• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende olmuştu gerilme gibi doktora sordum rahim genişliyor dedi ondan dolayı oluyor bebeğim kordonu falan bunlardan dolayı hissediyorsun dedi bebek tekmesi öyle bişi ki asla tarifi yok iki çocuğum oldu ikisinde de birden toplum içinde geldi ve tepkim ay oldu yani ciddi bi hissetme oldu öyle karıncalanma gibi değil bunu da demek istedim 🥰 ogünü sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰😍
Sağ olun kızlar rahatladım ☺️
Benimki yavaş yavaş hissettirip sonra güçlenmeye başlamıştı birden olmadı herkeste farklı oluyor tabii 😊

Ay kızlar ya bugün doktora gittim dedim ya kız dedi işte 12+3 daha ama herkes değişir o değişir daha çok güvenme dediler ama bende gördüm kabak gibi yani 😅 o kadar pipi aradım yoktu 😅😅 yani erkek deyip kız olabilir bence kordon falan pipi gibi görünebilir ama kız deyip erkek olur mu ya 😅 ben erkek istiyordum bunlar şimdi aklıma girdi hala erkek hissediyorum galiba offf nasıl bekliycem 10 gün sonra tekrar bakacaz çok değişik ya bişey demese daha mı iyiydi ne doktor 😅😅

Kv'ye de sinir oldum kızı yok biz kız istiyorduk zaten sen erkek istiyordun olmadı diyor gel de sinirlenme 😅 Değişir o daha değişir inanma sen ona deyip durdu ama madem kız istiyordun sevin bari herkes de maşallah ordinaryüs profesör ben hemşireyim bu kadar net konuşamıyorum 😅
Ay kızlar ya bugün doktora gittim dedim ya kız dedi işte 12+3 daha ama herkes değişir o değişir daha çok güvenme dediler ama bende gördüm kabak gibi yani 😅 o kadar pipi aradım yoktu 😅😅 yani erkek deyip kız olabilir bence kordon falan pipi gibi görünebilir ama kız deyip erkek olur mu ya 😅 ben erkek istiyordum bunlar şimdi aklıma girdi hala erkek hissediyorum galiba offf nasıl bekliycem 10 gün sonra tekrar bakacaz çok değişik ya bişey demese daha mı iyiydi ne doktor 😅😅

İkilide problem olmaması durumu da olması gibi olasılık dahilinde mi peki ben de bunları pek bilmiyorum ya
İkili testin tanı koymadigini biliyorum canım olasılık her zaman var bunun tam tersi de olabiliyor eltime ikili de bebeğin down lu olabilir olasılık yüksek dediler sağlıklı geldi bana da normal dediler riskli gelebilir en garantisi amniyosentez dedikleri sanırım ama her türlü doguracam dedikten sonra hiçbirini yaptirmasakta olabilir bir arkadasima da downlu dediler her türlü doguracam dedi amniyosentez yaptırmadi down lu doğdu bebeği.

Hamileliğimi öğrenmeden bir yıl önce kayınvalidem rüyasında benim kız bebek doğurduğumu görmüş. Hamile olduğumu söyledim başladı ben kız görmüştüm zaten. Benim hislerim kuvvetlidir,benim rüyalarım çıkar demeye. Aradık cinsiyetini söyledik. Dedi ki “Ben demiştim erkek olacak diye” Fıkra bu kadar.
Benim kaynanamda aynısı komediler ya 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar klima çarptı beni yutkunamiyorum bademciklerim indi iyice zeytinyağı sürüp boğazıma yumuşatmaya çalışıyorum mandalina bol yedim , ilaçsız halletmek istiyorum bu arada kemiklerim sızlıyor basım zonkluyor midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum kaynar suya kuru nane limon ekleyip ictim, yüz kemiklerim bile sızlıyor. Başka önerisi olan var mı?

Kızlar klima çarptı beni yutkunamiyorum bademciklerim indi iyice zeytinyağı sürüp boğazıma yumuşatmaya çalışıyorum mandalina bol yedim , ilaçsız halletmek istiyorum bu arada kemiklerim sızlıyor basım zonkluyor midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum kaynar suya kuru nane limon ekleyip ictim, yüz kemiklerim bile sızlıyor. Başka önerisi olan var mı?
Gecmis olsun kuzum.. Eskiden annelerimiz sicak havlu yapar usuttugumuz bolgeye sarardi yada koyardi.. Bunuda deneyebilirsin bak.. Birde taze skabiliorsan meyve karisimi yap ic guzelce.

Kızlar ultrasyonn goruntusunda genelde herkesin boyle kocaman keseleri oluyor bebeklerin. Cevresinde buyukcene siyah gozukuyor ya.. benim bebemde oyle goremiyorum hic boyle hep bi bolgede sksmis gibi o ssiyah harede kucuk 🥺🥺 birtek bende mi boyle. Doktora dedim bu cok kucuk ama burda kesesi diye kizdi bana yeterli olmasa sence ben bunu dile getirmezmiyim filan die ama sizlere de sormak istedim. Lutfen sizler de cevap yazin bana uyuyamadim ben bugun bunu dusunmekten korkuorm 😔😔😔

Kızlar göbek deliği hizanızda yani daha aşağıda değil kasılmaya benzer şeyler hissediyor musunuz? Çok hafif beni rahatsız etmiyor ama bugün böyle bir his var bende, unuttum bu haftaları acaba rahim genişlemesi mi yoksa korkmalı mıyım ya?

Geçen haftalarda mart annelerinde bi kız vardı böyle kasılmayı hisseden sancısı çıkmıştı sonra nst’da ondan dolayı aklıma takıldı.
Ya ben kasılma nası bişi bilmediğim için hissettiğim şey arada olan ağrılar mı değil mi anlayamam galiba. Ama bu haftalarda kasılma olabiliyor muymuş ya şaşırdım. Eğer devam ederse bir doktoruna gidip bakıl canım. En iyi o yönlendirir.

Çok şımartmayın bak kızlarınızı oğluşlarımızı üzmesinler. Ben eğiticem oğluşumu merak etmeyin kızları üzmesin diye
İnşallah hayırlı evlatlar olur hepsi ailesine karşı, vatanına milletine karşı. İleride iyi arkadaş, dost, eş, iyi birey olabilirler. 🙏💕

Çocuklar resmen bizim yansımamız. Önce bizi kopyalıyorlar o yüzden çocuklarımıza eğitim vermek istiyorsak şimdiden kendimizi değiştirmemiz gerekiyor. Biz de eşimle sürekli birbirimizi uyarıyoruz çocuğun yanında şöyle davranmayalım, bu şekilde konuşmayalım vs gibi. Hayırlısı bakalım.

Kızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş
Eskisi gibi değil ama benim hala acıyor göğüslerim. Doğum yaoan arkadaşlarımda hiç yokmuş böyle acı. Onların erkek bebişleri oldu acaba onla mı alakalı diye bir de memelerim üstünden cinsiyet tahmini yapmaya başladım. fghjk

Ay diyelim bugün bi anne çocuğun yanından geçtim çocuk annesine aaa bak hamile dedi 😂 güldüm iyi şişko demediğine göre hamileye benziyorum diye
Ben de geçen eşime dedim artık otobüsteki ön koltuklar benim hakkım. Ben yıllarca hep yer verdim çok merak ediyorum iş saatinde binsem bana yer verecekler mi 😂 karma hak ettiğimi verecek mi.

Canım taze zencefil al minick minicik doğrayıp cezvede kaynat güzelce. İçine limon sıkıp biraz bal ekleyip iç. Boğaza çok iyi geliyor. Doktor da zencefil dışındaki tüm bitki çayları doğuma kadar yasak dedi bana.

Bir de tülbent ile boğazını hafifçe sar, şal da olur. Açık kalmasın sıcak tut. Maalesef dinlendikçe geçecek ilaçsız.

Kızlar ultrasyonn goruntusunda genelde herkesin boyle kocaman keseleri oluyor bebeklerin. Cevresinde buyukcene siyah gozukuyor ya.. benim bebemde oyle goremiyorum hic boyle hep bi bolgede sksmis gibi o ssiyah harede kucuk 🥺🥺 birtek bende mi boyle. Doktora dedim bu cok kucuk ama burda kesesi diye kizdi bana yeterli olmasa sence ben bunu dile getirmezmiyim filan die ama sizlere de sormak istedim. Lutfen sizler de cevap yazin bana uyuyamadim ben bugun bunu dusunmekten korkuorm 😔😔😔
Canım doktorunun dediği gibi yetersiz bir durum olsa zaten mutlaka söylerdi. Birbirimizde görüyoruz ve kendimizde yoksa hemen aklımızda kurmaya başlıyoruz benimkinde kötü bişi var mı diye. Halbuki yok. İçini ferah tut. Su içimini biraz daha artır istersen. Günde en kötü 2 lt mutlaka içmemiz lazım.

Daha önce hamiş olan kızlar bir sorum olacak. Bebeişinizin harketi peki dışarıdan ne zaman hissedildi. Eşim ne zaman hisseder merak ettim.

Canım taze zencefil al minick minicik doğrayıp cezvede kaynat güzelce. İçine limon sıkıp biraz bal ekleyip iç. Boğaza çok iyi geliyor. Doktor da zencefil dışındaki tüm bitki çayları doğuma kadar yasak dedi bana.

Bir de tülbent ile boğazını hafifçe sar, şal da olur. Açık kalmasın sıcak tut. Maalesef dinlendikçe geçecek ilaçsız.
Çok teşekkürler canım deneyecem

Back