• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım etsin kuzum 🙏 o zamana kadar tost, patates ve salatalıkla geçti hayatım
bu üçü varya miğdeme oturuyor resmen ben bunda inanılmaz seçici oldum eşim soruyor canın bişi istiyor mu istediğimi giyemiyorum ki istim kalıyor hepsi yine de şükür rabbim bebeklerimize sağlık versin hepsi onlar için 🥰

Kızlar normalde 15. Haftada özelde randevum var cinsiyeti henüz bilmiyorum sizce cinsiyet kesin olsun diye 16.haftayı mı bekleyeyim gitmek için ya da 15 . Haftada cinsiyetini göstermezse ücretsiz haftaya tekrar cinsiyetine bakarlar mı çünkü normalde 10 gün içinde ücretsiz muayene hakkı tanınıyor ya hastanelerde doktor kabul eder mi
Eder eder bizim burda 15gün içinde hatta gittiğinde çikolata ye yarım saat 15dk önceden bebişin kıpır kıpır olur görürsün 🥰

Kızlar bir öneriyle geldim. Bugün 1 ay önce doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim. Dedi ki sakın süt sağma makinesi alma. Kirala. Kiraladığı makine hastane tipi makineymiş ve çok daha iyi çekim gücü varmış uğraştırmıyormuş. Kendisi aldığını kullanmıyormuş. Şayet böyle bir imkanınız varsa bir öncesinde kiralamaya bakın derim.
Nerden kiralanıyor acaba ya bende manuel var elektrikli alacaktım kiralamak da mantıklı

Annem 9 ay yaşamış benim, geçmesini kimse garanti edemez diyor, azalır biter gibi olur yine gelir o şekilde yani. Ben ama kayiplarimdan dolayı mide bulantisini iyi bir şey olarak algılıyorum. Benim için bebegin bir göstergesi gibi, o nedenle şikayet etmiyorum hiç. Tabi kussaydim nasıl olurdu bilemiyorum.
Bende şikayet olarak algılanmasın diye lafımın sonunda bebişmi sağlıklı olsun diyorum bende iki çocuğumda tedavi gördüm kaldım bu tedavisiz oldu sadece kusmak ah kusmak en sonra kan geliyordu ilacı bıraktığım an yoksa bu günüme şükürler olsun 🥰❤️

Kızlar normalde 15. Haftada özelde randevum var cinsiyeti henüz bilmiyorum sizce cinsiyet kesin olsun diye 16.haftayı mı bekleyeyim gitmek için ya da 15 . Haftada cinsiyetini göstermezse ücretsiz haftaya tekrar cinsiyetine bakarlar mı çünkü normalde 10 gün içinde ücretsiz muayene hakkı tanınıyor ya hastanelerde doktor kabul eder mi
Doktor kabul eder etmesine konuşursunuz da 24. haftaya kadar göstermeyen çocuk oluyor, garantisi yok yani X haftada yüzde yüz belli olacağının. Sizin yerinizde olsam normal kontrolüm ne zamansa o zaman giderdim 🌸

bu üçü varya miğdeme oturuyor resmen ben bunda inanılmaz seçici oldum eşim soruyor canın bişi istiyor mu istediğimi giyemiyorum ki istim kalıyor hepsi yine de şükür rabbim bebeklerimize sağlık versin hepsi onlar için 🥰
Amin kuzum amin inşallah 🙏 benim şu haftaya kadar canım hiç birşey istemedi sıfır aşerme 🤭 eşim de diyor kardeşim de 😂😂 sen ne biçim hamilesin diye 😂😂

Hanımlar 13haftalık oldum hatta doktorumun deyimiyle bi hafta da önce gidiyor ama miğde bulantılarım geçmiyor ilaca rağmen kustum kusacagım hep bu durumdayım bu haftaları geçmiş ve düzene girmiş kimse varmı acaba🤢🤦🏻‍♀️
Ben de senin gibiyim canım 14 hafta bitti kusmaya devam aç geziyorum o derece benim bir arkadaşım doğuma gitmeden bir gün önceye kadar kusuyormus umarım biz de onlardan degilizdir 🙏🙏🙏🙏

Kızlar bir öneriyle geldim. Bugün 1 ay önce doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim. Dedi ki sakın süt sağma makinesi alma. Kirala. Kiraladığı makine hastane tipi makineymiş ve çok daha iyi çekim gücü varmış uğraştırmıyormuş. Kendisi aldığını kullanmıyormuş. Şayet böyle bir imkanınız varsa bir öncesinde kiralamaya bakın derim.
Nerden kiralanıyor canım hiç duymadım

Amin kuzum amin inşallah 🙏 benim şu haftaya kadar canım hiç birşey istemedi sıfır aşerme 🤭 eşim de diyor kardeşim de 😂😂 sen ne biçim hamilesin diye 😂😂
Valla diyeydin hazır olun gümbür gümbür geliyorum diye😂

Ben de senin gibiyim canım 14 hafta bitti kusmaya devam aç geziyorum o derece benim bir arkadaşım doğuma gitmeden bir gün önceye kadar kusuyormus umarım biz de onlardan degilizdir 🙏🙏🙏🙏
İlaç kullan hiç olmazsa kusmazsın miğdem bulanmaya devam ama çıkmıyor bişiler miğdemde kalıyor kustugumda artık kan geliyordu ilaca mecburum belli 🥺

Ben ikinci el aldım. Ebeveyn yatağına bağlanan, altı ay kadar kullanılan yataklar var ya onu da ikinci elden aldım. İkisi de temiz ve düzgün kullanılmış, ikisini de orijinal fiyatının %70 ucuzuna aldım. Türkiye'yi bilmiyorum ama burada ikinci el satmak ya da İnternet üzerinden hediye etmek çok yaygın, bir bakın bence.
Ben de ikinci el alacağım çoğu şeyi

Nerden kiralanıyor acaba ya bende manuel var elektrikli alacaktım kiralamak da mantıklı
Valla izmir de ege üniversitesi karşısında bir yer varmış. Bulunduğunuz şehri google a yazıp kiralama diye aratın bakalım ne çıkacak.

Nerden kiralanıyor canım hiç duymadım
Canım Google layınca çıkıyor. Belki instagramda da vardır.

1698002693942.png

Hanımlar 13haftalık oldum hatta doktorumun deyimiyle bi hafta da önce gidiyor ama miğde bulantılarım geçmiyor ilaca rağmen kustum kusacagım hep bu durumdayım bu haftaları geçmiş ve düzene girmiş kimse varmı acaba🤢🤦🏻‍♀️
Offf benimde geçmiyor geçmiyoooorrr bugün çok kötü kustum yine o kadar yoruyor ki hayat enerjim sıfırlanıyor yaa artık bitsin nolur 😬 Tüp bebek ilaclarindan sanıyordum onları da bıraktım hala devam ediyor cildiiriiciimm

Doktor kabul eder etmesine konuşursunuz da 24. haftaya kadar göstermeyen çocuk oluyor, garantisi yok yani X haftada yüzde yüz belli olacağının. Sizin yerinizde olsam normal kontrolüm ne zamansa o zaman giderdim 🌸
O da doğru ama ben şartladım kendimi 20leri düşünemiyorum bile 😅

Öyle düşünme canım benim benim iki evladım var ben onlara kaç aydır bakamıyorum on yaşında kızım var o bulaşıkları makinaya dizerken elbise katlarken ağladım ben ona bakamıyorum bide yük oldum diye herkes hamileliği güzel geçirmiyor bazen inanılmaz zorluyor gün gelecek ne zor günlerdi şükür geçti diyeceksin üzme kendini
Teşekkür ederim anlatmak istediğim tam olarak buydu,anlaşılmak iyi geldi 🤍

İkinci el güzel şeyler var ama bazı ürünlerde iki
Allah nasip ederse ikinci çocuğu da istiyorum o yüzden temel şeyleri sağlam olsun diye yenisini alırım ama diğer ufak tefek parçaları hatta fotoğraf çekilmelik kıyafetini ikinci el almayı düşünüyorum

Ayy çok geçmiş olsun. Ben de geçenlerde metroda bayıldım. Kahvaltı yapıp çıkmıştım evden ama tansiyonum düştü sanırım. Ayaktaydım bi anda soğuk terlemeye başladım bayılıcam galiba dedim ki daha önce hiç bayılmamıştım. Gözümü açtığımda oturuyodum etrafımdan su poğaça uzatanlar falan 😂 Allah razı olsun bi kız metrodan inince koluma girdi birlikte yürüdük bi süre. Sonra ayran alıp içtim kraker yedim falan toparladım. Artık kahvaltı yapsam da yapmasam da dışarı çıkınca ilk işim ayran içmek ve yürürken metrodayken falan devamlı ufak ufak kraker yemek. Ben böyle çözüm buldum size de faydası olur belki
Canım sana çok geçmiş olsun ben de bi saat önce kahvaltimi yapıp çıkmıştım bir anda ne olduğunu anlamadım bugün çantamı fulleyip çıktım şeker kraker çizi çikolata su 🤭 inşallah tekrarı olmaz bu kadarla o korku yetti bana

Evet 10. Güne kadar bakılıyor

Back