- 22 Şubat 2023
- 9.787
- 10.883
- 37
Canım sonucun çıktı mı??Hakkinizda hayirlisi olsun benimde negatif cikti idrar testim benim de umudum kirildi acikcasi ama hersey Allahdan onu olduranda o nasip degilmis deriz bakariz önümüze bi daha deneriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonucun çıktı mı??Hakkinizda hayirlisi olsun benimde negatif cikti idrar testim benim de umudum kirildi acikcasi ama hersey Allahdan onu olduranda o nasip degilmis deriz bakariz önümüze bi daha deneriz
İnşallah sağlıklı olsun da . Sonra yine yaptım olmadı. En sonki aşamada yumurtam döllenmedi bile . Nasip her şey. Herkesin mucizesine şahit oldum artık kendi mucizemi bekliyorumYaa benim de kan değerlerim hep iki kat arttı dedim bu tek bebek. Kesede de öyle çıktı. Allahım sağlıklı olsun da tek çift diye diretmiyorum hayırlsını istiyorum Sen ne durumdasın şimdi canım
Amin canım inşallahAmin canım Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Amin canımMaşallah canım çok çok güzel sağlıkla gelsin bebeğin
Benim de ikinci tahlilim %68 arttı, iki kat artmak zorunda değil yani. Endişelenmemek imkansız ama doktorunuza güvenin progestan düşüklüğünde neler yapılıyor peki?Aradım. Hemşire artış gayet güzel dedi. Progesteron biraz düşük dedi ilacı daha ileriye gönderin dedi.
Öyle şeyler düşünme lütfen, rahat olmak çok zor ama doktorun normal demiş. İçin rahat değilse yarın tekrar kan verirsinKızlar beni bugün bir paranoya sardı. Bel ve kasık ağrım öğleden beri yok gibi. Değerim de düşük gibi. Gitti mi ki
İnşallah yolundadır her şey canım. Pazartesi vermeyi düşünüyorum kan. İçim içimi yiyor bugün. Kasık bel ağrım hala var. Ama azaldı sadece. Her anımız şüphe dolu. Çok dua ediyorum.Öyle şeyler düşünme lütfen, rahat olmak çok zor ama doktorun normal demiş. İçin rahat değilse yarın tekrar kan verirsin
Kontrolün ne zaman canım? Yok kız niye gitsin duruyor bebişin hayır. Aslında ben iki günde bir idrar testi yapıp koyulaşmayı takip ediyordum. En son T çizgisi C den koyu çıkmaya başlamıştı. Sizlere de öneririm. Hafta bu hafta bile kanamadan sonra yaptım. Bilmiyorum belki hCG değeri hemen düşmüyordur ama benim içimi rahatlatmıştı baya.Kızlar beni bugün bir paranoya sardı. Bel ve kasık ağrım öğleden beri yok gibi. Değerim de düşük gibi. Gitti mi ki
Canım ben belirtisiz hamile kalanlardanım. Test günün ne zaman? Belirtilere takılma.Kızlar ben de 28 nisanda transfer oldum. (22 nisanda ovitreelle çatlatma iğnesi oldum)Ama hiç belirtim yok. Normalde yarın adet günüm. Ve her ay adet olmadan önce çenemde bir sivilce çıkar o çıktı çıkması normal mi? Yani pozitif olsa da adet belirtileri yaşar mıyız?Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum bu fitil kullanılırken adet olunur mu?
FHR - Fetal Heart Rate: (Anne karnındaki bebeğin kalp atış hızı) Canım.Kalp atışı ne olarak yazıyor ultrasonda
Bende yazmıyor yaFHR - Fetal Heart Rate: (Anne karnındaki bebeğin kalp atış hızı) Canım.
Benim de bekleyen mozaik embriyom var korkuyorum transfere. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımMerhaba. 28 nisanda 5. Gün embriyo transferi oldum. İlk denemem. Mozaik trizomi8 (%35) transfer edildi
Galiba us kağıtlarında yazmıyor o ya doktora sormak lazım herhaldeBende yazmıyor ya
Ben bildiğin regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım. Sonuç pozitif. Hatta hala da yaşıyorum.Kızlar ben de 28 nisanda transfer oldum. (22 nisanda ovitreelle çatlatma iğnesi oldum)Ama hiç belirtim yok. Normalde yarın adet günüm. Ve her ay adet olmadan önce çenemde bir sivilce çıkar o çıktı çıkması normal mi? Yani pozitif olsa da adet belirtileri yaşar mıyız?Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum bu fitil kullanılırken adet olunur mu?
Salı günü canım. Çok heyecanlıyım.Canım ben belirtisiz hamile kalanlardanım. Test günün ne zaman? Belirtilere takılma.
Doktorlar bu konuda içimi çok rahatlattı canım. 6ab kaliteydi, eğer tutunursa sorun çıkmayacağına inanıyorumBenim de bekleyen mozaik embriyom var korkuyorum transfere. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
hadi gözün aydınKızlarrrrrrrrrrrrr 515
Günler geçmek bilmiyorBen bildiğin regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım. Sonuç pozitif. Hatta hala da yaşıyorum.
Ama bazı kişilerde de hiç belirti olmuyor. Sıkma canını önemli olan sonuç
Herkesin belirtileri değişiyor yani