💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kontrolüm 17 sinde canım. İki hafta var. Uzun geldi süre. Garantici davranıyor doktorum her zaman. Nasıl geçer 2 hafta. Allah sabrını versin. Gebelik testi çok iyi fikir. Onu yapayım tatlım. Teşekkür ediyorum. belirtim döndü ama arada geçince aklım çıkıyor.

Hayırlı olsun ben transferin 6. Günü klasik hep çıkan regk sivilcem, çenemde regl tüyüm hepsi ortaya çıktı ve 7 . Günü öncesi pms sancım başladı. 8. Gün bel kasık ağrısı pik yaptı. Ben adet öncesi yaşadığım her şeyi yaşadım. Ve pozitif çıktı. Herkesin belirtisi farklıymış ama.

Nasıl umut oldu şu yazdığıninşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Benim doktorum bır ay sonra randevu verdi 24 nısanda gıttım 25 mayısa verdi bir benımkı mı o kadar geç bır hafta öne mi alsam

Kızlar yarın sabah tekrar bhcg baktırmak istiyorum. Devlet hastanesi acilinden bakılıyor mu? Bilginiz var mı? Kendi tüp bebek merkezim artık teste gerek yok dedi

Kızlar yarın sabah tekrar bhcg baktırmak istiyorum. Devlet hastanesi acilinden bakılıyor mu? Bilginiz var mı? Kendi tüp bebek merkezim artık teste gerek yok dedi
Bizim burada bakmıyorlar. Daha önce gitmiştim test yaptırmaya burası acil , tüm hastaları bırakıp senin keyfine göre test yapamayız normal muayeneye git ya da çok merak ediyorsan özel hastaneye git diye terslemişlerdi beni

Aaa çok şaşırdım , beni direk aldılar , hiç bekletmediler . Çok ayıp etmişler

Tesekkur ederimmm birsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…