- 26 Şubat 2024
- 5.141
- 5.034
İlk muayenelerin hepsi alttan oluyor. Beta o kadar yüksek olmadığı için karından göremiyorlar. Bilimsel olarak vajinal muayenenin hiçbir zararı yokSürekli alttan muane de iyi değil bence ya zaten kanaması ara ara olan birisin tabi kanama alanını görmek için daha net bakmışlardır ama insAllah şu kanaman hayırla biter daha çatı muamesine kadar üst dopplerle muane olursun oluruz insAllah ben yarın gidicem ilk muane acaba alttan mı olacak merakım var
Aynen ben de artık karından muayene istiyorum ama bir bildiği vardır heralde. Bakalım seninki nasıl olacakSürekli alttan muane de iyi değil bence ya zaten kanaması ara ara olan birisin tabi kanama alanını görmek için daha net bakmışlardır ama insAllah şu kanaman hayırla biter daha çatı muamesine kadar üst dopplerle muane olursun oluruz insAllah ben yarın gidicem ilk muane acaba alttan mı olacak merakım var
Wmf yazan yer olmasi lazim. Normal yani seninki.Kalp atış hızı nerede yazıyor
Kalp atışı yazmıyor canım orda. FHR - Fetal Heart Rate olcakKalp atış hızı nerede yazıyor
Cidden oyleymis attim tutturamadim :)Kalp atışı yazmıyor canım orda. FHR - Fetal Heart Rate olcak
Yüzüm testi nedir? İlk kez duyuyorum ben anlatsanızaİyi tarafından bak Tek gebelik daha risksiz canımsağlıkla büyüsün bebişin inşallah yüzüm testi yaptın mı cinsiyeti için bakalım tutacak mı
ihtimallerden biri olarak duyduğum için söylemek istedim gözden kaçmasın. Benim kan grubum negatif eşimin pozitif yani kan uyuşmazlığımız olcak ve iğne yapılcak. Bende gebeliğin başında mı ne zaman yapılıyor bilmediğim için sordum.doktor korkma acele bişey değil ama herhangi bi kanaman olursa o zaman hemen yapmamız gerekir dedi. İlk kez öğrendiğim bişey olunca o ihtimali de aklımda bulundur diye yazdım. Hepimize dua ediyorum kızlar. Tabloyu gördüm uğurlu bir grup dedim inşallah doğuma gittiğimiz zamanları konuşalımBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Ayyy jeton köşeliİyi tarafından bak Tek gebelik daha risksiz canımsağlıkla büyüsün bebişin inşallah yüzüm testi yaptın mı cinsiyeti için bakalım tutacak mı
Sağol kuzum paylaştığın için ❤Yüzüm testi nedir? İlk kez duyuyorum ben anlatsanıza
ihtimallerden biri olarak duyduğum için söylemek istedim gözden kaçmasın. Benim kan grubum negatif eşimin pozitif yani kan uyuşmazlığımız olcak ve iğne yapılcak. Bende gebeliğin başında mı ne zaman yapılıyor bilmediğim için sordum.doktor korkma acele bişey değil ama herhangi bi kanaman olursa o zaman hemen yapmamız gerekir dedi. İlk kez öğrendiğim bişey olunca o ihtimali de aklımda bulundur diye yazdım. Hepimize dua ediyorum kızlar. Tabloyu gördüm uğurlu bir grup dedim inşallah doğuma gittiğimiz zamanları konuşalım
Evet yapalım yüzük testıAyyy jeton köşeliyüzük testi biliyorum
Canım çalışıyor musun ? Uzun uzun raporlar al eğer çalışıyorsan. Birde sıcak suyla duş alma bol bol yat dinlenBenim gene kanamam geldi ya of@Meryemimm bu sefer daha az geldi. Pedin 1/4ü kadar. Kırmızı kan. Daha bugün doktor kanama alanı görmüyorum, sorun yok demişti hemşireye sordum bakalım ne diyecek
Çok ikiz tahmini yapmadım aslında cicocio ya yapmıştım bi tahmin 3 kat artmıştı değeri bir de şimdi İlayda arkadaşımıza tahminde bulundumSana gore de herkes ikiz ama bi tutmuyo
Test günün gelene kadar ilaçları bırakma canım2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi
Transferden sonra bugun 8. Günüm
Beta hcg 3.6 çıktı
Bu değer yükselirmi?
Yoksa ilaçları bırakayımmı
Benim daha önceki gebeliğimde 10. Haftaya kadar alttan muayene oldum hiç bi sıkıntı olmamıştıİlk muayenelerin hepsi alttan oluyor. Beta o kadar yüksek olmadığı için karından göremiyorlar. Bilimsel olarak vajinal muayenenin hiçbir zararı yok
Ya o paranoya bende de varKızlar beni bugün bir paranoya sardı. Bel ve kasık ağrım öğleden beri yok gibi. Değerim de düşük gibi. Gitti mi ki
Evet yapın bence de yüzük testlerini , bakalım tutacak mıEvet yapalım yüzük testıbende merak ediyorum
İnşallah kuzum. Doktorum verdi rapor, dinlenicem inşallah. Şuan kahverengi olarak gelmeye devam ediyor. İnşallah içimde kalanlar çıkıyordurCanım çalışıyor musun ? Uzun uzun raporlar al eğer çalışıyorsan. Birde sıcak suyla duş alma bol bol yat dinlengeçecek inşallah bu kanamalar
Çok ikiz tahmini yapmadım aslında cicocio ya yapmıştım bi tahmin 3 kat artmıştı değeri bir de şimdi İlayda arkadaşımıza tahminde bulundum
Test günün gelene kadar ilaçları bırakma canım
Benim daha önceki gebeliğimde 10. Haftaya kadar alttan muayene oldum hiç bi sıkıntı olmamıştı
Ya o paranoya bende de varağrılar hepten gitti bende çok korkuyorum negatifi göreceğim diye. Ama senin bebişin tutundu artık senin korkmana gerek yok bence
Evet evet içinde kalanlardır onlar , endişelenmeİnşallah kuzum. Doktorum verdi rapor, dinlenicem inşallah. Şuan kahverengi olarak gelmeye devam ediyor. İnşallah içimde kalanlar çıkıyorduryeni kan değil gibi
Canım az önce geri geldi belirtiler. Gidip geliyor sanırım. Benin önceki gebeliğimde 2 ay yaşamıştım bu belirtileri. Kimininki 4 haftada geçiyormuş. Kişiye göre farklı oluyor sanırım. Benim ilki sancılı olunca bu da hep öyle gitmeli gibi geliyor. Bu nasıl deli ruh hali. Arada çok ajite oluyorum. Çok arada ama.Canım çalışıyor musun ? Uzun uzun raporlar al eğer çalışıyorsan. Birde sıcak suyla duş alma bol bol yat dinlengeçecek inşallah bu kanamalar
Çok ikiz tahmini yapmadım aslında cicocio ya yapmıştım bi tahmin 3 kat artmıştı değeri bir de şimdi İlayda arkadaşımıza tahminde bulundum
Test günün gelene kadar ilaçları bırakma canım
Benim daha önceki gebeliğimde 10. Haftaya kadar alttan muayene oldum hiç bi sıkıntı olmamıştı
Ya o paranoya bende de varağrılar hepten gitti bende çok korkuyorum negatifi göreceğim diye. Ama senin bebişin tutundu artık senin korkmana gerek yok bence
Canım dinlen . Rapor uzatmışsın sanırım en doğrusunu yapmışsın. Ben de dinlenmem gerekirse heyet raporu alacam. Hayırlısıyla keseyi , kalp atışını göreyim de.İnşallah kuzum. Doktorum verdi rapor, dinlenicem inşallah. Şuan kahverengi olarak gelmeye devam ediyor. İnşallah içimde kalanlar çıkıyorduryeni kan değil gibi
Merhaba, hayırlı olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. İnanın hiç etkilemiyor, yurtdışında transfer olup hemen hastaneden çıkıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Tutacağı varsa tutuyorMerhaba bende dün 3. Gün embriyosu çift transfer oldum eşim azosperm ilk transfer tek 3. Gündü ve tutmadı bu transferimde de dün uçakla dönmek zorundaydık uçak rötar yaptı biraz yordu süreç beni kafama takıldı ama bir yandan da rabbimin takdiri diyorum olacağı varsa gerisi bahane diye benzer hikayeleri olan varsa dinlemek isterim
Çok teşekkür ederim Ayy çok haklısınız burda işte insanlar transfer sonrası şehir dışından gelenler bir kaç gün otelde falan kalmış onları duyunca biraz düşündürdü aslında insan evi dışında otel bile olsa rahat değil ama hayırlısı olsunMerhaba, hayırlı olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. İnanın hiç etkilemiyor, yurtdışında transfer olup hemen hastaneden çıkıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Tutacağı varsa tutuyor
İlayda benim de 20 si transfer günü 10. Gün 60 çıktı. 13. Gün 105 çıktı. Benim değerler çok mu düşük bilemedim kızlar.Kızlarrrrrrrrrrrrr 515