- 26 Şubat 2024
- 5.001
- 4.809
Selam kızlar, şu anda progestan fitil 6 tane, oksapar iğne, folbiol ve coraspin kullanıyorum. Doktor oksaparı elimdekiler bitince bırakmamı söyledi ve yeni vitamin verdi. Progestan fitili de 12.haftada bırakacakmışım, şu anda 10.haftadayım. Sizin ilaçlarınız ne durumda? Bir de benim tüp bebek doktorum çok uzakta, ben İstanbul Maltepe’deyim doktorum Halkalı’da, git gel 2 saati geçiyor ve özel klinik. Ben de Fetal DNA’yı yaptırdıktan sonra özel bir hastanede takibe başlayayım doğumu da o şekilde yapayım diyorum. Muayeneleri ve doğumu kapsayan bir sigortamız var, bir de ben mümkünse normal doğum istiyorum benim doktorum asla yapmıyor. Direkt gün verip sezaryene alıyor bu da benim hiç içime sinmiyor, sezaryen olacaksa bile doğum kendiliğinden başlasın bebek ve vücudum doğuma hazır olsun istiyorum. Doktoruma biraz bahsettim epey bozuldu açıkçası ama evime yakın ve sigortamın geçtiği özel bir hastane bana çok daha mantıklı geliyor. Bu şekilde tam bir günümü kontrole ayırmam gerekiyor ve eşim de gelemiyor çok uzak olduğu için. Size bir danışayım dedim, siz ne dersiniz? Anadolu Yakası’nda özel hastanelerde bildiğiniz bir kadın doğum uzmanı varsa önerilerinize de açığım.