Canım çok üzüldüm geçmiş olsun canın sağ olsun yine olur yapacak diyecek bir şey bulamıyorum malesefNe yazikki duyamadık kalp atışını gelişmemişte bebekpazartesi günü genetiğe yollayacağız. Hayırlısı buymuş daha vakti varmış demek diyorum. İnşallah hepinizin gebeliği sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba canım teşekkür ederizHerkese Merhaba, sağlıkla evlatlarınıza kavuşmanız dileğimle. Negatif olan yoldaşlarım inşallah en kısa zamanda pozitif haberler alırsınızbende Nisan ayında transfer olacaktım ancak rahim kalınlığı problemi yaşadığım için transferim iptal edildi. Sizleri takip ediyordum inşallah şimdi pozitif haberle aranıza gecikmelide olsa katılacağım Salı günü transferim olacak tabi ben daha başlangıç aşamasında sayılırım transfer öncesi ve sonrası yapmam gerekenler için tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı?
Çok üzgünüm, hep aklımdaydın güzel haber bekledim ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki. En kısa sürede gücünü toplayıp sağlıklı bir gebelik elde etmeni diliyorumNe yazikki duyamadık kalp atışını gelişmemişte bebekpazartesi günü genetiğe yollayacağız. Hayırlısı buymuş daha vakti varmış demek diyorum. İnşallah hepinizin gebeliği sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Cybex eezy s twist aldım ben, hafiflik ve yer kaplamama önceliğim vardı. Arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlarBebek arabasi hangisini aldim canim . Benimde arkadasim yurtdisina gidiyo bi aldirsammi onu dedim . Alirim arabayla gidiyorum dedi bakalim belki kitlerim onavizem olsa ben gidicem alicam ama alamadim
İçin nasıl rahat edecekse kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım, bu sefer olacak ama kalpten inanıyorum hepimiz içinİyi yapmışsın canm bebiş güle güle kullansın insallahben 30. Haftaya kadar almayı düşünmüyorum hıcbır şey bakalım dayanabilirsen süt sağma makinası göğüsü baya acıtıyor ya ya da benımkını çok acıttı erken doğum olmasına rağmen o kadar uğrastim elimle süt geldı fışkırdı hatta bebeklerede nasıp oldu da o kadarmış omurlerı makına alacaksan da çok paralar dökme bence
Amin canım benim çok sağol. Hayırlısını istiyorum hep, hazırlıklıydım o yüzden yıpratmıyorum kendimi. Bebişlerinize ve kendinize iyi bakınÜzülme kuzum olmuyorsa rabbim güzelleştiriyordur.Rabbim en kısa zamanda sana ikiz evlat nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, hakkımızda herşeyin hayırlısıCanım çok üzüldüm geçmiş olsun canın sağ olsun yine olur yapacak diyecek bir şey bulamıyorum malesef
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla canım yola devam edeceğim gücümü toplamam lazım. İyi bakın bebişlerinize, sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallahÇok üzgünüm, hep aklımdaydın güzel haber bekledim ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki. En kısa sürede gücünü toplayıp sağlıklı bir gebelik elde etmeni diliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Genetiğe yollama fikri iyi olmuş. Biz de yolladık. Eşin ve sen de tıbbi genetik bölümünden randevu alıp kontrol ettirin. Bir dahaki sefere alırız kucağımıza inşallah.Ne yazikki duyamadık kalp atışını gelişmemişte bebekpazartesi günü genetiğe yollayacağız. Hayırlısı buymuş daha vakti varmış demek diyorum. İnşallah hepinizin gebeliği sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Yaaa bende senin gibiyim nasıl emzireceğim hiç bilmiyorumİçin nasıl rahat edecekse kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım, bu sefer olacak ama kalpten inanıyorum hepimiz için
Yaaaa ben de doğumdan korkmuyorum emzirmekten çekiniyorum yahubir de araştırdım ben hastane tipi olanlar çok daha iyi sağıyormuş sütü, ben de dedim ki ilk aylarda o tarz bir şey kiralarım sonra ihtiyaç olursa alırım. Çok para vermem sanırım Lansinoh alırım alırsam
Hemşireler vs çok destek oluyormuş, bir de zaten bebiş biliyor emmeyi boşuna heyecan yapıyoruzYaaa bende senin gibiyim nasıl emzireceğim hiç bilmiyorumçok değişik geliyor o emzirme olayı
Ya aslında ben biraz tikliyim göğüslerim konusundaHemşireler vs çok destek oluyormuş, bir de zaten bebiş biliyor emmeyi boşuna heyecan yapıyoruz
Aynen ben de öyleyim, hiç hoşlaşmamYa aslında ben biraz tikliyim göğüslerim konusundakendimde çok ellemem eşime bile elletmem yani şimdi bebek emzirmek çok zor geliyor bana
İnşallahMerhaba canım teşekkür ederizİnşallah güzel haberler alırsın pozitifi görürüz sende herşey yolunda gider kaç emriyo transfer edilicek . Hayırlısı olsun inşallah Sadece ilaçlarıni kullanman yeterli olacaktır.
Hadi inşallah kolaylaşırAynen ben de öyleyim, hiç hoşlaşmamo dönem başlarda zor olur ama sonrasında kolaylaşır bence
Amin canım inşallahİnşallahçok teşekkür ederim Çift embriyo transfer olacağım heyecanlıyım 10gün nasıl geçecek bilemiyorum ama anladığım kadarıyla doğuma kadarki olan her süreç aynı heyecan dolu. İnşallah sağlıkla sorunsuz evlatlarımıza kavuşuruz
Kızlar birşey sorucam size transferden sonra kaç gün sonra banyo yaptınız doktor bununla ilgili bişey dedi miHadi inşallah kolaylaşır
Bu arada aldığın bebek arabasından arkadaşımda da var o da memnun. Ben de Doona ve inglesina quid2 aldım. 1 yaşa kadar doona yı kullanıp sonra diğerine geçmeyi planlıyorum. İnşallah planlar tutar
Süper, çok iyi yapmışsın. Doona çok mantıklı bence ama benim eşim 2 metre olduğu için diz kapaklarına geldi, çok güldük ve tam o an vazgeçtikHadi inşallah kolaylaşır
Bu arada aldığın bebek arabasından arkadaşımda da var o da memnun. Ben de Doona ve inglesina quid2 aldım. 1 yaşa kadar doona yı kullanıp sonra diğerine geçmeyi planlıyorum. İnşallah planlar tutar
Ya benimki de 192 ben de 173 üm bana bile biraz alçak geliyor aslında alışırız diye düşündümSüper, çok iyi yapmışsın. Doona çok mantıklı bence ama benim eşim 2 metre olduğu için diz kapaklarına geldi, çok güldük ve tam o an vazgeçtik
Bana bir şey dememişlerdi bu konuda ben transfere duş alıp gitmiştim transferden sonra 4 ya da 5. Gün ılık hızlı bir duş almıştım.Kızlar birşey sorucam size transferden sonra kaç gün sonra banyo yaptınız doktor bununla ilgili bişey dedi mi