Rakamdan çok artışa bakın diyorlar ve sizin artışınız gayet iyiİlayda benim de 20 si transfer günü 10. Gün 60 çıktı. 13. Gün 105 çıktı. Benim değerler çok mu düşük bilemedim kızlar.
Çok teşekkür ederim. Mesajını okumak bile o kadar rahatlattı ki.Rakamdan çok artışa bakın diyorlar ve sizin artışınız gayet iyi
Canım çok sevindim şükürKızlarrrrrrrrrrrrr 515
Canım kesede tek, kalpte çift duyan duydum. Neden olmasın diyorumKızlar ben de kontrolden geliyorum keseyi gördük tek kese dedi doktor. Yanında düzensiz bir alan daha var ama kanama alanı olabilir kanaman oldu mu dedi yoo olmadı kese olabilir mi o da dedim. Sanmıyorum dediikinci kese sonradan görülebilir mi acaba
Artış önemli aslında, her zaman iki kat artmıyor. Doktorunuz ne dedi artış için?İlayda benim de 20 si transfer günü 10. Gün 60 çıktı. 13. Gün 105 çıktı. Benim değerler çok mu düşük bilemedim kızlar.
Geçen sene Mayıs ayında çift embriyo transferi olmuştum. Kan değerlerim de normaldi yani öyle yüksek değildi . Kese bakmaya gidnce doktorum tek kese dedi. Buna da şükür dedik .iki hafta sonra tekrar gittiğimde kalp atışı içindi . Doktor şaşırdı .diğer kese de görülüyor aralarında bir hafta var dedi. Yani demem o ki . Sonradan çıkabilir kızlar . Ama sonu benimki gibi olmasın. Çünkü ikisinin de kalbi durmuştu.Kızlar ben de kontrolden geliyorum keseyi gördük tek kese dedi doktor. Yanında düzensiz bir alan daha var ama kanama alanı olabilir kanaman oldu mu dedi yoo olmadı kese olabilir mi o da dedim. Sanmıyorum dediikinci kese sonradan görülebilir mi acaba
Çook sevindimKızlarrrrrrrrrrrrr 515
Aayyy inanmıyorum daha geçen konuşmuştuk çok sevindim artış gayet güzel. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3422536 arkadaşlar değerlerim nasıl iyi mi
Gonapeptly 0.1 iğnesini vurulurken hamile kaldım
Aradım. Hemşire artış gayet güzel dedi. Progesteron biraz düşük dedi ilacı daha ileriye gönderin dedi.Artış önemli aslında, her zaman iki kat artmıyor. Doktorunuz ne dedi artış için?
Kan sulandirici kullaniyomusun ben dun basladim brnimde bugun kanamam oldu. Buarada senin adina cok sevindim kalp atisini duydun hem bak doktor kanama alani gormemis bisey olmaz korkma.benimde sali kontrolum degerim yuksek diye ikiz dedi doktor bakalim ne olacakBenim gene kanamam geldi ya ofMeryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Amin canım Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınAayyy inanmıyorum daha geçen konuşmuştuk çok sevindim artış gayet güzel. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
TebriklerrrrrEki Görüntüle 3422536 arkadaşlar değerlerim nasıl iyi mi
Kalp atışı ne olarak yazıyor ultrasondaKalp atışı duyanlar kalp atış hızı kaçtı 6. Haftada 100 ile 160 arası olması gerekiyormuş
Hiç sorun yok rahat ol bende gittim kanama çok normal canım sen niye stres yapıyosun dedi banaBenim gene kanamam geldi ya ofMeryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Bende duydum ama kaç anlayamadm iyi dedi sadeceKalp atışı duyanlar kalp atış hızı kaçtı 6. Haftada 100 ile 160 arası olması gerekiyormuş
Bana niye stres oldun diyor doktor, herşey normal diyor. Ay yüreğimiz hop oturuyor hop kalkıyor kız. Başımıza bela oldu bu kanamalar. Bugün bana da progestan iğneyi iki doz yap dediler. Sen artık hep mi iki doz yapıyorsun kuzum? Yarın da mı iki yapsam diye düşünüyorum. Hemşireye sorarım olmazsa. Ayağa kalkmaya korkuyorum kanayacam diye ya.Hiç sorun yok rahat ol bende gittim kanama çok normal canım sen niye stres yapıyosun dedi bana
Maşallah canım çok çok güzel sağlıkla gelsin bebeğinEki Görüntüle 3422536 arkadaşlar değerlerim nasıl iyi mi
Yaa benim de kan değerlerim hep iki kat arttı dedim bu tek bebek. Kesede de öyle çıktı. Allahım sağlıklı olsun da tek çift diye diretmiyorum hayırlsını istiyorumGeçen sene Mayıs ayında çift embriyo transferi olmuştum. Kan değerlerim de normaldi yani öyle yüksek değildi . Kese bakmaya gidnce doktorum tek kese dedi. Buna da şükür dedik .iki hafta sonra tekrar gittiğimde kalp atışı içindi . Doktor şaşırdı .diğer kese de görülüyor aralarında bir hafta var dedi. Yani demem o ki . Sonradan çıkabilir kızlar . Ama sonu benimki gibi olmasın. Çünkü ikisinin de kalbi durmuştu.
Tatlı hamişler bize de dua etmeyi unutmayın lütfen
Senden ikiz bekliyorum ben de kuzumKan sulandirici kullaniyomusun ben dun basladim brnimde bugun kanamam oldu. Buarada senin adina cok sevindim kalp atisini duydun hem bak doktor kanama alani gormemis bisey olmaz korkma.benimde sali kontrolum degerim yuksek diye ikiz dedi doktor bakalim ne olacak