• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftadır ilaç dışında su içemedim bugün artık tak etti canıma kussam da ölsem de bir sürü içicem diye gün boyunca abartısız üstü üste dört beş bardak su içtim sudan sonra göbeğim bi çıktı ki😂 bide be yesem gaz oluyor sancı oluyor ne yapim bilmiyorum artık

Su çok mühim canım, olabildiğince içmeye çalış, içemiyorsan sıvı alabileceğin sebze ve meyvelere yönelmeye çalış lütfen zîra az su içmek, vajinal enfeksiyon ve idrar yolu iltihaplanmasına sebebiyet veriyor, dikkat et lütfen, şişkinlik bende de mevcut, akşama doğru karnım balon gibi oluyor 🥲

Su çok mühim canım, olabildiğince içmeye çalış, içemiyorsan sıvı alabileceğin sebze ve meyvelere yönelmeye çalış lütfen zîra az su içmek, vajinal enfeksiyon ve idrar yolu iltihaplanmasına sebebiyet veriyor, dikkat et lütfen, şişkinlik bende de mevcut, akşama doğru karnım balon gibi oluyor 🥲
Ah gülüm vallahi şişkinlik karnımda taş taşıyorum hissi hazımsızlık miğdemde yanma yani miğdemde sorun olduğunu hamileliğin tetiklediginden şüpheleniyorum artık

Ah gülüm vallahi şişkinlik karnımda taş taşıyorum hissi hazımsızlık miğdemde yanma yani miğdemde sorun olduğunu hamileliğin tetiklediginden şüpheleniyorum artık

Geçecek inşallah, kaçıncı haftadasın, benim 13. haftadan sonra biraz hafifledi belirtiler ama mide bulantım var ilaç kullanıyorum hala

Geçecek inşallah, kaçıncı haftadasın, benim 13. haftadan sonra biraz hafifledi belirtiler ama mide bulantım var ilaç kullanıyorum hala
Pazartesi 13olacagım bende ilaç kullanıyorum miğde bulantısı için ona rağmen çıkmasın diye savaş içindeyim valla🥺

Kızlar göbek deliği hizanızda yani daha aşağıda değil kasılmaya benzer şeyler hissediyor musunuz? Çok hafif beni rahatsız etmiyor ama bugün böyle bir his var bende, unuttum bu haftaları acaba rahim genişlemesi mi yoksa korkmalı mıyım ya?

Geçen haftalarda mart annelerinde bi kız vardı böyle kasılmayı hisseden sancısı çıkmıştı sonra nst’da ondan dolayı aklıma takıldı.

Erkek belirliyor cinsiyeti. Eşimin tarafında kuzenleri,kuzenlerinin çocukları,yeğenleri vs hiç kız yok tamamı erkek. Genetik önemli diye biliyorum. Aman erkekler hep kız istiyor zaten babaya düşkün diye
Aynı durumdu benım de, herkes erkek hiç kız yok. Ama bizim kızımız olacak Allah izin verirse🌸 kızı duyunca herkes çok şaşırdı kv felan kayınlarım.. sanki anormal bişey gibi sinir olmuştum. Ben de diyorum ki sülaleye bir premses lazımda onu da ben üstlendim😂😂

Kızlar göbek deliği hizanızda yani daha aşağıda değil kasılmaya benzer şeyler hissediyor musunuz? Çok hafif beni rahatsız etmiyor ama bugün böyle bir his var bende, unuttum bu haftaları acaba rahim genişlemesi mi yoksa korkmalı mıyım ya?

Geçen haftalarda mart annelerinde bi kız vardı böyle kasılmayı hisseden sancısı çıkmıştı sonra nst’da ondan dolayı aklıma takıldı.
Evett kasılma değil de çekilme gibi benim. Ya ben mi çok tasasızım endişelendiğiniz her şeyi belki fazlasını yaşıyorum evet bende de var demeye yetişemiyorum bazen

Evett kasılma değil de çekilme gibi benim. Ya ben mi çok tasasızım endişelendiğiniz her şeyi belki fazlasını yaşıyorum evet bende de var demeye yetişemiyorum bazen
Evet evet ben de anlam veremedim çekilme mi bebek hareketi mi insan bazen anlamıyor ya, dediğim gibi mart annelerindeki olayı okumasam önemsemezdim bile

Aynı durumdu benım de, herkes erkek hiç kız yok. Ama bizim kızımız olacak Allah izin verirse🌸 kızı duyunca herkes çok şaşırdı kv felan kayınlarım.. sanki anormal bişey gibi sinir olmuştum. Ben de diyorum ki sülaleye bir premses lazımda onu da ben üstlendim😂😂
Çok şımartmayın bak kızlarınızı oğluşlarımızı üzmesinler. Ben eğiticem oğluşumu merak etmeyin kızları üzmesin diye

Evet evet ben de anlam veremedim çekilme mi bebek hareketi mi insan bazen anlamıyor ya, dediğim gibi mart annelerindeki olayı okumasam önemsemezdim bile
Ben okumuyorum olumsuz şeyler olmayacağı varsa da strese sokuyor insanı. Bugün işyerinden kızlarla buluştum onlar başladı hastaları anlatmaya dedim benim canımı sıkmayın hep güzel şeyler konuşulacak bu masada. Okuya okuya ilk iki ay kendi kendimi yedim bitirdim. Cahillik güzel şey kafa rahat

Ben de bunu hissediyorum canım acımıyor ama tam göbeğimin altında hafif sızlama gibi bişeyler olup duruyor saniyelik

Kızlar bir karnım çıktı 14+0 dayım heralde 2 gundur kabızım ondan mıdır ya da bu ara karın mı buyuyor

Hayirli geceler hanimlar.. Nasilsiniz ? Bizi sorarsanizz bugun doktordaydik.. Bebemi cok ozlemisim gordum bal gibiydi.. Doktor cinsiyetini Kiz oldugunu soyledi. 18 inde tekrar bakalim dedi.. 🥰 Sanirim bu saatten sonra da degismez 16 haftaligiz cunku.. 😊

Kızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş

Back