• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben yalan söyleyemeyeceğim ben kız istiyordum ama eşim ve eşimin ailesi cok dindar, cok sıkarlardı kızımı, bir de bu dünya kadınlara zulüm. Kadın olmak çok zor özellikle bizim ülkede. Oğlum olacağına sevindim ama kız içimde ukte. Hayat şartlarım biraz farklı olsaydı kızım olsun cok isterdim ama oğlum olacak diye de üzülmüyorum
Çok fazla fanatizmini yapanlara da söylendim tabii herkesin içinde bir cinsiyete yakınlık, istek olur o da normaldir.

Merhaba
oğlumuz olacakmış
fakat dr koroid plexsus gördü çocuktabu bi kistmiş 2 taraftada 2mm dedi sanırım dna testi yaptırmak ister misiniz dedi . dışarıda size aracı olurum dedi. 2 li testim düşük riskli çıktı ne yapıcam canım sıkıldı

Kızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galiba 😂 biz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır ☺️ sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Neyse bizde yolda gelirken sanki b.k varmış gibi kv aradık. Erkek olacakmış diye dedik
Kv de(🐍) kız olursa isminiz netti (biz kız olursa kesin Gökçe Sare koyacaktık) erkek şimdi ismini ne koyacaksınız dedi. Bende o da net sayılır dedim ki gerçekten de net sayılır ya Göktuğ ya da görkem koycaz 😍
Sonra direk ne peki dedi bende netleşince söylerim dedim. Arkadan benm öküz kp im de yok öyle kendi başlarına isim koymak belalarını bilmem ne yaparım dedi 🙊 eşim duymadı araba kullandığı için ama ben çok net duydum. Şerfsiz sanki biz tüp bebeğimizi senle yaptık o kadar iğneyi sen yedin kendi başlarına isim koymak yokmuş tek bir aşamasında bile yoktu mal herif tek kuruş faydası olmadı bize cimri herifin. Neyseki bize 20 saat uzaklar çok şükür bu durum aklıma gelince mutlu oluyorum 😂😂😂.
Ay ne terbiyesiz aşırı sinir oldum başıma ağrılar girdi resmen. Hayır bu erkek tarafının isim merakı nedir bak çıldırıyorum artık ya. Benim annemler erkek olduğunu öğrendikleri gibi sevindiler isim misim sormadılar, kv görümce ee isim düşünelim artık, annenlere de soyle isim düşünsünler dedi, ben söylemedim tabii isim düşünün diye (annemlerle görüntülü konuşuyordum) telefonu kapattım, neden isim düşünün demedin diye kv bana sordu, çünkü çocuk benim çocuğum ismi de koymak bize düşer dedim.

Ay ne terbiyesiz aşırı sinir oldum başıma ağrılar girdi resmen. Hayır bu erkek tarafının isim merakı nedir bak çıldırıyorum artık ya. Benim annemler erkek olduğunu öğrendikleri gibi sevindiler isim misim sormadılar, kv görümce ee isim düşünelim artık, annenlere de soyle isim düşünsünler dedi, ben söylemedim tabii isim düşünün diye (annemlerle görüntülü konuşuyordum) telefonu kapattım, neden isim düşünün demedin diye kv bana sordu, çünkü çocuk benim çocuğum ismi de koymak bize düşer dedim.
Terbiyesizliği de aştı sonuçta ben adamın geliniyim ve dediklerini duydum şok oldum o an zaten.
Ama gram umrumda değil eşimin de umrunda olmadiğını biliyorlar ondan zorlarına gidiyor.
Zaten kesinlikle isim konusu anne babaya ait konu kilit😂
Ama fikir sunabilirler o kadarına da ben birşey diyemem sonuçta hoşumuza giden başka bir isim olabilir 🤷‍♀️ ki bizim isim belli başka fikirlere de kapalıyım 😂

Duru ve Defne eşimin yeğenleri diğerleri sürekli görüştüğümüz yakın çevrenin çocukları çok karışır çok teşekkürler 🥰🙏
Simay
Sude
Mila
Mira
Sila
Alya
Beril
Buse
Naz
Eliz
Güneş
Yağmur
Nehir
Pınar
Sevgi
İlayda
Damla
Cemre

Ya moralini bozmayayım ancak şöyle parantez açarak başlayayım; hamilelikte şekerini doktor farketmiyor, kendisi tatlı yemeye devam ediyor, teşhis koyulduktan sonra da yemesine içmesine dikkat etmiyor, ama hamilelik şekeriyle başlayan bir süreç şuan tek gözünü şekerden kaybetti ve böbreğini kaybetmek üzere diyalize giriyor. Şeker inanılmaz ciddi bir rahatsızlık ama önlem alınırsa sıkıntı yok. Benim babam 30 senedir şeker hastası maşaAllah yemesine içmesine dikkat eder maşaAllah maşaAllah iyi durumda… teşhis önemli… teşhisten sonra da ona göre hayatını düzenlemek önemli sadece. Dikkat edilmediği takdirde şeker bütün organları ezen yiten bitiren bir hastalık. Lütfen olumsuz olarak algılama moralini bozmak için yazmadım sadece dikkat edilmezse ve ciddiye alınmazsa sonuçları ağır oluyor gerçekten
Arkadaşlar bu mesajlarınızı 2 dilim revani yerken görmem beni mahvetti. Gidip kusam mi napam

İşte bilmiyorum ki Allah korusun öyle bir şey olduğunda ne yapılıyor, kaldı öyle zaten
Yani negatif çıkarsa bisi yapmaya gerek yok. Ama pozitif çıkarsa sıkıntı, her yerde görüyoruz para kolay toplanmiyor ve çok sıkıntılı bir süreç. Çocuk çok acı çekiyor ki bence aklı selimken acı cekmesindense gebeligi sonlandirmak daha mantıklı gibi :( ben gebeligimi öğrenir öğrenmez sağlık ocağına beta hcg verirken eşim de sma testi verdi. Zaten önce erkekten alıyorlar, onda pozitif çıkarsa kadından da alıyorlar kan

İnsan ağız tadıyla sevinemiyor da bazı şeylere. 🥺 HAyırlı evlatlar olsun hepsi inşallah. Oğlun da umarım kadına değer veren, ahlaklı, anlayışlı bir birey olur.
Kesinlikle öyle yetiştireceğiz, eşim zaten evde bana çok yardımcı olan biri, babasını gördükçe nasıl olması gerektiğini görerek öğrenecek. Ama şimdiki neslin kızları da afedersiniz bazıları çok s.rtük. salak da yapamayacagim oğlumu, akıllı olsun kızlara nazik olacağım iyi olacağım derken salak yerine konmasin.

Kocanız oğlak burcu mu sjsjsjs
Ay yok boğa burcu ama burcundan olduğunu sanmıyorum yapısı öyle, bir işimiz görülsün diye aylarca bekleriz en son ben delirip yaparım ya da alırım, sonra da der ki e yapıcaktık zaten neden beraber yapmadık, bir de bozulur üstüne öyle biri yani 😅

Merhaba
oğlumuz olacakmış
fakat dr koroid plexsus gördü çocuktabu bi kistmiş 2 taraftada 2mm dedi sanırım dna testi yaptırmak ister misiniz dedi . dışarıda size aracı olurum dedi. 2 li testim düşük riskli çıktı ne yapıcam canım sıkıldı

öncelikle oğlun hayırlı olsun canım. benim de 2li testim sırf yaştan ötürü orta risk çıktı. diğer değerlerim iyi. bize de dna testi önerdiler. biz de yaptırıcaz galiba. dünden beri canımız sıkıldı çok :/

Ay yok boğa burcu ama burcundan olduğunu sanmıyorum yapısı öyle, bir işimiz görülsün diye aylarca bekleriz en son ben delirip yaparım ya da alırım, sonra da der ki e yapıcaktık zaten neden beraber yapmadık, bir de bozulur üstüne öyle biri yani 😅
Offf aynı benimki de öyle. Acele etme, ne gerek var, zaten yapılacak. Acele ettin de ne oldu vs vs. Kudurturlar insanı djsjsj

Kizlaaaarrrrrrrr, 4 ayın sonunda kendime Türk kahvesi yaptım ve yaparken tiksinmedim şimdi ise içiyorum sanırım tiksintim gectiiiiğ😭😍😍😍😍😭😭😭😭😍😍😍😍
Darısı başıma hasret kaldım vallah içemiyorum dördüme var daha 13ümden dört gün geçmiş sabırsızlıkla kusma ilaçlarını bırakacağım günü bekliyorum 🥰

Darısı başıma hasret kaldım vallah içemiyorum dördüme var daha 13ümden dört gün geçmiş sabırsızlıkla kusma ilaçlarını bırakacağım günü bekliyorum 🥰
Ben prilamı bırakmadım mide bulantilarim hafif hafif devam ediyor çünkü

Ben prilamı bırakmadım mide bulantilarim hafif hafif devam ediyor çünkü
Ben de prillam kullanıyorum ya ba rağmen kusmalarım geçmiyor doktora zofer de verdi bugün bitmiş zofer vallahi yere göğe sığamıyorum kustum kusacam soğuk soğuk terlet perişan oldum yine

Ben de prillam kullanıyorum ya ba rağmen kusmalarım geçmiyor doktora zofer de verdi bugün bitmiş zofer vallahi yere göğe sığamıyorum kustum kusacam soğuk soğuk terlet perişan oldum yine
Canım bence senin göbeğin düşmüş, bilen birine bi büyüğe baktırsan çok iyi olur

Kesinlikle öyle yetiştireceğiz, eşim zaten evde bana çok yardımcı olan biri, babasını gördükçe nasıl olması gerektiğini görerek öğrenecek. Ama şimdiki neslin kızları da afedersiniz bazıları çok s.rtük. salak da yapamayacagim oğlumu, akıllı olsun kızlara nazik olacağım iyi olacağım derken salak yerine konmasin.
Birine KV modu yüklenmeye başlamış 😂

Back