Bünyeden bünyeye değişiyor canım, ben 2 adet bekledimTesekkur ederimmmbirsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Rahim kalınlığın uygunsa opu sonrası embriyo gelişimine bağlı olarak 3. veya 5.gün transfer yapılıyorTesekkur ederimmmbirsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Eğer taze transferse hemen yapıyorlar ama benim mesela rahim dinlendirme sürecim oldu çünkü rahmime çizik atıldı. O sırada embriyo donduruldu ve dna’ya gitti. Regl oldum, reglimden 21 gün sonra da transfer oldum.Tesekkur ederimmmbirsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Yaz plani yapmaya calisiyoruz da neye gore yapalim hic bilemedikEğer taze transferse hemen yapıyorlar ama benim mesela rahim dinlendirme sürecim oldu çünkü rahmime çizik atıldı. O sırada embriyo donduruldu ve dna’ya gitti. Regl oldum, reglimden 21 gün sonra da transfer oldum.
Herkesin durumuna göre değişiyor yani aslında
Doktor yönlendiyor o aşamada, o ne derse öyle oluyor biraz
Ahh yaz planlarıYaz plani yapmaya calisiyoruz da neye gore yapalim hic bilemedik
Var hayırlı olsun erken gebelik olsaydı daha koyulaşırdıKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr var demi ben yanlış görmüyorum, transferimin 7. Günü dayanamadım idrar testi yaptım ki evde kaset testlerden vardı erken gebilik testide değil yani sonuç bu
Var gibi görünüyor canım , tebriklerrrKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr var demi ben yanlış görmüyorum, transferimin 7. Günü dayanamadım idrar testi yaptım ki evde kaset testlerden vardı erken gebilik testide değil yani sonuç bu
Hocam neden çizik atılmıştı ? Çizik atma nasıl bi süreç ? Biraz anlatabilir misiniz acaba?Eğer taze transferse hemen yapıyorlar ama benim mesela rahim dinlendirme sürecim oldu çünkü rahmime çizik atıldı. O sırada embriyo donduruldu ve dna’ya gitti. Regl oldum, reglimden 21 gün sonra da transfer oldum.
Herkesin durumuna göre değişiyor yani aslında
Doktor yönlendiyor o aşamada, o ne derse öyle oluyor biraz
Embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Histeroskopi esnasında yapılmıştı bana. Anestezi altında yapıyorlar, kolay bir süreçti. Ekstra bir zorluğu olmadı banaHocam neden çizik atılmıştı ? Çizik atma nasıl bi süreç ? Biraz anlatabilir misiniz acaba?
Kanmı versem diye düşünüyorumVar gibi görünüyor canım , tebriklerrrerken gebelik testi alıp onuda mı yapsan acaba hemen
Ohss riski varsa o ay transfer olmuyorsunuz, benim doktorum 2 adet bekletiyor. Çok yumurta toplanırsa taze transfere uygun olmuyor vücudunuz, embriyonun tutma ihtimalini düşürüyor.Tesekkur ederimmmbirsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Merhaba. Transfer günü dahil mi 7 gün hariç mi? Ben de bugün yapsam mı diyorum. Normal adet tarihimdi bugünKızlarrrrrrrrrrrrrrrrr var demi ben yanlış görmüyorum, transferimin 7. Günü dayanamadım idrar testi yaptım ki evde kaset testlerden vardı erken gebilik testide değil yani sonuç bu
Evet kan verme imkanın varsa daha garanti olurKanmı versem diye düşünüyorum
Yok canim ekleme yapmadi zaten gunde 3 kere fitil ve prolutex igne iki kere yapiyorum. Kan sulandirici igne ve corasprini kestiSenden ikiz bekliyorum ben de kuzumAllahın izniyle ❤ ben coraspirin kullanıyordum. Pazartesi kanama olunca kestirdi kuzum ama bugün gene kanama oldu. Tek farkı pazartesi günkü kadar yoğun değildi. Sana ne dedi doktor? İğne ilaç birşey ekledi mi?
Kanmı versem diye düşünüyorum
Masallah kızlar.Kızlarrr dün akşam yaptımm böyle bişey çıktı dayanamadım gittim kan verdim 11.28 çıktı bugün transferin 5.günü. Yani dün akşam 4.gün akşamdı. Pazartesi tekrar kan vericem
Merhaba. Çatlatma iğnesini hamgi gün vuruldunuz bir de transfer dahil mi 5. Hün?Kızlarrr dün akşam yaptımm böyle bişey çıktı dayanamadım gittim kan verdim 11.28 çıktı bugün transferin 5.günü. Yani dün akşam 4.gün akşamdı. Pazartesi tekrar kan vericem
22 nisanda olmuştum çatlatma iğnesini. Testi yaptığımda tam dört buçuk gündü transferinMerhaba. Çatlatma iğnesini hamgi gün vuruldunuz bir de transfer dahil mi 5. Hün?
Ben de 22 nisanda çatlatma iğnesi 28 nisanda transfer oldum. 4. Günde silik çizgi gördüm 5. Günde tek çizgi şimdi dayanamadım yine yapacağım. İğnenin etkisi olabilir dediler bazen 14 güne kadar sürebiliyormuş22 nisanda olmuştum çatlatma iğnesini. Testi yaptığımda tam dört buçuk gündü transferin