Valla nasil bir cesaret helal olsunKızlarrr dün akşam yaptımm böyle bişey çıktı dayanamadım gittim kan verdim 11.28 çıktı bugün transferin 5.günü. Yani dün akşam 4.gün akşamdı. Pazartesi tekrar kan vericem
Ben 29 da transfer oldum bilemiyorum inşallah öyle değildir pazartesi belli olur.Ben de 22 nisanda çatlatma iğnesi 28 nisanda transfer oldum. 4. Günde silik çizgi gördüm 5. Günde tek çizgi şimdi dayanamadım yine yapacağım. İğnenin etkisi olabilir dediler bazen 14 güne kadar sürebiliyormuş
Arkadaşım vardı yanımda o cesaretlendirdi yoksa o kadar erken yapmayı düşünmüyordumValla nasil bir cesaret helal olsunben 6. Gun test yapmistim 8. Gun kan vermistim .
Yahu durun bir bu ne acele ilk defa sanirim tup bebek tedavisi goruyorsunuz. Oyuzden bu sanirsizlik. Bosuna 10. Gun yapin demiyorlar birinin 6. De belli olur digerinin 9 da hemen karalar baglamayin . Sakin sakin. Bosuna strese girmeyinTransfer günü hariç 6. Günüm erken gebelik testim negatif
Transfer günüm hariç canım onu sayarsam 8.gün oluyor. Senin kaçıncı gün bugün?Merhaba. Transfer günü dahil mi 7 gün hariç mi? Ben de bugün yapsam mı diyorum. Normal adet tarihimdi bugün
Yaaa dayanamadın mıKızlarrr dün akşam yaptımm böyle bişey çıktı dayanamadım gittim kan verdim 11.28 çıktı bugün transferin 5.günü. Yani dün akşam 4.gün akşamdı. Pazartesi tekrar kan vericem
Aynen aynen öyle yapıcam canımYaaa dayanamadın mısüper 2 günde bir test yaparak koyulaşmaya takip et bence
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dayanadım kan verdim, sonucu bekliyorumdua edin lütfen
Benim transfer günü dahil 7. Günüm canımTransfer günüm hariç canım onu sayarsam 8.gün oluyor. Senin kaçıncı gün bugün?
Canım bu yazdığım günlere transfer günü dahil mi? Bence artışlar gayet iyi sağlıkla kucağına alırsın inş8. Gün 139.6
10.gün 230.8
Artışlar şimdilik böyle sizce nasıl ilerleme
Ayy hadi inşallah canımmKızlar test fotolarını görünce dayanamadım bende yaptımpazartesi günü 1 tane 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. Yani bugün 5. Gün. Çooook çooook erken biliyorum ama evde nasıl olsa bir sürü test bar diye yaptım. Ve çoooook çooooook silik bi çizgi çıktı iyi bi çocuk olursanız sizde görebilirsiniz pazartesi günü tekrar yapacağım ama çok heyecanlıyım şu an Eki Görüntüle 3422757 Eki Görüntüle 3422758
Hayır transfer gününü saymıyorumCanım bu yazdığım günlere transfer günü dahil mi? Bence artışlar gayet iyi sağlıkla kucağına alırsın inş
sonuçççççççç 54,58 canımmmmHadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa canım çok erken evet ama var gibi inşallah güzel haberlerini alırız canımKızlar test fotolarını görünce dayanamadım bende yaptımpazartesi günü 1 tane 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. Yani bugün 5. Gün. Çooook çooook erken biliyorum ama evde nasıl olsa bir sürü test bar diye yaptım. Ve çoooook çooooook silik bi çizgi çıktı iyi bi çocuk olursanız sizde görebilirsiniz pazartesi günü tekrar yapacağım ama çok heyecanlıyım şu an Eki Görüntüle 3422757 Eki Görüntüle 3422758
Ah süpersonuçççççççç 54,58 canımmmmşükürler olsun inşallah katlanarak ilerler