• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa analar babalar atacak elini cebine öyle bedava gelip bebek sevmek yok. Her gelen 2 bin bırakıp gidecek kumbara koyacam evin girişine. Girişler paralıdır yandan yandan
Bizde beşiği benim taraf alacak, bebek arabasını eşimin tarafı. Bizde adetmis öyle dedi annem

Canım sana çok geçmiş olsun ben de bi saat önce kahvaltimi yapıp çıkmıştım bir anda ne olduğunu anlamadım bugün çantamı fulleyip çıktım şeker kraker çizi çikolata su 🤭 inşallah tekrarı olmaz bu kadarla o korku yetti bana
Abo araba sürerken nolcak bayılırsak her gun ıse gıdıyorum ay panık oldum😅

Bende 16. Haftadayım, ilk gebelik ama bebeği hissetmeye başladım diye düşünüyorum son 1-2 gündür. Karnımın içinde bir balon patladı gibi oldu, sonra birkaç defa pıt pıt pıt yaptı. Her gün birkaç defa oluyor. Daha önce hiç böyle bir hissim olmamıştı. Doğum yapan bir arkadaşım da öyle başlıyorsun hissetmeye dedi 🥰 Çok heyecanlı oluyor valla.

Abo araba sürerken nolcak bayılırsak her gun ıse gıdıyorum ay panık oldum😅
Ben oturduğum sürece iyiyim ama metroda ayaktaydım bayıldığımda 😂 bi de evet fark ediyorsun öncesinde tabi

Bizde beşiği benim taraf alacak, bebek arabasını eşimin tarafı. Bizde adetmis öyle dedi annem
Oda takımını ve anne yanı yatağını bizimkiler alacak bir de üst baş bir şeyler. Eşiminkiler de altın takacak bizde de böyleymiş. Yarın size bugün yaşadığım trajediden bahsedicem. Şuan çok uykum var

Offf benimde geçmiyor geçmiyoooorrr bugün çok kötü kustum yine o kadar yoruyor ki hayat enerjim sıfırlanıyor yaa artık bitsin nolur 😬 Tüp bebek ilaclarindan sanıyordum onları da bıraktım hala devam ediyor cildiiriiciimm
🥺🥺🥺Alla yardımcımız olsun

Bizde hiç öyle ailelerde şunu şu alacak adeti yok. Kimin gönlünden ne kopuyorsa onu alıyor. Zaten benim de beklentim yok. Çocuk yapma kararı bize ait sonuçta. Bebeler de hemen büyüdükleri için ilk 1 - 2 senelik ıvır zıvırını özelikle ikinci el almayı planlıyorum. Anne yanı beşikti, ana kucağıydı, belki bir kaç kez giyilmiş tertemiz yeni gibi kıyafet vs.

İki ailede de ilk torun olacak ama kimseye yük olmak istemiyoruz. Bakalım.

Bizde hiç öyle ailelerde şunu şu alacak adeti yok. Kimin gönlünden ne kopuyorsa onu alıyor. Zaten benim de beklentim yok. Çocuk yapma kararı bize ait sonuçta. Bebeler de hemen büyüdükleri için ilk 1 - 2 senelik ıvır zıvırını özelikle ikinci el almayı planlıyorum. Anne yanı beşikti, ana kucağıydı, belki bir kaç kez giyilmiş tertemiz yeni gibi kıyafet vs.

Ben ee öyle kimseden birşey istemem açıkçası. İlla almak istiyorlarsa parasını versinler 😂😂

Günaydın kızlar. Dün gece hiç uyuyamadım, uykum hep altüst oldu. Şimdi ikili test için kontrole geldim. Bu arada doktorum gynoferrosenol diye bi ilaca başlayacağımızı söyledi. Bugün 12 hafta olduk diye düşünüyorum🫠

Ben ee öyle kimseden birşey istemem açıkçası. İlla almak istiyorlarsa parasını versinler 😂😂
Ya evet aslında para verilmesi ve kişinin kendi zevkine göre alması çok önemli. Belki senin aldığını beğenmeyecek. Ama aile büyükleri de heves ediyor işte bizler nasılsak. Yıllar sonra ilk kez haneye bebiş gelecek diye onların da içleri kıpır kıpır. Neyse amannn herkes hevesini alsın modundayım. Geçen annem zıbın almış 2 li. Bir baktım 12 aylık diyor 😂😂
Kadın hayatında ilk kez bebek alışverişi yapıyo tabi ne bilsin. Neyse dedim üstünde %100 pamuk yazıyor önemli olan o. Pamuksuz bişi giydiremem çocuğuma kimse kusura bakmasın. Polyester filan alan olursa giydiremem sırf kaşrımdaki insan mutlu olsun diye.

Bizde de yok ya her şeyini kendimiz aldık, olması da güzel aslında şahsen ben torunum olsa en azından bir şeyini almayı teklif ederim illa adet olmasına gerek yok ama görmedik hiç 😅

Kendi torunuma artık… Geline parasını veririm burda “kaynanam zahmet edip almadı parasını verdi” der, gider alırım “beğenmez”. Yaranamam da 😂

Bizde de yok ya her şeyini kendimiz aldık, olması da güzel aslında şahsen ben torunum olsa en azından bir şeyini almayı teklif ederim illa adet olmasına gerek yok ama görmedik hiç 😅

Kendi torunuma artık… Geline parasını veririm burda “kaynanam zahmet edip almadı parasını verdi” der, gider alırım “beğenmez”. Yaranamam da 😂
Bence herkes kendi almalı kimsenin lafını çekmeye gerek yok ben yaptım ettim denmemesi adına

aboooo önce kv lerdeydi şimdi sıra gelin gömüşlerine başlandı 😂😂😂😂

Valla açıkcası ben de bi taraf beşil bi taraf bebek arabası alırsa mutlu olurum. Yine kafalarına göre değil de bize sorarlarsa ya da en azından parasını verirlerse güzel olur. Ben de kendi torunum olsa destek verirdim. Zaten doktordu bişeydi derken çok maaraf oluyor. Benim annem zaten teklif etti destek için. Bakalım kv ne dicek

Bence herkes kendi almalı kimsenin lafını çekmeye gerek yok ben yaptım ettim denmemesi adına
Ay evet bir de o var. Biz evlenirken ailelerden destek almadık. Her şeyimizi kendimiz yaptık aldık çok şükür. Onlar ufak telefek şunu ben hediye edeyim dediler kırmadık iyi dedik olur. Ne bilim elektrikli su ısıtıcı, çamaşır sepeti, tencere, nevresim gibi hediyeler oldu. Allah razı olsun ama dediğim gibi eşimle birlikte yaptık aldık aslında her şeyimizi.

Bir gün benim kv dedi ki ikinizin de yuvasını kurdum ellerimle ya ölsem de gam yemem. Ben şok.

Ardından 5 sn falan geçti. Gerçi her şeyinizi kendiniz yaptınız doğru, niye öyle dediysem dedi 😂

Yani diyeceğim şu, biz her şeyi kendimiz yaptığımız halde diyebiliyorlar böyle şeyler. Bir de kendileri yapmış olsaydı vay halime 😂

Bir de herkesin aile dinamikleri farklı. Aile ilişkileri farklı. Bence durumlar el veriyorsa yapılmalı da zaten. Ben olsam elimde varsa yapardım torunuma. Demek istediğim kimse mecbur değil, içinden gelen yapsın. Durumu el veren yapsın. Ama yapan da ben yaptım ettim demesin. Sinir bpzucu oluyo.

Back