Fiyatı ne kadardı canımBende pazartesi günü gittim Nilüfer Doruk'ta ELfi hanım var ilk çocuktada ona gitmiştim çok detaylı bakıyor 45dk flan sürdü tavsiye ederim
Ben bilge çetinkayayı düşünüyorum ama kararsızım hala
2.000TL Farklı birine hiç gitmediğim için kıyaslama yapamayacağım, arada ne kadar fiyat farkı var ?Fiyatı ne kadardı canım
araya kaynak yapayım bu liste işi bana çok şişirme geliyor, 2-3 parça alırım bir şeyler hastaneden çıkarken giyeceği kıyafetler temiz olsun gerisi ihtiyaç oldukça bakılır, alınır döndür yıka yapılır gibi düşünüyorum bu yaklaşım yanlış mı tecrübeli analar, pişman olur muyum? bir de benim yeğenim mesela 5 aylıkken 1 yaş kıyafeti giyen bir çocuktu, o yüzden hani mevsiminde mutlaka giyer kısmı için de çok emin olup ileriye dönük kıyafet alamıyorum. zaten kıyafet komple alamıyorum. ben çocuğu herhalde çıplak salacam ortalığa.Benim yenidoğanda 3 tane alt üst takım, 2 tane hastane çıkışı set, birkaç tane de tek parça tulumum vardı çok çabuk büyüyorlar daha fazlasına ihtiyacım olmadı tabii kirlendikçe yıkadım. İçlerine de kolsuz çıtçıtlı almıştım 0-3 ay şeklinde, tabii o zaman hazirandı şimdi herhalde içine giydireceğimiz çıtçıtlı da uzun olmalıdır onu da bilen söylesinDaha fazlaya gerek yok yenidoğan o kadar hızlı büyüyor ki. Mayısta da herhalde yine içine kolsuz çıtçıtlı giydiririz onu 3-6 alabilirsin, üstlerine muhtemelen gündüz kısa kol gece uzun kol şeklinde giyerler onları da ihtiyacın olacak kadar al sonrası yaz zaten ben yaz aylarını hep tam beden alıyorum bir sonraki sene olmayacağı için bari düzgün dursun üstünde diye. 0-3 ay 3-6 karışık almıştım yazı o zaman ama bunlar yaza 3-6 yı tam giyerler.
Evet ben de öyle yaptım ya kıyafet olarak sadece yenidoğan almıştım doğduktan sonra 20-25 günlüktü herhalde o yaz giyeceklerini sipariş verdim. Yaz bitimine doğru sonbaharda giyecek aldım sonra kışlık aldım falan hala da yaz gelirken yazı kış gelirken kışı alırım öncesinde “bitecek, Allah’ım bitirecekler” alışverişi yapmadım hiçaraya kaynak yapayım bu liste işi bana çok şişirme geliyor, 2-3 parça alırım bir şeyler hastaneden çıkarken giyeceği kıyafetler temiz olsun gerisi ihtiyaç oldukça bakılır, alınır döndür yıka yapılır gibi düşünüyorum bu yaklaşım yanlış mı tecrübeli analar, pişman olur muyum? bir de benim yeğenim mesela 5 aylıkken 1 yaş kıyafeti giyen bir çocuktu, o yüzden hani mevsiminde mutlaka giyer kısmı için de çok emin olup ileriye dönük kıyafet alamıyorum. zaten kıyafet komple alamıyorum. ben çocuğu herhalde çıplak salacam ortalığa.
Ben bilge Çetinkaya gitmeyi düşünüyordum o da 2bin TL idi2.000TL Farklı birine hiç gitmediğim için kıyaslama yapamayacağım, arada ne kadar fiyat farkı var ?
Seni burda taşlarız ha, hiç hissetmeyenler var mesela benBu bebişi 2 günde bir hissediyorum çok tembel sanırım normalmi ilk çocuğum hiç durmuyodu endişe içinde oluyorum hep kontrolde şükür bişey çıkmıyor ama bazen 2/3 gün hissetmediğim oluyor 19+4
İnşallah sende memnun kalırsın. Peki normal doktorun kim ?Ben bilge Çetinkaya gitmeyi düşünüyordum o da 2bin TL idi
Şahin zeteroğlu canım ben tüp bebek doktorumla devam ediyorumİnşallah sende memnun kalırsın. Peki normal doktorun kim ?
Senin kim normal doktorunİnşallah sende memnun kalırsın. Peki normal doktorun kim ?
Hiç hissetmeyenler ilk çocuğu olanlar olabilir büyük ihtmal benim 2. ÇocuğumSeni burda taşlarız ha, hiç hissetmeyenler var mesela benplasentanın yerleşimine göre değişiyormuş hareketleri hissetme yoğunluğu, endişelenme bence
Aynen canimmseni unutmuşumbilge çetinkaya dimi
cok tatli ya bu :')Teyzoslar biz detaylı ultrasondan geldik size de yandan gülüşümüzü getirdikk çok iyiymisiz maşallah kalbinde ufak bir parlaklık var bu tek başına birşey ifade etmiyor dedi doktorumuz endişelenecek birşey olmadığını söyledii 350 gram 27 cm olmuşuzz
Oy maşaAllah maşaAllah büyümüş baya Rabbim korusunTeyzoslar biz detaylı ultrasondan geldik size de yandan gülüşümüzü getirdikk çok iyiymisiz maşallah kalbinde ufak bir parlaklık var bu tek başına birşey ifade etmiyor dedi doktorumuz endişelenecek birşey olmadığını söyledii 350 gram 27 cm olmuşuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?