Canım yordun mu kendini. Dinlen uzat ayaklarınıBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Sana gore de herkes ikiz ama bi tutmuyoYaaaa süperbak söyledik sana boşuna endişe yaptın 197 idi demi daha önce , ikiz bile olabilir gibi geldi bana
Oyyy senin bebiş baya nazlı çıktı yaaBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Canım doktorin ne derse öyle ilerle.2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi
Transferden sonra bugun 8. Günüm
Beta hcg 3.6 çıktı
Bu değer yükselirmi?
Yoksa ilaçları bırakayımmı
Şehirdışında tedavi gördüm. Test gününe kadar ilaçları bırakma dedi.sadece buCanım doktorin ne derse
Kalp atış hızı nerede yazıyorKalp atışı duyanlar kalp atış hızı kaçtı 6. Haftada 100 ile 160 arası olması gerekiyormuş
Doktora gittim bugün o yordu heralde kuzumCanım yordun mu kendini. Dinlen uzat ayaklarını
Uzattı doktorum bugün raporumuOyyy senin bebiş baya nazlı çıktı yaaraporunu uzat istersen önümüzdeki hafta nasıl işe gideceksin böyle
Sanırım şu üstte 120 yazan yerKalp atış hızı nerede yazıyor
Canım dınlen çok ayakta kalma kanama alanı yoksa çok ıyı insallah gecerBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Duşa falan girme sakın ben ki normalde her gün duşa giren sıcak su seven bir insanım artık üç günde bir görüyorum ılık suya vallaha artık böyleDoktora gittim bugün o yordu heralde kuzum
Uzattı doktorum bugün raporumuhemşire takip edicez kanamyı dedi. Artarsa haber edin dedi. Çok şükür şimdilik artış yok. Durdu gibi inşallah
120 yazıyor normal bence seninki.Kalp atış hızı nerede yazıyor
Çok şükür aman dikkat et dua ediyorum sana bol bolDoktora gittim bugün o yordu heralde kuzum
Uzattı doktorum bugün raporumuhemşire takip edicez kanamyı dedi. Artarsa haber edin dedi. Çok şükür şimdilik artış yok. Durdu gibi inşallah
Benim eşim hiç meraklı değil çocuğa valla, olmasa da olur modundaydı hepBi de belli bi haftadan sonra acayip ağırlaşıyorlar arkadaşım ikizlere hamileydi öldü öldü diirildi kızbenim de tam tersi evlendiğimiz ilk günden beri eşim ikiz olsun diye dua ediyor sen mi taşıycan diyorum ben de
Abla kalp atışı için ultrasyonla mı baktılar alttan mıDoktora gittim bugün o yordu heralde kuzum
Hiç moralini bozma bak kalp atışı her şeyi gayet normal. Endişelenmekte haklısın ama birçok gebelikte kanama durumu olabiliyor. Bize de haber verirsinBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Alttan canım. Benimki ufak olduğu için ve kanama alanı var mı görmek için alttan bakıyorlarAbla kalp atışı için ultrasyonla mı baktılar alttan mı
Doktoruna sormadan ilaçlarını kesinlikle bırakma2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi
Transferden sonra bugun 8. Günüm
Beta hcg 3.6 çıktı
Bu değer yükselirmi?
Yoksa ilaçları bırakayımmı
Sürekli alttan muane de iyi değil bence ya zaten kanaması ara ara olan birisin tabi kanama alanını görmek için daha net bakmışlardır ama insAllah şu kanaman hayırla biter daha çatı muamesine kadar üst dopplerle muane olursun oluruz insAllah ben yarın gidicem ilk muane acaba alttan mı olacak merakım varAlttan canım. Benimki ufak olduğu için ve kanama alanı var mı görmek için alttan bakıyorlar