın rabbim gönlündekinden daha güzelini yaşatsın herkese hayr diliyorsun inşAllah çok güzel haberler alırsınnMaşallah kuzum sanane güzel yumurtan da olmuş transfer olabilecek, ışıl ışık var youtubeda gördün mü? Onun da hikayesi böyle. Tabi o daha çok opu oldu bildiğim kadarıyla ama çokça transfer olmuştu, en sonunda yanlış hatırlamıyorsam pgt li embriyo ile hamile kaldı. Geçen ayda doğum yaptı onun videoları çok güzel izlemediysen tavsiye ederim. İnşaallah senin pozitif haberini de hep birlikte alacağız ❤ sağlıkla.