MasAllah yaHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
YEĞENİNİZE merhaba deyinnnnnn
İnanamıyorummmmmmmm
Değerim 119du galiba, heyecandan duyamadım ❤❤❤❤❤ cuma tekrar kan vereceğim.
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Canım benim çok teşekkür ederim güzel yüreğine sağlık
Canım çok çok sevindim.HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle diliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Canımmmmm sonunda çok güzel bir duygu Allah bizede yaşatsın inşallah sabrın sonu selamettir çok duygulandımHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
İnşallah, inşallah, geriye kalan embriyom da yok, tek şansım kucağıma bebeğim olarak gelir inşallah, hepimizin hep birlikte, burda bebeklerimiz ile ilgili mesajlaşıyor oluruz inşallahCanım benim için ettiğin dualar kabul oldu, Allah bin kere razı olsun❤ inşallah benim de senin için ettiğim dualar kabul olur mucizeler gerçekmiş Allahım nasip etti. Senin de olacak. Birlikte hamile olacağız aminn
Hemen ekliyorum kuzum. Benim de bir veya iki embriyom oluşuyordu kuzum. Düşük amh'lıyım. İnşalah senin de pozitifini göreceğiz ❤❤
Çok sağol kuzumMasAllah ya12. Gün sabrettiniz beklediniz ödülünüz kıymetliniz sonu da hayırla sağlıkla bitter insAllah hastane çantası hazırladığımız günlere geçeriz hep beraber
Canım dostum ❤ çok teşekkür ederimCanım çok çok sevindim.
Maşallah.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Cuma günü test verince mi tek mi çift mi belli olur acaba ?
Testi ne zaman yaptın haber aldıktan sonra mi ?
Evet canım, umut varmış, sabrettim sonunda mucizem gerçek oldu. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Kucağı boş kimse kalmasın. Çok sağol kuzumm ❤Canımmmmm sonunda çok güzel bir duygu Allah bizede yaşatsın inşallah sabrın sonu selamettir çok duygulandım
Maşallahhhhh gözünn aydın rabbim sağlıkla ilertletsinnnHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
İnanamıyorummmmmmmm
BEBEĞİM BENİMLE ❤
ilk tüp bebek tutma olasılığı düşük diye biliyorum nasip işi tabiki ikincide daha rahat olAmin inşallahTutar umarım bu sefer çünkü tek denedim tutmadı
Çok sevindim sizin adınıza
Canım ilk tüp Bebek tutma oranı neden düşük olsun, doğru embriyo ve rahim durumu onemli olanKızk
ilk tüp bebek tutma olasılığı düşük diye biliyorum nasip işi tabiki ikincide daha rahat ol
Amin amin canım çok teşekkür ederimm ❤Maşallahhhhh gözünn aydın rabbim sağlıkla ilertletsinnn
Ya hatırlamaz mıyım canımedahandro edacım beni hatırlarsın hem düşük amh grubundan hem ocak transfer gurubundan, transferinden beri takip ediyorum seni girip girip baktım sonucun belli oldu mu diye, çok şükür oldu gözün aydın ocakta değilse nisanda aldın güzel haberi hepimize umut olsun
Çok teşekkür ederim canım. Canım ilk sayfada ilk yorumda bir tablomuz var. Orda detaylıca yazıyor herkesin bilgileri. İstersen ordan bi göz gezdir. Sana da fikir olur. İlki taze ttansferdi tutmadı. Bu dondurulmuş üçüncü gün embriyosu.Çok sevindim sizin adınızasağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dondurulmuş transfer mi oldunuz birde kaçıncı gün embriyosuydu? Ve kaçıncı denemeniz acaba
Canım kaç hücreliydiler. Birde grade kaçtıAmin amin canım çok teşekkür ederimm ❤
Ya hatırlamaz mıyım canım❤ çok şükür bu duyguyu tattım. Allah sağlıkla devamm ettirsin inşallah. Tüm isteyenleri bebeklerine kavuştursun. Sen ne durumdasın şimdi?
Çok teşekkür ederim canım. Canım ilk sayfada ilk yorumda bir tablomuz var. Orda detaylıca yazıyor herkesin bilgileri. İstersen ordan bi göz gezdir. Sana da fikir olur. İlki taze ttansferdi tutmadı. Bu dondurulmuş üçüncü gün embriyosu.
Canm senın sonuç bellı mıCanım kaç hücreliydiler. Birde grade kaçtı
Benim test günüm dündü. Maalesef sonucum negatif çıktı.Canm senın sonuç bellı mı
Benim rahmimde sıkıntı yoktu embriyomda 5aa sıkıntı yoktu kimyasal oldu bilmiyorum genelde bu şekilde duyuyorum çevremdeCanım ilk tüp Bebek tutma oranı neden düşük olsun, doğru embriyo ve rahim durumu onemli olan
Hücresini bilmiyorum kuzum. Sadece iyi kalite demişlerdiCanım kaç hücreliydiler. Birde grade kaçtı
Sağlık olur bırakıne olur ınsallahBenim test günüm dündü. Maalesef sonucum negatif çıktı.