- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Gazz mı yanii bebiş değil miiiiiO sıkışma, içeride sopa var hissi bende gaz çok olunca ya da kabızlık yaşarsam oluyor. Kuru kayısı çok rahatlatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazz mı yanii bebiş değil miiiiiO sıkışma, içeride sopa var hissi bende gaz çok olunca ya da kabızlık yaşarsam oluyor. Kuru kayısı çok rahatlatıyor.
Çok sağol canımBala toz zencefil katıp yiyebilirsin canım, mide ağrısı problemin yoksa bir diş sarımsağı balın içine doğra, içine limon da sık o şekilde ye sarımsak doğal antibiyotik. Ama çin olmayacak, yerli sarımsak
Devit3damla kullanıyorum bende bitti bitecek tekrardan yazdırırım sanırsam Acaba folik asit kullanıyor musun halen çok kusuyorum diye bi süredir kullanamıyorum 13pazartesi olacağım devam etsem miKızlar demir hapı kullanıyor musunuz doktor değerlerim iyi olduğu halde ferrum verdi bana
Ahahahah al benden de okadar hoş dediğin gibi kusunca halimi kimse görmüyor Allahtan afedersiniz kusarken kaç kez altıma kaçırdım oturdum halime ağladım ama bi kaç gündür kim görse yüzün güzelleşmiş kesin erkek yada yüzün güzelleşmiş kesin kız diyorlarKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Ha çok güzel derken güzelmisim hissi kast ediyorum, yoksa benim öğüren kedi halimi zaten biliyorsunuz ve bazen akıntıdan altıma yaptım sanıyorum ve bel ağrısından nene gibi kaplumbağa hızıyla yürüyorum.
Hamileler ne kadar güzel olduklarını kendileri fark etmezler diyorlar hep. Bence çok güzeliz. Aranızda kendini güzel hissetmeyen varsa gelir de saçını başını bir yolarim görür.
Gel yol saçımı başımı valla ben çirkinleştim. Cildim bozuldu sanki karardımKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Ha çok güzel derken güzelmisim hissi kast ediyorum, yoksa benim öğüren kedi halimi zaten biliyorsunuz ve bazen akıntıdan altıma yaptım sanıyorum ve bel ağrısından nene gibi kaplumbağa hızıyla yürüyorum.
Hamileler ne kadar güzel olduklarını kendileri fark etmezler diyorlar hep. Bence çok güzeliz. Aranızda kendini güzel hissetmeyen varsa gelir de saçını başını bir yolarim görür.
Kızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
ben de gerçekten güzelleştim ama son bir iki gündür alerjim başladı yüzüm gözüm şişti ilaç da kullanamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum ne yapsamKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Ama gerçekten güzelleşiyor insan; saça bi parlaklık, dolgunluk geliyor, yüzün parlıyor bu böyle bayağı bi gidiyor son haftalarda bazlama surat oluyorsun biraz ama ohoo ona çok var, epey bi ay güzelizKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Kesinlikle çok haklısın, içten gelen mutluluk yüze yansıdığı için güzel hissediyor insan. Bir de bence istenen, beklenen hamilelik olması da çok fark ettiriyor psikolojik olarak. Yoksa ben hayatımın en bakımsız ve maymuna benzer halindeyim, böyleyken güzeli bırak eh işteye yakın bile hissetmem mümkün olmazdı kendimi tanıyorumKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Ben kurbağadan halliceKızlar çok saçma bir şey demem lazım: ben kendimi çok güzel hissediyorum ya kendimle aşırı mutluyum ve çok huzurluyum (bebek için yaptığım endişeler haric). Herkes de cok guzel göründüğümü söylüyor ama bence bu içimdeki mutluluktan geliyor. Hamile değilken kendimden memnun olsam da illa bir şey bulan biriydim, kesinlikle beğenmedim kendimi. Hamilelik kendimi sevmeme çok yaradı.
Kuzum o kısa süreli kullanım için. Ama güzel. Ve arabaya da konabiliyor araba koltuğu gibiBebek arabası araştıran, bilgisi olanlar Doona marka hakkında bilgi verebilir mi lütfen
Bi sene kullanılabiliyor diye biz direkt elemiştik bir de eşimin boyu uzun, doona arabalar çok alçak falan hiç rahat gelmemişti ona bakmak bile istememişti.Bebek arabası araştıran, bilgisi olanlar Doona marka hakkında bilgi verebilir mi lütfen
Hafif olmasına bayıldım. Bir buçuk yaşmış en fazla oto koltuktan ziyade bagaja koyma derdi yok. Sanırım kararım ondan yana başka sorunu yoksa.Sağol canım benimKuzum o kısa süreli kullanım için. Ama güzel. Ve arabaya da konabiliyor araba koltuğu gibi
Bir yıl sonra bastona geçeriz zaten. Açıkçası bugün baktık yine niyetimiz chicco almaktı hem kabin hem travel sistem olan. Ama kuzum bizim bagajlar hep çok dolu sandalye masa ıvır zıvır bir de çocuk olunca düşünemiyorum. diğerlerinde iskeleti bagaja koymak lazım. E uzun insanlar da değiliz. Başka olumsuz yorum duymadıysanız bize uygun gibiBi sene kullanılabiliyor diye biz direkt elemiştik bir de eşimin boyu uzun, doona arabalar çok alçak falan hiç rahat gelmemişti ona bakmak bile istememişti.