Kontrolüm 17 sinde canım. İki hafta var. Uzun geldi süre. Garantici davranıyor doktorum her zaman. Nasıl geçer 2 hafta. Allah sabrını versin. Gebelik testi çok iyi fikir. Onu yapayım tatlım. Teşekkür ediyorum.Kontrolün ne zaman canım? Yok kız niye gitsin duruyor bebişin hayır. Aslında ben iki günde bir idrar testi yapıp koyulaşmayı takip ediyordum. En son T çizgisi C den koyu çıkmaya başlamıştı. Sizlere de öneririm. Hafta bu hafta bile kanamadan sonra yaptım. Bilmiyorum belki hCG değeri hemen düşmüyordur ama benim içimi rahatlatmıştı baya.
Hayırlı olsunKızlar ben de 28 nisanda transfer oldum. (22 nisanda ovitreelle çatlatma iğnesi oldum)Ama hiç belirtim yok. Normalde yarın adet günüm. Ve her ay adet olmadan önce çenemde bir sivilce çıkar o çıktıçıkması normal mi? Yani pozitif olsa da adet belirtileri yaşar mıyız?Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum bu fitil kullanılırken adet olunur mu?
çok haklısın valla geçmiyor. Ben transfer sonrası arada hiç kendim test yapmadan doktorun dediği tarihi bekledim bi de. O daha da geçmediGünler geçmek bilmiyor
Nasıl umut oldu şu yazdığınHayırlı olsunben transferin 6. Günü klasik hep çıkan regk sivilcem, çenemde regl tüyüm hepsi ortaya çıktı ve 7 . Günü öncesi pms sancım başladı. 8. Gün bel kasık ağrısı pik yaptı. Ben adet öncesi yaşadığım her şeyi yaşadım. Ve pozitif çıktı. Herkesin belirtisi farklıymış ama.
İnşallah canımNasıl umut oldu şu yazdığıninşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekildeSelamlar , hamislerin duasini beklerim bizlere de tez vakittw nasip olsunbirsey daniscam transfer adetin kacinci gunu oluyor
1 ay ya 1 ay. Çok geliyor bana daBenim doktorum bır ay sonra randevu verdi 24 nısanda gıttım 25 mayısa verdi bir benımkı mı o kadar geç bır hafta öne mi alsam
Benim adetin 21. Gününde oldu canım. Herkesin adet süresine, yumurta büyüklüğüne ve rahim kalınlığına göre değişiyorSelamlar , hamislerin duasini beklerim bizlere de tez vakittw nasip olsunbirsey daniscam transfer adetin kacinci gunu oluyor
Hayırlı olsunSelamlar , hamislerin duasini beklerim bizlere de tez vakittw nasip olsunbirsey daniscam transfer adetin kacinci gunu oluyor
Herkesin değişiyor sanırımm benimde 20.gün olduSelamlar , hamislerin duasini beklerim bizlere de tez vakittw nasip olsunbirsey daniscam transfer adetin kacinci gunu oluyor
Sanırım bakılıyor biraz geç çıkar sonuç yanlızKızlar yarın sabah tekrar bhcg baktırmak istiyorum. Devlet hastanesi acilinden bakılıyor mu? Bilginiz var mı? Kendi tüp bebek merkezim artık teste gerek yok dedi
Kuzu estrofem adet olmayı engelliyor bıraktığın gibi olursun adet ben bıraktıktan sonra 5.gün olmuştumSiz transfer sonrası hangi ilaçları kullaniyordunuz?
Bakılıyor canım, ben geçen pazar verdim acilden . 1.5 saate çıktıKızlar yarın sabah tekrar bhcg baktırmak istiyorum. Devlet hastanesi acilinden bakılıyor mu? Bilginiz var mı? Kendi tüp bebek merkezim artık teste gerek yok dedi
Bizim burada bakmıyorlar. Daha önce gitmiştim test yaptırmaya burası acil , tüm hastaları bırakıp senin keyfine göre test yapamayız normal muayeneye git ya da çok merak ediyorsan özel hastaneye git diye terslemişlerdi beniKızlar yarın sabah tekrar bhcg baktırmak istiyorum. Devlet hastanesi acilinden bakılıyor mu? Bilginiz var mı? Kendi tüp bebek merkezim artık teste gerek yok dedi
Aaa çok şaşırdım , beni direk aldılar , hiç bekletmediler . Çok ayıp etmişlerBizim burada bakmıyorlar. Daha önce gitmiştim test yaptırmaya burası acil , tüm hastaları bırakıp senin keyfine göre test yapamayız normal muayeneye git ya da çok merak ediyorsan özel hastaneye git diye terslemişlerdi beni
Evet bizde çok sinirlendik baya ısrar ettik ama almadılar kesinlikleAaa çok şaşırdım , beni direk aldılar , hiç bekletmediler . Çok ayıp etmişler