• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cybex in Libelle modeli var baston 2 sene once kuzenimin cocugu icin gayet kullanisli minnacik oluyor katlaninca
Pahalı o ya baktım şimdi.Ben seneye bunu satar 7-8 bandında(tabi bu enflasyonla zor) bir şey alırım diyorum. Tekrar o kadar veremicem. Senin ikinci çocuk muydu bu

Pahalı o ya baktım şimdi.Ben seneye bunu satar 7-8 bandında(tabi bu enflasyonla zor) bir şey alırım diyorum. Tekrar o kadar veremicem. Senin ikinci çocuk muydu bu
Dolap uygulamasında doonalar bi miktar daha uygun bu arada, zaten biliyorsundur belki de. İkinci elleri iyice uygun oluyor, bir de yine yurt dışından getirip satanlar da oluyor aklında olsun 🌸

Ben dıyordum burda bebek arabası modelı paylasırlar onu alırım anlamıyorum cunku bir kac model baktım pıerre cardın falan 7 8 di bunlar 15 20 cok pahalı degıl mı ya
Bence de çok pahalı her şey çok pahalı. Şok oluyorum her gün. En kıytırık ana kucağı olmuş 2.000 lira. Hoş ben anamın zamanında ana kucağı mı vardı diyerek almayacağım böyle yeni çıkan şeyleri ama. Oda takımı büyük yataklı alacam çilekten bir de üç kapılı gardrop.(Yavrum askere kadar kullansın diyerek) Bir de anne yanı yatağı o kadar. Onun dışında büyük masraf kalmadı.( sanırım)

Seneye 7-8 bandında bi şey biraz zor canım ya doona’dan sonra seneyenin fiyatıyla 7-8 e geçişin zor olur gibi eşini ikna et masayı eve koysun artık 😁

Dolap uygulamasında doonalar bi miktar daha uygun bu arada, zaten biliyorsundur belki de. İkinci elleri iyice uygun oluyor, bir de yine yurt dışından getirip satanlar da oluyor aklında olsun 🌸
Ben kendime dolaptan çok aldım çok sattım da eşim agresif bebek konu olunca. Aman evin huzuru kaçacağına cebimizin huzuru kaçsın napak. Dedim ona da sonra bana sıkıştık ettik deme diye ben pazarlığımı yaptım 🤪

Seneye 7-8 bandında bi şey biraz zor canım ya doona’dan sonra seneyenin fiyatıyla 7-8 e geçişin zor olur gibi eşini ikna et masayı eve koysun artık 😁
Aaaa analar babalar atacak elini cebine öyle bedava gelip bebek sevmek yok. Her gelen 2 bin bırakıp gidecek kumbara koyacam evin girişine. Girişler paralıdır yandan yandan

Kızlar bir öneriyle geldim. Bugün 1 ay önce doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim. Dedi ki sakın süt sağma makinesi alma. Kirala. Kiraladığı makine hastane tipi makineymiş ve çok daha iyi çekim gücü varmış uğraştırmıyormuş. Kendisi aldığını kullanmıyormuş. Şayet böyle bir imkanınız varsa bir öncesinde kiralamaya bakın derim.

Kızlar bir öneriyle geldim. Bugün 1 ay önce doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim. Dedi ki sakın süt sağma makinesi alma. Kirala. Kiraladığı makine hastane tipi makineymiş ve çok daha iyi çekim gücü varmış uğraştırmıyormuş. Kendisi aldığını kullanmıyormuş. Şayet böyle bir imkanınız varsa bir öncesinde kiralamaya bakın derim.
Evet süt sağmayı emzirmeyi denemeden ihtiyaç duymadan alma dediler bana da. Ben de almayı düşünmüyorum

Ben dıyordum burda bebek arabası modelı paylasırlar onu alırım anlamıyorum cunku bir kac model baktım pıerre cardın falan 7 8 di bunlar 15 20 cok pahalı degıl mı ya
Ben ikinci el aldım. Ebeveyn yatağına bağlanan, altı ay kadar kullanılan yataklar var ya onu da ikinci elden aldım. İkisi de temiz ve düzgün kullanılmış, ikisini de orijinal fiyatının %70 ucuzuna aldım. Türkiye'yi bilmiyorum ama burada ikinci el satmak ya da İnternet üzerinden hediye etmek çok yaygın, bir bakın bence.

Hanımlar 13haftalık oldum hatta doktorumun deyimiyle bi hafta da önce gidiyor ama miğde bulantılarım geçmiyor ilaca rağmen kustum kusacagım hep bu durumdayım bu haftaları geçmiş ve düzene girmiş kimse varmı acaba🤢🤦🏻‍♀️
16. Haftadayim, azalsa da devam. Ben kusmuyorum sadece öğürüyorum. Ben cok kafama takmıyorum ya. İlaç da kullanmıyorum. Hamileligin iyi kötü her yüzünü kabul ettim, yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Merhabalar efem Tüm konulardan bağımsız bir şekilde 16+1 de ilk tekmemizi sağlam yedik benim gibi hisseden varmı 🥳🥳🤭
Ayyyy maşallah darısı başımıza vallahi karnıma bakmaktan hadi bebişmi hadi diye konuşmaktan hal kalmadı Kendini güzel bi şekilde hissettir diyorum maşallah size

16. Haftadayim, azalsa da devam. Ben kusmuyorum sadece öğürüyorum. Ben cok kafama takmıyorum ya. İlaç da kullanmıyorum. Hamileligin iyi kötü her yüzünü kabul ettim, yapacak bir şey yok🤷‍♀️
Valla diğer çocuklarda ilaç kullanmadım ama bunda inanılmaz kötü oluyorum şuan iki farklı ilaçlar kullanmama rağmen kusmuyprum ama her an kusaxak gibiyim daha haftalar var ilaçlara ve dikkatli yemeğe devam

Kızlar 12+1 cinsiyet tahmini yapar misiniz

Eklentiler

• 830257D5-521C-49BF-B66F-DE3F044B140B.jpeg
    830257D5-521C-49BF-B66F-DE3F044B140B.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 70
Daha çok var rabbim Yardım et dayanma gücü ver miğdem yine çok kötü ağzım deli gibi su üretiyo kızım geçen babasına annemin salyası varmış diyo moralim bozuluyor valla
Allah yardım etsin kuzum 🙏 o zamana kadar tost, patates ve salatalıkla geçti hayatım

Valla diğer çocuklarda ilaç kullanmadım ama bunda inanılmaz kötü oluyorum şuan iki farklı ilaçlar kullanmama rağmen kusmuyprum ama her an kusaxak gibiyim daha haftalar var ilaçlara ve dikkatli yemeğe devam
Annem 9 ay yaşamış benim, geçmesini kimse garanti edemez diyor, azalır biter gibi olur yine gelir o şekilde yani. Ben ama kayiplarimdan dolayı mide bulantisini iyi bir şey olarak algılıyorum. Benim için bebegin bir göstergesi gibi, o nedenle şikayet etmiyorum hiç. Tabi kussaydim nasıl olurdu bilemiyorum.

Kızlar normalde 15. Haftada özelde randevum var cinsiyeti henüz bilmiyorum sizce cinsiyet kesin olsun diye 16.haftayı mı bekleyeyim gitmek için ya da 15 . Haftada cinsiyetini göstermezse ücretsiz haftaya tekrar cinsiyetine bakarlar mı çünkü normalde 10 gün içinde ücretsiz muayene hakkı tanınıyor ya hastanelerde doktor kabul eder mi

Back