💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Hadi bakalım hayırlısıyla gelsinnler sağlıkla gelsinler

Kızlarrrr 13 haftaya girmek üzereyiz İki haftadır asla cinsiyet göstermiyor benimki kaç haftalarda öğrendiniz sanırım nipt testinin sonucunda öğrenicem

Hanımlar merhaba,
fetal dna için kan örnegimi doktorum tavsiye ettiği firmaya verdim en fazla 12 gün dediler bugün 9. gün hala bekliyorum dün doktor kontrolüm vardı ona sorduğumda 5 günde çıkanlar sadece büyük 5 rahatsızlıga bakıyor sizin yaptırdığınız yaklaşık 100 farklı rahatsızlıga bakıyor ve o yüzden tarama süresi uzun dedi. ayrıca 12+2 de doktorumuz muhtemelen erkek dedi çıkıntıyı gösterdi ama emin olmak için fetal sonucunu bekleyelim dedi. folik asiti bırakıp elanatal 2 vitamine başladım bugün vitamin olarak sizler ne kullanıyorsunuz?

Merhaba araştırırken denk geldim mesajınıza ben de yaklaşık bir aydır rapor yazdırmaya çalışıyorum devlet hastanesinde ama tanılardan dolayı iğneyi karşılamıyormuş acaba raporunuzda hangi tanı ve teşhis kodları mevcut öğrenebilir miyim? Benimde 2 kayıp ve pıhtılaşma problemim var

Bende yazan tanı bu şekilde

Eklentiler

• IMG_7796.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 48
Eczacının dediği yöntem olmadı , acilden yazdırınca raporsuz ödüyor. Şimdi de rapor çıkarttık
Acilden dediğiniz kadın doğum acili mi.bir de raporda hangi teşhisler olursa ücretsiz alınıyor.kusura bakmayın çok soruyorum ama ben de bayadır uğraşıyorum ve rapor alamadım çaresiz kaldim ya elimde iğne de bitti rapor süremde.şimdilik eczaneden emanete 2 kutu aldım

Yo normal devlet hastanesinin acilinden yazdırdım ben. Raporda ki tanının resmini bir önceki mesajımda gönderdim bir bakın isterseniz. Neden çıkarmıyorlar size rapor ?

Teşekkür ederim paylaştığın için bana sadece venöz yeresizlik yazmış tanıda teşhis 4d kapsamında olmayan hastalık kodu var o yüzden karşılamaz dedi eczacım
Ya doktorların da biliyor olması lazım boşuna uğraştırmışlar sizi. Benim raporumu karşılıyor aynı kod ile çıkartmayı deneyin bir de raporu.

Yo normal devlet hastanesinin acilinden yazdırdım ben. Raporda ki tanının resmini bir önceki mesajımda gönderdim bir bakın isterseniz. Neden çıkarmıyorlar size rapor ?
Rapor çıkartırken tanı ve teşhisler bir türlü doğru girilmediğinden hep karşılamadan fiyat ödemeli çıkıyor.en son tanıları eczacı söyledi dedim doktora o da biz bu tanıları giremiyoruz dedi felan felan yani çok uğraştırdılar ya

Ya doktorların da biliyor olması lazım boşuna uğraştırmışlar sizi. Benim raporumu karşılıyor aynı kod ile çıkartmayı deneyin bir de raporu.
Sanki ilk defa rapor isteyen benim gibi hakikaten ya. Devlet hastanesine gidiyorum ve bir türlü olmadı.artık araştırma hastanesinde randevu bulabilirsem orada halledeceğim en son

Ya bir de son olarak şunu soruyum acilden ne diyerek giriş yapıp yazdırdın raporsuz kaç kutu yazabiliyorlar ki.olmadı yarın ben de acile gidip yazdırıyım çünkü elimde iğnem kalmadı

Ya bir de son olarak şunu soruyum acilden ne diyerek giriş yapıp yazdırdın raporsuz kaç kutu yazabiliyorlar ki.olmadı yarın ben de acile gidip yazdırıyım çünkü elimde iğnem kalmadı
1 kutu yazdırılabiliyor. Durumu açıkladım. Hamileyim oksapar kullanıyorum ancak raporum daha çıkmadığı için devlet karşılamıyor acilden yazınca ödüyormuş sadece yardımcı olur musunuz lütfen dedim. Çok iyi bir doktora denk geldim 1 kutu yazdı hemen bir de bir doz hastanede vurdurdu

Sanki ilk defa rapor isteyen benim gibi hakikaten ya. Devlet hastanesine gidiyorum ve bir türlü olmadı.artık araştırma hastanesinde randevu bulabilirsem orada halledeceğim en son
Evet araştırma hastanesi ve ya şehir hastanesi deneyin bir de. Çok saçma gerçekten yaptıkları.

Selam kızlar, dün zor bi gün geçirdim. İkizlerimden birinin geçen hafta kalbi durmuş Allah kalan bebeğime uzun,sağlıklı ömür versin. Şimdi kürtajda olamıyor birini al diğerini alma gibi bir durum olamayacağı için. Zamanla küçülüp diğer bebeğin plasentasına yapışacakmış doğum sırasında beraber alınmış olcakmış.
Dün 13. Haftada cinsiyetimiz de netleşti. Kız annesi oluyorum tabloya ekler misin edahandro
Aslında planımız sevdiklerimizle ufak bi organizasyonla öğrenmekti ama dün kötü haber alınca o anda ihtiyaç hissettim hemen sormayı. Allah yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin son 6 ay su gibi geçsin hepimize

canım Allah kalan bebeğine uzun ömürler versin inşallah. Çok zor birşey yaşamışsın. Ben de çok ikiz istiyordum ama sanırım riski de çok. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Bizim tabloda cinsiyet yok kuzum gönlüme işaretledim kız bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…