💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Tesekkur ederimmm birsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Eğer taze transferse hemen yapıyorlar ama benim mesela rahim dinlendirme sürecim oldu çünkü rahmime çizik atıldı. O sırada embriyo donduruldu ve dna’ya gitti. Regl oldum, reglimden 21 gün sonra da transfer oldum.
Herkesin durumuna göre değişiyor yani aslında
Doktor yönlendiyor o aşamada, o ne derse öyle oluyor biraz

Yaz plani yapmaya calisiyoruz da neye gore yapalim hic bilemedik

Hocam neden çizik atılmıştı ? Çizik atma nasıl bi süreç ? Biraz anlatabilir misiniz acaba?

Tesekkur ederimmm birsey daha sorcam opudan sonra hersey yolundaysa o ay da transfer oluyo mu yoksa bir ay bekleniyor mu ay cok cahilim kusura bakmayin
Ohss riski varsa o ay transfer olmuyorsunuz, benim doktorum 2 adet bekletiyor. Çok yumurta toplanırsa taze transfere uygun olmuyor vücudunuz, embriyonun tutma ihtimalini düşürüyor.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr var demi ben yanlış görmüyorum, transferimin 7. Günü dayanamadım idrar testi yaptım ki evde kaset testlerden vardı erken gebilik testide değil yani sonuç bu
Merhaba. Transfer günü dahil mi 7 gün hariç mi? Ben de bugün yapsam mı diyorum. Normal adet tarihimdi bugün

Yok canim ekleme yapmadi zaten gunde 3 kere fitil ve prolutex igne iki kere yapiyorum. Kan sulandirici igne ve corasprini kesti

22 nisanda olmuştum çatlatma iğnesini. Testi yaptığımda tam dört buçuk gündü transferin
Ben de 22 nisanda çatlatma iğnesi 28 nisanda transfer oldum. 4. Günde silik çizgi gördüm 5. Günde tek çizgi şimdi dayanamadım yine yapacağım. İğnenin etkisi olabilir dediler bazen 14 güne kadar sürebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…