Yok ya erimiyor ben sürekli suya temas ettirip kullanıyormYumuık küçük bişey anında elimde erir
Ben Oksapar’ı bırakmıştım ama 30.haftaya kadar Coraspin’e devam ediyorum. Doktor herhangi bir şey söylemedi. Doktorunuza sordunuz mu o ne dedi?Kızlar merhaba. Bir yerde NIPT testi öncesi kan sulandırıcıların kesilmesi gerektiğini okumuştum. Oksapar kullanan varsa içinizde nipt testi öncesi kullanmayı bıraktınız mı? Ben de kan pıhtılaşması var bırakırsam sorun olur diye korkuyorum
Ben oksapar 4000 ve coraspin 100 kullaniyordum. Doktorum 12. Haftada oksaparı kesti ona doktor karar veriyormuş nipt testi yapan yer soylemisti. Coraspin 100 e devam ediyorum. Oksaparı da bıraktırdıktan 10 gün sonra kanını ver demişti. Doktorunuzla mutlaka görüşün kan yoğunluğu önemliymiş nipt testindeKızlar merhaba. Bir yerde NIPT testi öncesi kan sulandırıcıların kesilmesi gerektiğini okumuştum. Oksapar kullanan varsa içinizde nipt testi öncesi kullanmayı bıraktınız mı? Ben de kan pıhtılaşması var bırakırsam sorun olur diye korkuyorum
Kan testi verin yinede eğer kanda çıkarsa düşük önleyici verirler en azından daha önceden müdahale etmiş olursunuz şansa bırakmayın Allah gönlünüze göre versinKızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Amin hepimiz için çok teşekkür ederimKan testi verin yinede eğer kanda çıkarsa düşük önleyici verirler en azından daha önceden müdahale etmiş olursunuz şansa bırakmayın Allah gönlünüze göre versin
21.haftada gideceğim ben, 18 erken benceKızlar merhabalar detaylı ultrason a kaçıncı haftada girdiniz şuan 18 hafta olduk çok mu erken olur
Rutin kontrolleriniz aylık mı yada haftada kaç defa gidiyorsunuz21.haftada gideceğim ben, 18 erken bence
3 haftada bir diyor tüp bebek doktorum ama doktorumu değiştirdim, bir muayene bir kontrol şeklinde şu andaRutin kontrolleriniz aylık mı yada haftada kaç defa gidiyorsunuz
Bende 3 haftada 1 gidiyorum fazla oluyor derken yani 1 ayda 2 defa gitmek mi fazla geliyor3 haftada bir diyor tüp bebek doktorum ama doktorumu değiştirdim, bir muayene bir kontrol şeklinde şu andabana ayda bir fazla oluyor biraz strese giriyorum açıkçası.
Yok hayır, ayda bir gitmek bana az geliyor. Strese giriyorum evham yapıyorum, 2 haftada bir iyi bana :)Bende 3 haftada 1 gidiyorum fazla oluyor derken yani 1 ayda 2 defa gitmek mi fazla geliyor
21. Haftada gireceğim canımKızlar merhabalar detaylı ultrason a kaçıncı haftada girdiniz şuan 18 hafta olduk çok mu erken olur
İki haftada bir takip ediyor Doktor'um.Rutin kontrolleriniz aylık mı yada haftada kaç defa gidiyorsunuz
Doktorum her kontrolde baştan aşağı herseyini inceliyor detaylida bundan ne farkı olacak acaba diye düşünüyorum ücret farkından dolayı21. Haftada gireceğim canım
İki haftada bir takip ediyor Doktor'um.
Benimki de 5-6 dakika baktı en son. Detaylıya gerek yok ben detaylı bakıyorum gibi konuştu ama minör şeyleri kaçırabiliriz tabiki dedi. Ben istiyorum dedim detaylıyı. Öyle olunca yönlendirdi canım. Detaylı yarım saat sürüyor ve her bir parmağa, organa ayrı ayrı bakılıyor. Benim doktorum mesela tek eline baktı, diğer eli ve ayakları kaldı. Bence gerekli birşey.Doktorum her kontrolde baştan aşağı herseyini inceliyor detaylida bundan ne farkı olacak acaba diye düşünüyorum ücret farkından dolayı
Fiyat bilginiz var mı? Ya da önerebileceğiniz bir yer?Evet gerçekten her şey uçtu. Histeroskopi ne kadar acaba ? Ben izmirdeyim belki biraz daha uygundur burası
Merhaba ben Medicalpoint de olmuştum 2023 Mayıs ayında 25 bin vermiştik. Bi arkadaşım 2 hafta önce barış Büke’ye yaptırdı 55 bin verdi.Fiyat bilginiz var mı? Ya da önerebileceğiniz bir yer?
Rahim dinlendirmesi için kullanılıyorLucrin depot u kullandırma sebebi nedir arkadaşlar