• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

difembahyaa difembahyaa canım senin perinatolojiye randevun bugün muydu yanlış mı hatirladim naptın

Evet canım, gittim bugün, akşama kadar uğraştım, 3 kez ultrasona girdim, bebeğim sırtını dönmüştü, göstermiyor, göremedik dediler, bana herhangi bir şey söylenmedi, kardiyak konseyine çıkacağım bu hafta, onlar bakacaklar, görünmeyen damarları gördüler, çok yoruldum ileri tarihte bakalım elimize bir şey geçmeyecek dedim, detaylıya girerim dedim, yok ısrarla bakılacak dediler, doktor hiç iyi biri değildi, her gün farklı birine denk geliyorum zaten, hayırlısı hakkımda gerçekten

😂😂Kız gülme nefesimi tutuyorum belki bişiler kıbırdar nefesim yüzünden görmem diye bide üçüncü yani ilk bebekte her dk hastanedeydim 13haftalık ama baya belirgin arkadaşlar dışardan görünce kız daha şimdiden karnın nasıl çıkmış diyorlar 🥰🥰🤭
Ya benm de bazen çok şiş oluyor seviniyorum ama afedersin gaz oluyor gidiveriyor birden o kova göbiş ahahahah 😂😂aaa senin üçüncü bebiş miiiii 🥰🥳😍😍

Evet canım o gruptaydım aynen bursadayım çok iyiyim ben bebeişimizle büyüyoruz 🥰 12+3üz yarın muayene gidicez ☺️ Bursa'da hangi doktorla devam ediyorsun şuan canım
Medicana Okan özden canım sen ? Bende 12+3 de gitmiştim yarın 13 oluyor 🥰 ikili verdim cinsiyete de kız dedi ama bu hafta tekrar bakacak ikili sonucuna gittiğimizde 🥰

Medicana Okan özden canım sen ? Bende 12+3 de gitmiştim yarın 13 oluyor 🥰 ikili verdim cinsiyete de kız dedi ama bu hafta tekrar bakacak ikili sonucuna gittiğimizde 🥰
bende yarın gidicem inşallah doktorumuz bi tahmin yürütür cinsiyetini çok merak ediyoruz 😍demek kız dedi doktorun çok iyi erkenden tahmin etmiş🥰 ben hala tüp bebek doktorum şahin zeteroğluyla devam ediyorum canım sadece bir kez tahlil için devlete gittim bin pişman oldum 😂😂

Hanımlar bugün inanılmaz su içiyorum içiyorum içiyorum doymuyorum sonrasında miğdem bulansada dayanamıyorum karnım beş altı aylık gibi olmuş resmen bide bana doktor erkeğe benziyor ama net değil dediği için isim olarak kız olursa Maral erkek olursa demir Efe yada demir Ege diyorum tabi gıcık eşim son dk fikrini değiştirmezse ilk çocuğum kızdı adı Hazal ikinci oğlumdu adını Emir toprak koymustuk isimler uysun dedik hayırlısı tabi 🥰
Canım gebelik şekerini kontrol ettirdin mi hiç?

bende yarın gidicem inşallah doktorumuz bi tahmin yürütür cinsiyetini çok merak ediyoruz 😍demek kız dedi doktorun çok iyi erkenden tahmin etmiş🥰 ben hala tüp bebek doktorum şahin zeteroğluyla devam ediyorum canım sadece bir kez tahlil için devlete gittim bin pişman oldum 😂😂
Ay niye öyle uzun sürdü sizin takip siz mi öyle istediniz doktor mu öyle karar verdi , evet canım kız dedi daha çok kucuk değişir dedi çevremde herkes bakalım bekliyorum değişecek mi değişmeyecek mi 😅😅

Ay niye öyle uzun sürdü sizin takip siz mi öyle istediniz doktor mu öyle karar verdi , evet canım kız dedi daha çok kucuk değişir dedi çevremde herkes bakalım bekliyorum değişecek mi değişmeyecek mi 😅😅
Doktor öyle istedi canım ilk 3 ay benle devam etmenizi öneririm dedi 😂 3 ay bitti bakalım ne dicek gittiğimizde 😂 hımm kız da bi ihtimal desene 😂 ama genellikle doktorların ilk tahminleri doğru çıkıyormuş diyolar

Deniz'i çok seviyorum ama onu ilk kaybettiğim bebegim için düşünmüştüm, acaba kötü olur mu diye düşünüyorum
Kaç haftalıkken kaybettin canım benim bebeğim doğduktan iki ay sonra vefat etti adı Alin di o yüzden bu bebeğime Alin koyamam mezarı bile var yavrumun. Seni etkileyeceğini düşünüyorsan koyma canım.

Evet canım o gruptaydım aynen bursadayım çok iyiyim ben bebeişimizle büyüyoruz 🥰 12+3üz yarın muayene gidicez ☺️ Bursa'da hangi doktorla devam ediyorsun şuan canım

kızlar ben de bursa'dayım. çok sevindim aynı şehirde olmamıza. haftalarımız da yakın. bugün 12+1 benim :KK68:

Back