- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
Valla biraz alık bir şekilde bakakaldım ben. Bu bebek benim mi şimdi diyeOy tontişleeerrrr cok tatlılar cok heycanlıyım kucagımıza alınca napcaz aacaba yani siz bilirsiniz de ben bilemiyorum ilk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla biraz alık bir şekilde bakakaldım ben. Bu bebek benim mi şimdi diyeOy tontişleeerrrr cok tatlılar cok heycanlıyım kucagımıza alınca napcaz aacaba yani siz bilirsiniz de ben bilemiyorum ilk
difembahyaa canım senin perinatolojiye randevun bugün muydu yanlış mı hatirladim naptın
Evet canım o gruptaydım aynen bursadayım çok iyiyim ben bebeişimizle büyüyoruz 12+3üz yarın muayene gidicez Bursa'da hangi doktorla devam ediyorsun şuan canımAy canım kaç haftalık oldun nasıl gidiyor tüp bebek grubundan hatırladım bursadaydin demi
Ya benm de bazen çok şiş oluyor seviniyorum ama afedersin gaz oluyor gidiveriyor birden o kova göbiş ahahahah aaa senin üçüncü bebiş miiiiiKız gülme nefesimi tutuyorum belki bişiler kıbırdar nefesim yüzünden görmem diye bide üçüncü yani ilk bebekte her dk hastanedeydim 13haftalık ama baya belirgin arkadaşlar dışardan görünce kız daha şimdiden karnın nasıl çıkmış diyorlar
Medicana Okan özden canım sen ? Bende 12+3 de gitmiştim yarın 13 oluyor ikili verdim cinsiyete de kız dedi ama bu hafta tekrar bakacak ikili sonucuna gittiğimizdeEvet canım o gruptaydım aynen bursadayım çok iyiyim ben bebeişimizle büyüyoruz 12+3üz yarın muayene gidicez Bursa'da hangi doktorla devam ediyorsun şuan canım
bende yarın gidicem inşallah doktorumuz bi tahmin yürütür cinsiyetini çok merak ediyoruz demek kız dedi doktorun çok iyi erkenden tahmin etmiş ben hala tüp bebek doktorum şahin zeteroğluyla devam ediyorum canım sadece bir kez tahlil için devlete gittim bin pişman oldumMedicana Okan özden canım sen ? Bende 12+3 de gitmiştim yarın 13 oluyor ikili verdim cinsiyete de kız dedi ama bu hafta tekrar bakacak ikili sonucuna gittiğimizde
Canım gebelik şekerini kontrol ettirdin mi hiç?Hanımlar bugün inanılmaz su içiyorum içiyorum içiyorum doymuyorum sonrasında miğdem bulansada dayanamıyorum karnım beş altı aylık gibi olmuş resmen bide bana doktor erkeğe benziyor ama net değil dediği için isim olarak kız olursa Maral erkek olursa demir Efe yada demir Ege diyorum tabi gıcık eşim son dk fikrini değiştirmezse ilk çocuğum kızdı adı Hazal ikinci oğlumdu adını Emir toprak koymustuk isimler uysun dedik hayırlısı tabi
Oğlumun adı erdemArden, Eren, Emre, Utku, Yamaç, Kutay, Koray, Karan, Erdem ahhh oğlum olaydı isim kolaydı bana da kız ismi bulmak zor geliyor hiçbirini beğenmiyorum.
Ay niye öyle uzun sürdü sizin takip siz mi öyle istediniz doktor mu öyle karar verdi , evet canım kız dedi daha çok kucuk değişir dedi çevremde herkes bakalım bekliyorum değişecek mi değişmeyecek mibende yarın gidicem inşallah doktorumuz bi tahmin yürütür cinsiyetini çok merak ediyoruz demek kız dedi doktorun çok iyi erkenden tahmin etmiş ben hala tüp bebek doktorum şahin zeteroğluyla devam ediyorum canım sadece bir kez tahlil için devlete gittim bin pişman oldum
Doktor öyle istedi canım ilk 3 ay benle devam etmenizi öneririm dedi 3 ay bitti bakalım ne dicek gittiğimizde hımm kız da bi ihtimal desene ama genellikle doktorların ilk tahminleri doğru çıkıyormuş diyolarAy niye öyle uzun sürdü sizin takip siz mi öyle istediniz doktor mu öyle karar verdi , evet canım kız dedi daha çok kucuk değişir dedi çevremde herkes bakalım bekliyorum değişecek mi değişmeyecek mi
Kaç haftalıkken kaybettin canım benim bebeğim doğduktan iki ay sonra vefat etti adı Alin di o yüzden bu bebeğime Alin koyamam mezarı bile var yavrumun. Seni etkileyeceğini düşünüyorsan koyma canım.Deniz'i çok seviyorum ama onu ilk kaybettiğim bebegim için düşünmüştüm, acaba kötü olur mu diye düşünüyorum
Bana ayda bir gel diyorAllahım bu cuma gelmıcek cok merak edıyorum bence 3 hafta cok uzun sure her hafta gitmelıyız
Allah'ım bu kv ler şaka mı sağlıkla gelsin de öp başına koyKızlar dün cinsiyeti söyledik çevremize herkes çok sevindi. Bilin bakalım Kv ne dedi
"Olsun eli ayağı düzgün olsun da, daha ilk çocuk zaten" dedi
Evet canım üçüncü inşallah sağlıkla gelsin inşallahYa benm de bazen çok şiş oluyor seviniyorum ama afedersin gaz oluyor gidiveriyor birden o kova göbiş ahahahah aaa senin üçüncü bebiş miiiii
Yok daha gidemedim randevu düşmüyorCanım gebelik şekerini kontrol ettirdin mi hiç?
Evet canım o gruptaydım aynen bursadayım çok iyiyim ben bebeişimizle büyüyoruz 12+3üz yarın muayene gidicez Bursa'da hangi doktorla devam ediyorsun şuan canım
kızlar ben de bursa'dayım. çok sevindim aynı şehirde olmamıza. haftalarımız da yakın. bugün 12+1 benimMedicana Okan özden canım sen ? Bende 12+3 de gitmiştim yarın 13 oluyor ikili verdim cinsiyete de kız dedi ama bu hafta tekrar bakacak ikili sonucuna gittiğimizde
geçen haftadan beri dönüp duruyorum yatakta. çareyi salonda uyumakta buldum. salonun nesi hoşuma gittiyse bu akşam bebek gibi uyumuşum, wc bile kalkmadım. sabah altıma yapcaktımWc kalkıp sonra geri yatamayan var mı. welcome uykusuzlar kulübü.
Ben varım ama çizgi film falan açıp bir saate tekrar dalıyorum geneldeWc kalkıp sonra geri yatamayan var mı. welcome uykusuzlar kulübü.