- 26 Şubat 2024
- 5.032
- 4.849
Kafanı karıştırma hiç, görmeden kesinlikle alma. Opera mağazalarında satılıyor Cybex, orada önce onu incele sonra e-bebek gibi mağazalarda diğer markalara bakarsın. Diğer markalar aşırı uyduruk geldi bana o yüzden hiç bakmadım.Kafam çok karıştı walla. Eezy olanın ana kucağını ayrıca mı alacaksın canım? Türkiye de o ayrı satılıyor.
Dolapta yurtdışından getirip satanlar var arkadaşım oradan almıştı. Sıfır kutulu ve Türkiye satış sitelerinin neredeyse yarı fiyatına. Cybex alacaksan oraya da bak canım.Kafam çok karıştı walla. Eezy olanın ana kucağını ayrıca mı alacaksın canım? Türkiye de o ayrı satılıyor.
Onlara da baktım şimdiDolapta yurtdışından getirip satanlar var arkadaşım oradan almıştı. Sıfır kutulu ve Türkiye satış sitelerinin neredeyse yarı fiyatına. Cybex alacaksan oraya da bak canım.
Bence inglesina ürünlerini de incele bana daha kaliteli gelmişti
Daha zaman çok nasıl olsa mağazalara git gez canım görerek seç. Bence bebek arabası seçimi önemli bir karar. Gör karar ver sonra internetten alırsın istersenOnlara da baktım şimdifiyatı Uygun'a geliyor. Beynim yandı sanırım hafif olsun diyordum ama hafifler de sağlam olmayacak sanırım.
Biraz once baktim ikisine de ama kafam karisti balios s lux u da cok begendim . Eezy de guzel ama biraz boyle daha hafif sanki agir araba daha guvenli ay valla bilemedim . Biraz daha dusuneyim ben. Zaten belki yurtdisina gitme durumum olursa oradan da bakabilirimBiz de onu çok beğendik ama gidip görünce şok olduk büyüklüğüne, eşim sen bunun altında kalırsın dediöyle bir şey alınca bir sene sonra baston tarzı bebek arabası alınıyor genelde ama ağır kaldırabiliyorsanız çok güzel araba tabi ki. Ama aşırı yer kaplıyor bagajı tamamen kapatır bilginiz olsun, mutlaka gidip bakın mios da çok güzel ben kabin istemesem ona bakardım.
Beklentiye bağlı tamamen ikisi de çok kaliteli, hangisi içinize siniyorsa. Ama dediğim gibi ağır araba alıyorsanız kesin 1 sene sonra hafif alıyorsunuz, tüm tecrübeli anneler öyle söylüyorBiraz once baktim ikisine de ama kafam karisti balios s lux u da cok begendim . Eezy de guzel ama biraz boyle daha hafif sanki agir araba daha guvenli ay valla bilemedim . Biraz daha dusuneyim ben. Zaten belki yurtdisina gitme durumum olursa oradan da bakabilirim
Şu nasıl? Tanıyor musunuz bunu? YenidoğanEvet evet ayrı satılıyor ama onu ikinci el de alabilirsin kısa süre kullanılıyor, sıfırı da 4.300 TL falan çok pahalı değil yani. Bizim bir arkadaşımızda varmış puset onu kullanacağız ama eski seri olur mu bilmiyorum, adaptörünü aldık ama uymazsa alırım burdan puseti.
Bunu bilmiyorum ama komşumda Pierre cardin vovo modeli var memnun , çocuğu 3 yaşında hep bu arabayı kullandılar. Yalnız onunkine puset takılamıyordu o da ben zaten ilk 3 ay gezmeye çıkmam sadece doktora gideriz onda da puseti biz taşırız demişti gerçekten de öyle yaptıŞu nasıl? Tanıyor musunuz bunu? Yenidoğan
dan itibaren kullanılır diyor yattığı için ama bilemedim. 7-8 kilo ağırlığında.cinnabon tanımıyorsanız boşverin tanıyorsanız bi sorayım dedim
Puset takılamıyor sanırım kuzum. Şimdi prego Aria modeline bakmaya başladım. Gönlüm sürekli ondan ona kayıyorBunu bilmiyorum ama komşumda Pierre cardin vovo modeli var memnun , çocuğu 3 yaşında hep bu arabayı kullandılar. Yalnız onunkine puset takılamıyordu o da ben zaten ilk 3 ay gezmeye çıkmam sadece doktora gideriz onda da puseti biz taşırız demişti gerçekten de öyle yaptı3 Aydan beri de kullanıyor şimdi çocuk 3 yaşında arabası gayet sağlam ve katlanması pratik.
buna puset takılabiliyormuymuş ?
Chicco goody diye bi araba var pusette takılabiliyor ben onu da beğenmiştim. Bir bak istersenPuset takılamıyor sanırım kuzum. Şimdi prego Aria modeline bakmaya başladım. Gönlüm sürekli ondan ona kayıyoriki üç modele düşürmeye çalışıyorum. Sonra gidip denemesi kalır bi. Ben de böyle aklıma takılınca sonuçlandırmadan rahat edemeyenlerdenim
Birde bagi neo var. O da güzel araba ona da bak istersenPuset takılamıyor sanırım kuzum. Şimdi prego Aria modeline bakmaya başladım. Gönlüm sürekli ondan ona kayıyoriki üç modele düşürmeye çalışıyorum. Sonra gidip denemesi kalır bi. Ben de böyle aklıma takılınca sonuçlandırmadan rahat edemeyenlerdenim
Hımmm bu da güzel duruyor hafif. Puset takılabiliyor. Diğer bagi neo travel sistem de güzelmiş. Bak gene seçeneklerin arttıChicco goody diye bi araba var pusette takılabiliyor ben onu da beğenmiştim. Bir bak istersen
Sen ön araştırmayı yaptın zaten hazır yarın pazar bir de mağaza gezinHımmm bu da güzel duruyor hafif. Puset takılabiliyor. Diğer bagi neo travel sistem de güzelmiş. Bak gene seçeneklerin arttıfavorilere ekledim bunları da
12. Hafta geçsin de öyle gezicem. Yoksa bugün eşim çıkıp bakalım dedi de erken daha. Bi de biz mağaza gezerken satıcı adama ayıp olmasın diye ilk gördüğümüzü alırızSen ön araştırmayı yaptın zaten hazır yarın pazar bir de mağaza gezin
Ahahah çok iyi12. Hafta geçsin de öyle gezicem. Yoksa bugün eşim çıkıp bakalım dedi de erken daha. Bi de biz mağaza gezerken satıcı adama ayıp olmasın diye ilk gördüğümüzü alırızöyle bir çiftiz. Ondan iyice araştırıp belli modellere odaklanarak gitmem lazım
Kanz d go yu ekledim ama ağırlığı fazla diğer modellerine de bakmak lazım. Şuan baya neo bagi ye yükseldim. Prego Aria ve neo bagi arasındayım diyebilirim.Ahahah çok iyiaynen sen iyice araştır kafandaki model sayısını 2 ye falan indirge bayramdan sonra gidersiniz bi tane daha söyleyeyim o zaman kanz ın arabaları da güzel oluyor onlara da bak istersen
Alınca haber edersin bize deKanz d go yu ekledim ama ağırlığı fazla diğer modellerine de bakmak lazım. Şuan baya neo bagi ye yükseldim. Prego Aria ve neo bagi arasındayım diyebilirim.
Canım çok geçmiş olsun bebek iyiyse korkma. Bize ilişki 12. Haftaya kadar yasak demişlerdi sizde yasak yok muKızlar çarşamba günü bebegin kalp atışlarını duyduk 7+4 ile uyumlu dedi progestan igne yi kesti progestan fitili de sabah 2 aksam 2 den 1 er taneye dusurdu bugün sabah ilişkiye girdik birde misafirliğe gittim sadece oturdum bir iş de yapmadım gece lavaboya gittim kırmızı kan geldi çok korktum çok ağladım acile gittim bebek duruyor ama çok korkuyorum düşük tehlikesi olabilir mi hemen mgidip progestan iğne vuruldum kananam gelmeyene kadar vurulmami söyledi doktor.Icim hiç rahat değil umarım beni yine bırakmaz
Canım tam progestanların azaldığı güne denk gelmiş bence onunla alakalı olabilir. Ben alttan muayene olunca kanamam geliyor. İlişki de belki öyle etki yaratmıştır. Çok geçmiş olsun. Allahın izniyle birşey olmayacak kuzum. Bebişin seninle görmüşsünüz ❤Kızlar çarşamba günü bebegin kalp atışlarını duyduk 7+4 ile uyumlu dedi progestan igne yi kesti progestan fitili de sabah 2 aksam 2 den 1 er taneye dusurdu bugün sabah ilişkiye girdik birde misafirliğe gittim sadece oturdum bir iş de yapmadım gece lavaboya gittim kırmızı kan geldi çok korktum çok ağladım acile gittim bebek duruyor ama çok korkuyorum düşük tehlikesi olabilir mi hemen mgidip progestan iğne vuruldum kananam gelmeyene kadar vurulmami söyledi doktor.Icim hiç rahat değil umarım beni yine bırakmaz