💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Bana bir şey dememişlerdi bu konuda ben transfere duş alıp gitmiştim transferden sonra 4 ya da 5. Gün ılık hızlı bir duş almıştım.
Bende sormayı unuttum eşimde yaptirmiyor hemen 1 hafta geçsin diyip duruyor benim bugün 6 günüm transferden önce yapmıştım bende baya oldu o yüzden bir sıkıntı olur mu acaba ılık suyla alsam bilemedim
 
Bende balios s lux modelini begeniyorum onu alirim sanirim . gule gule kullansin insallah.
Biz de onu çok beğendik ama gidip görünce şok olduk büyüklüğüne, eşim sen bunun altında kalırsın dedi öyle bir şey alınca bir sene sonra baston tarzı bebek arabası alınıyor genelde ama ağır kaldırabiliyorsanız çok güzel araba tabi ki. Ama aşırı yer kaplıyor bagajı tamamen kapatır bilginiz olsun, mutlaka gidip bakın mios da çok güzel ben kabin istemesem ona bakardım.
 
Hadi yaa bugun bi ugrayip bakicam hep gordum ama hic dokunmadim. Benim arkadasimda mios var aslinda neyse dediginiz gibi yapicam bi bakayim da oyle vereyim kararimi
 
Next markası da çok iyi. Hiç bilmiyordum sayfasından getirte bileceğim izi. Baya Uygun'a almışsın kuzum. Bir bakmak lazım ya çok güzel fikirler çıkıyor valla burda.
Sana bakayım diye girdim topiğe çok üzüldüm kuzum. Ama sağlıklı olsun bizim olsun, herşeyde vardır bir hayır, yolun başında olması aslında çok daha iyi canım Allah sabrını versin inşallah. kürtaj mı olacaksın? Nasıl ilerleyecek sürecin.
Cybex eezy s twist aldım ben, hafiflik ve yer kaplamama önceliğim vardı. Arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar
İlk defa duydum bunu sen deyince baktım. Benim de eşim uzun, bagaja sığması için yer kaplamaması lazım, hafif olması lazım, kolay katlanması lazım. Sanırım bu tüm kriterlere uyuyor. Türkiye fiyatları tuzlu ama favorilerime ekledim. Sonuçta yıllarca kullanağız, böyle şeyler de çok para hesabı yapmak istemiyorum. İndirimde bulunca alabilirim bunu sanki.
Yaaa bende senin gibiyim nasıl emzireceğim hiç bilmiyorum çok değişik geliyor o emzirme olayı
Emzirme bana da değişik geliyor. Sanki beceremeyecek gibi hissediyorum ya. Çok huylanırım ben göğsümden. İnşallah bebişler doğunca sıkıntı yaşamayız.
Kızlar birşey sorucam size transferden sonra kaç gün sonra banyo yaptınız doktor bununla ilgili bişey dedi mi
Canım bir gün sonra rutinine dönebilirsin demişti doktorum. Ben cuma transfer olmuştum, pazar yıkanmıştım.
 
Bende öyle bişey demedi konuşmadık yıkanmak konusunu ama 3 gün yattıktan sonra rutin hayatına devam edebilirsin demişti olmadı ben akşam bir duş alayım ılık bir tane en iyisi
 
Kızlar 8. Haftamdayım bu sabah uyandığımda kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorum prolutexi 2ye çıkardı. Şimdi aktif kırmızı kan yok ama çamur rengi bir şeyler geliyor günlük pede. Geçiyor mudur sizce devam eder mi çok korktum.
 
Doona bir yaşa kadar kullanılıyor mu? Ben 6 ay sanıyordum. 15 kg taşıma kapasitesi varmış gerçi. Walla letgodan baktım şimdi, fiyatı uygun gibi geldi. 1 yaşa kadar kullanılıyorsa baya uygun hem de. İkinci el alabilirim gibi. Ay çok kafam karıştı bu araba mevzusunda
 
Canım kahverengi lekeler içinde kalan kanlar çıkıyor onlar oluyor genelde. Eski kan lekeleri yani. Aktif kanama yoksa korkma kuzum. Ağrın yok değil mi?
 
Şu an yok. Dün azcık sancım vardı karnım oldugundan şiş gergindi. Bu sabaha kanlı uyandım inşallah bir daha yaşamam çok korktum.
Ben de 5-6-9. Haftalarda kanama yaşadım canım ama çok şükür yoğun bir şekide devam etmediği sürece korkma dedi hemşire bana. Zaten o iğne hemen durduruyor kanamayı. Geçecek inşallh kuzum
 
Ya internette bir kaç kişide gördüm , yolda da 1-2 kişide gördüm kullanıyorlardı. Hatta yolda gördüklerimin birisiyle konuşmuştum 15 aylıktı bebek. Bence Doona çok mantıklı ve güzel bir şey
 
Biraz ağır canım Doona, bir de ben hiç 1 sene kullanan görmedim genelde 6.ayda ikinci arabaya geçiliyor. Aradığın tüm kriterlere uyan tek araba benim aldığım araba. İstersen önce doona alıp sattıktan sonra da geçebilirsin cybex’e.
 
Şu cybex de hoşuma gitti gibi. İçine anakucağı alıp kullanabilirim sanki.
 

Eklentiler

  • IMG_20240601_145941.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 24
Şu cybex de hoşuma gitti gibi. İçine anakucağı alıp kullanabilirim sanki.
Ben çok baktım buna yaa gerçekten oyuncak gibi geldi bana tekerlekleri falan. Bunu alacağına Libelle al o çok daha rahat ama tam yatış yok bunlarda bebek yatmadan nasıl olacak ki içim rahat etmez sanırım, ancak ikinci bir araba olarak alınabilir dedi bana satıcı 1.5 yaşından sonra falan. Hem hafif hem bebeğin rahat edebileceği model Eezy twist ve Mios. Eezy kabine de giriyor sen ona bir bak, bir kere alınıp 3-4 sene kullanılıyor sonra değerini kaybetmeden satarsın.
 
Kafam çok karıştı walla. Eezy olanın ana kucağını ayrıca mı alacaksın canım? Türkiye de o ayrı satılıyor.
 
Kafam çok karıştı walla. Eezy olanın ana kucağını ayrıca mı alacaksın canım? Türkiye de o ayrı satılıyor.
Evet evet ayrı satılıyor ama onu ikinci el de alabilirsin kısa süre kullanılıyor, sıfırı da 4.300 TL falan çok pahalı değil yani. Bizim bir arkadaşımızda varmış puset onu kullanacağız ama eski seri olur mu bilmiyorum, adaptörünü aldık ama uymazsa alırım burdan puseti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…