- 26 Şubat 2024
- 5.001
- 4.808
Ooyyyy çok heyecanlıBir çıkıntı görüyorum ama bayramdan sonra netleşir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyyyy çok heyecanlıBir çıkıntı görüyorum ama bayramdan sonra netleşir dedi
Oleyyyyyy hayırlı olsunKızlar geçen ay bu grupta negatif sonuç almıştım. 4. Haziranda 2. Kez transfer yapıldı bugün transfer dahil 9. Günüm değerim 106.4 çıktı. Çok heyecanlıyım
Ayyyyyyy allahım inanmıyorummmmmm çok çok sevindim canım benim sağlıkla mutlulukla büyüsün minik kızınKızlar nipt sonucum cıktı temız geldı şükür kız Bebiş geliyor
Ayy çok güzel canım inşallah sağlıkla ilerler ❤Kızlar geçen ay bu grupta negatif sonuç almıştım. 4. Haziranda 2. Kez transfer yapıldı bugün transfer dahil 9. Günüm değerim 106.4 çıktı. Çok heyecanlıyım
Çok şükür kuzum çok sevindim ❤Kızlar nipt sonucum cıktı temız geldı şükür kız Bebiş geliyor
Sagol canım benim darısı sana olur ınsallah en kısa zamanda öğrenirsinAyyyyyyy allahım inanmıyorummmmmm çok çok sevindim canım benim sağlıkla mutlulukla büyüsün minik kızın
Ayy Sagol canım şükür darısı sana olsun ne zaman gideceksin doktoraÇok şükür kuzum çok sevindim ❤
kesin dedi pipisini gösterdi eminmisin yanılma olmasın dedim emin konuşuyorum tahminde bulunmuyrum dedi :):)Kesin mi bana net değil dedi 11+4 de
Kac gunde cikmis oldu canim , hadi gozun aydin darisi basimaKızlar nipt sonucum cıktı temız geldı şükür kız Bebiş geliyor
canım tokzoplazma geçiren ve aradan 8 ay geçip tüp bebege başlayan ve halende kanda gözüken birisiyim kesinlikle baktır. 3 aylık ilaç veriyorlar varsa o ilacıda zor buluyorsun. türkiyede üretimi çok çok az.Ay nasıl sevindim anlatamam kuzum. Bu kanamalar insanı illaki korkutuyor . Çok şükür bebek iyi sen iyisin. Ben de ahmet hocaya her muayenede "yaşıyor mu? " Diye soruyorum. Benim 12. Hafta bu hafta, cuma gün kontrol var. Bakalım erkekse cinsiyeti belli olur heralde. Biz de ilk kez ahmet hocanın muayenesine gideceğiz. İnşallah orada daha çok ilgilenir. Merkezde hızlı hızlı bakıp geçiyorlar malum. Sen tokzoplazma testi falan yaptırdon mı canım? Bana ahmet hoca birşey demedi. Bana hiç bir test yapılmadı ya. Folik asiti de bıraktıracak mı bu hafta merak ediyorum.
Teşekkür ederım 10 günde cıktıKac gunde cikmis oldu canim , hadi gozun aydin darisi basima
Koşuyolu medipol seval pata, araştırabılırsınız.Benim sigortam Medical Park, Medicana, Medipol, Central Hospital vs ayarında hastanelerde geçiyor. Acıbadem’de geçmiyor maalesef, çok teşekkür ederim bu arada, başka bir öneriniz varsa onlara da bakayım.
Yarın kuzumAyy Sagol canım şükür darısı sana olsun ne zaman gideceksin doktora
Yaa öyle mi tamam canım yarın soracağımcanım tokzoplazma geçiren ve aradan 8 ay geçip tüp bebege başlayan ve halende kanda gözüken birisiyim kesinlikle baktır. 3 aylık ilaç veriyorlar varsa o ilacıda zor buluyorsun. türkiyede üretimi çok çok az.
Benimde 7. Gunum ama bayrama denk geliyorTeşekkür ederım 10 günde cıktı
Ben 2 temmuzda öğreneceğim sonucu. Bir de şey soracağım, doktor dedi ki bu testlerin sonuç kağıdında cinsiyet yazılması yasak. Çok erken dönemde yapılan bir test olduğu için cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar falan oluyormuş ayrı bir kağıtta yazar dedi. Sende de öyle mi?Sagol canım benim darısı sana olur ınsallah en kısa zamanda öğrenirsin
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum. Siz kendisinin takibinde misiniz?Koşuyolu medipol seval pata, araştırabılırsınız.
İnşallah yerleşme kanamasidir içinizi rahat tutun yarın tekrar verin 1 gunde sifirlanacagini düşünmüyorum ağır iş yapmayın dinlenin progestan iğneyi vurulmaya devam edin tabi ilk olarak doktorunuza danışın bende kanama gelince tekrar başlamıştık hala kullanıyorum İnşallah bir sıkıntı olmazKızlar bugün transfer dahil 10. Günüm az önce tuvalette çok hafif pembe bir lekelenmem oldu sizce yerleşme kanaması mı? Dün değerim 106.4 çıkmıştı. Yarın 2. Kez baktırıcam