💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Yaa benim de kan değerlerim hep iki kat arttı dedim bu tek bebek. Kesede de öyle çıktı. Allahım sağlıklı olsun da tek çift diye diretmiyorum hayırlsını istiyorum Sen ne durumdasın şimdi canım
İnşallah sağlıklı olsun da . Sonra yine yaptım olmadı. En sonki aşamada yumurtam döllenmedi bile . Nasip her şey. Herkesin mucizesine şahit oldum artık kendi mucizemi bekliyorum

Öyle şeyler düşünme lütfen, rahat olmak çok zor ama doktorun normal demiş. İçin rahat değilse yarın tekrar kan verirsin
İnşallah yolundadır her şey canım. Pazartesi vermeyi düşünüyorum kan. İçim içimi yiyor bugün. Kasık bel ağrım hala var. Ama azaldı sadece. Her anımız şüphe dolu. Çok dua ediyorum.

Kızlar beni bugün bir paranoya sardı. Bel ve kasık ağrım öğleden beri yok gibi. Değerim de düşük gibi. Gitti mi ki
Kontrolün ne zaman canım? Yok kız niye gitsin duruyor bebişin hayır. Aslında ben iki günde bir idrar testi yapıp koyulaşmayı takip ediyordum. En son T çizgisi C den koyu çıkmaya başlamıştı. Sizlere de öneririm. Hafta bu hafta bile kanamadan sonra yaptım. Bilmiyorum belki hCG değeri hemen düşmüyordur ama benim içimi rahatlatmıştı baya.

Kızlar ben de 28 nisanda transfer oldum. (22 nisanda ovitreelle çatlatma iğnesi oldum)Ama hiç belirtim yok. Normalde yarın adet günüm. Ve her ay adet olmadan önce çenemde bir sivilce çıkar o çıktı çıkması normal mi? Yani pozitif olsa da adet belirtileri yaşar mıyız?Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum bu fitil kullanılırken adet olunur mu?

Canım ben belirtisiz hamile kalanlardanım. Test günün ne zaman? Belirtilere takılma.

Ben bildiğin regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım. Sonuç pozitif. Hatta hala da yaşıyorum.
Ama bazı kişilerde de hiç belirti olmuyor. Sıkma canını önemli olan sonuç
Herkesin belirtileri değişiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…