- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Saol canim deneyeyim bakalımGecmis olsun kuzum.. Eskiden annelerimiz sicak havlu yapar usuttugumuz bolgeye sarardi yada koyardi.. Bunuda deneyebilirsin bak.. Birde taze skabiliorsan meyve karisimi yap ic guzelce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim deneyeyim bakalımGecmis olsun kuzum.. Eskiden annelerimiz sicak havlu yapar usuttugumuz bolgeye sarardi yada koyardi.. Bunuda deneyebilirsin bak.. Birde taze skabiliorsan meyve karisimi yap ic guzelce.
Benim ilk çocuğum hareketliydi çok dışardan dokunmadan bile görünürdüDaha önce hamiş olan kızlar bir sorum olacak. Bebeişinizin harketi peki dışarıdan ne zaman hissedildi. Eşim ne zaman hisseder merak ettim.
Peki ne zaman hissedidi dışarıdan?Benim ilk çocuğum hareketliydi çok dışardan dokunmadan bile görünürdü
Son trimesterde dokunmadan görünüyorduPeki ne zaman hissedidi dışarıdan?
Bala toz zencefil katıp yiyebilirsin canım, mide ağrısı problemin yoksa bir diş sarımsağı balın içine doğra, içine limon da sık o şekilde ye sarımsak doğal antibiyotik. Ama çin olmayacak, yerli sarımsakKızlar klima çarptı beni yutkunamiyorum bademciklerim indi iyice zeytinyağı sürüp boğazıma yumuşatmaya çalışıyorum mandalina bol yedim , ilaçsız halletmek istiyorum bu arada kemiklerim sızlıyor basım zonkluyor midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum kaynar suya kuru nane limon ekleyip ictim, yüz kemiklerim bile sızlıyor. Başka önerisi olan var mı?
Sen elini koyunca dışardan ne zaman hissedersen eşin de o zaman hisseder, 2. trimester diyelim haftasına kadar hatırlamıyorum ama 20-25 ten sonradır herhalde unuttum ben de . Son aylarda da arkadaşın dediği gibi sağa sola hareket ettiğinde elini koymadan bile görüyorsunPeki ne zaman hissedidi dışarıdan?
Benim arkadaşım ilk gebeliğinde 16. haftasında hissetti. Diğer bir arkadaşım iseilk gebeliğinde ilk kez 7. ayda hissettim dedi. Bu arada karın içinden bahsediyorum. Ancak ben şimdiden hissettiğime eminim bebişi. Pıt pıt olıyor hep aynı böylem ara ara.2. Gebelikte erken hissedermiş anne bakalım 16 ya gircem ne zaman hissederim internette 16 ve sonrasında hissedilir diyor :)
Multivitamin kullanıyorum. İçerisinde var demirKızlar demir hapı kullanıyor musunuz doktor değerlerim iyi olduğu halde ferrum verdi bana
Ahahaah dimi dimi hak ediyoruzBen de geçen eşime dedim artık otobüsteki ön koltuklar benim hakkım. Ben yıllarca hep yer verdim çok merak ediyorum iş saatinde binsem bana yer verecekler mi karma hak ettiğimi verecek mi.
Ya böyle artık son aylarda yedi sekiz dokuzda karnımı eşimin sırtına yaslardım ben uyumuyorsam sende uyuma derdim tekmeyi oda hissederdi ne oluyor içerde diye şaşırırdıDaha önce hamiş olan kızlar bir sorum olacak. Bebeişinizin harketi peki dışarıdan ne zaman hissedildi. Eşim ne zaman hisseder merak ettim.
Su kaynat ballı limon yap canım iyi gelir annem hep öyle yapardı hasta olunca benKızlar klima çarptı beni yutkunamiyorum bademciklerim indi iyice zeytinyağı sürüp boğazıma yumuşatmaya çalışıyorum mandalina bol yedim , ilaçsız halletmek istiyorum bu arada kemiklerim sızlıyor basım zonkluyor midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum kaynar suya kuru nane limon ekleyip ictim, yüz kemiklerim bile sızlıyor. Başka önerisi olan var mı?
Kaç haftalikKızlar ultrasyonn goruntusunda genelde herkesin boyle kocaman keseleri oluyor bebeklerin. Cevresinde buyukcene siyah gozukuyor ya.. benim bebemde oyle goremiyorum hic boyle hep bi bolgede sksmis gibi o ssiyah harede kucuk birtek bende mi boyle. Doktora dedim bu cok kucuk ama burda kesesi diye kizdi bana yeterli olmasa sence ben bunu dile getirmezmiyim filan die ama sizlere de sormak istedim. Lutfen sizler de cevap yazin bana uyuyamadim ben bugun bunu dusunmekten korkuorm
Evimde kedim var ve oğlumu hayatta kimseye vermem ne münasebet ayrıca çocuğun bir hayvan ile büyümesi daha iyi. Alerjik olarak da daha güçlü oluyor. İyi oldu ya ne kadar basit konuşuyorlar onlarda bizim çocuğumuz sana alışan bir hayvanı nasıl verebilirsin başka yere ay düşünmesi bile sinirlendirdi. Ayrıca aşıları düzenli yapılınca hiç birşey olmuyor evden çıkmayan kedi ne paraziti olacak. Bak sinirlendim sakin ol sakin olKızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Canımm kesinlikle cihazın kalitesinden. 3 doktorun ultrasonuna girdim görüntülere inanamazsın. Birinde bebeği bile ayırt edemiyorsun. Birinde parmakları bile sayılıyor.Eh artık bebişler de büyüyor haliyle tam dolduruyor hacmiyle keseyi.Kızlar ultrasyonn goruntusunda genelde herkesin boyle kocaman keseleri oluyor bebeklerin. Cevresinde buyukcene siyah gozukuyor ya.. benim bebemde oyle goremiyorum hic boyle hep bi bolgede sksmis gibi o ssiyah harede kucuk birtek bende mi boyle. Doktora dedim bu cok kucuk ama burda kesesi diye kizdi bana yeterli olmasa sence ben bunu dile getirmezmiyim filan die ama sizlere de sormak istedim. Lutfen sizler de cevap yazin bana uyuyamadim ben bugun bunu dusunmekten korkuorm
Önce içerden hissediliyor. Bir yerden sonra kendi elini koyunca dışarıdan hissetmeye başlıyorsun, o zaman eşin de hisseder. Genelde 24-25 haftadan sonra dışarıdan net gözüküyor. Placentanın konumuna da bağlı biraz. Arkada olursa daha hızlı hissediyorsun, ön tarafta olursa biraz daha gecikiyor.Daha önce hamiş olan kızlar bir sorum olacak. Bebeişinizin harketi peki dışarıdan ne zaman hissedildi. Eşim ne zaman hisseder merak ettim.
Sabah pijamamı çıkaramadım yaa aa eğilemedim yere bıraktım pijama altını, çocuk gibi paçasına basarak çıkardım. Nasıl kasılıyorum anlatamam sanki gaz sıkışıyor gibiÖnce içerden hissediliyor. Bir yerden sonra kendi elini koyunca dışarıdan hissetmeye başlıyorsun, o zaman eşin de hisseder. Genelde 24-25 haftadan sonra dışarıdan net gözüküyor. Placentanın konumuna da bağlı biraz. Arkada olursa daha hızlı hissediyorsun, ön tarafta olursa biraz daha gecikiyor.
O sıkışma, içeride sopa var hissi bende gaz çok olunca ya da kabızlık yaşarsam oluyor. Kuru kayısı çok rahatlatıyor.Sabah pijamamı çıkaramadım yaa aa eğilemedim yere bıraktım pijama altını, çocuk gibi paçasına basarak çıkardım. Nasıl kasılıyorum anlatamam sanki gaz sıkışıyor gibi