- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Valla baya beklenmedik bi anda cikageldi pipi saskinimmm
Maşallah, gönlünüzce olsun her şey, insan çok heyecanlanıyor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla baya beklenmedik bi anda cikageldi pipi saskinimmm
Çok canınız istiyorsa marketlerde hazır satıldığını görüyorum, belki alıp evde pişirseniz daha güvenli olmaz mı? Hem İstanbul bir ucu bir ucuna 3 saat süren bir şehir hem de yani havalar sıcak hala, tavuk riskli ürün. Siz bilirsiniz yine tabiHanımlar merhaba. Ya canım tavuk döner istiyor ama yemek tehlikeli sanırım? İstanbul’da olup güvenli bi yer önerisi olan var mı?
Bebeklere yapılan aşılar mı?Evet böyle müdahaleler için önlem alınabilecek acil ama bakın sizin bahsettiğiniz acil bir durum kesinlikle önlemler alınmalı ve çok haklısınız onu bende düşünüyorum daha o kısımlara gelemedim aşılarla işgili sıkıntılar var ona başlayacağım inşaAllah. Bir önceki yazıma bir video paylaştım dinlemediyseniz muhakkak öneririm Rabbim evlatlarımızı sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Evde döner yapabilirsiniz :) çok basit yemek sitelerinde tarifleri mevcut hemde bol bol yersinizHanımlar merhaba. Ya canım tavuk döner istiyor ama yemek tehlikeli sanırım? İstanbul’da olup güvenli bi yer önerisi olan var mı?
Hamilelikte tetanoz aşısı için doktorlar çeşitli ayrılıkla gitmişler. İçeriğinde boğmaca olanlar sağlık ocaklarında olan değilmiş, difteri ve tetanoz içeriyormuş ve o vurulmuyormuş ona da gereksiz diyorlar. Ancak eczanelerde boğmacanın da olduğu bir aşı varmış difteri, tetanoz ve boğmaca, 3 ününde olduğu tam araştırmadım ama onu vurdurmak gerekiyormuş dediklerine göre. Onu araştırıyorum şuan çünkü boğmaca aşısı önemliymiş şuan yurt dışında bu şekilde vuruluyormuş. Eczanelere mi sormak lazım falan onları tam bi araştırayım inşaAllah zaten 30. Haftada öneriyorlarBebeklere yapılan aşılar mı?
Yaa bilmiyordum, buraya da yazar mısın canımHamilelikte tetanoz aşısı için doktorlar çeşitli ayrılıkla gitmişler. İçeriğinde boğmaca olanlar sağlık ocaklarında olan değilmiş, difteri ve tetanoz içeriyormuş ve o vurulmuyormuş ona da gereksiz diyorlar. Ancak eczanelerde boğmacanın da olduğu bir aşı varmış difteri, tetanoz ve boğmaca, 3 ününde olduğu tam araştırmadım ama onu vurdurmak gerekiyormuş dediklerine göre. Onu araştırıyorum şuan çünkü boğmaca aşısı önemliymiş şuan yurt dışında bu şekilde vuruluyormuş. Eczanelere mi sormak lazım falan onları tam bi araştırayım inşaAllah zaten 30. Haftada öneriyorlar
Tabiki salı günü doktoruma gideceğim inşaAllah genel kontrol için ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve 2. Doktor görüşü almak için riskli gebeliklerde uzman olan bir doktor bulup görüş almıştım, o zaman bilgisinden faydalanmıştık ve içimize sinmişti baya bi, bundan dolayı bu gebeliğimde bu doktora devam etme kararı aldım inşaAllah. Sağlıkla afiyet ile inşaAllah Bu kontrolümde onunla detaylıca konuşmayı düşünüyorum zaten. Taramaları, aşıları, detaylı ultrason hepsini konuşmayı planlıyorum bakalım buradan da bilgilendirme yaparım inşaAllahYaa bilmiyordum, buraya da yazar mısın canım
Tamam bakalım güzel haberlerle gelTabiki salı günü doktoruma gideceğim inşaAllah genel kontrol için ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve 2. Doktor görüşü almak için riskli gebeliklerde uzman olan bir doktor bulup görüş almıştım, o zaman bilgisinden faydalanmıştık ve içimize sinmişti baya bi, bundan dolayı bu gebeliğimde bu doktora devam etme kararı aldım inşaAllah. Sağlıkla afiyet ile inşaAllah Bu kontrolümde onunla detaylıca konuşmayı düşünüyorum zaten. Taramaları, aşıları, detaylı ultrason hepsini konuşmayı planlıyorum bakalım buradan da bilgilendirme yaparım inşaAllah
Ben ayakta çok kalınca veya çok hareket edince resmen su gibi akinti geliyor benden bir de kahverengi lekelenmem oluyor. Regl agrisi bir de bel ağrısı çekiyorum sanki o belimi oyuyorlarmış gibi oluyor ayakta çok kalınca, o yüzden iş yapsam bile yatıyorum kalkıyorum uzun süreli duramıyorum, ayakta kalınca sanki yer çekiminin etkisiyle aşağı ağırlık oluyor bende o yüzden önlem alıyorum ama çalışan yaşıyorsa doktora başvurup rapor almalı.cocuklular için bir şey diyemeyecegim bence çok zorKızlar siz de çocuk ya da iş sebepli vs. çok ayakta kalıyor musunuz? Ayakta fazla durduğum için adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor inşallah bi zararı olmuyordur.
Bugün 8 saat dersim vardı kuzum. Benim de oldu yani yorulunca oluyor özellikleKızlar siz de çocuk ya da iş sebepli vs. çok ayakta kalıyor musunuz? Ayakta fazla durduğum için adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor inşallah bi zararı olmuyordur.
Kızlar siz de çocuk ya da iş sebepli vs. çok ayakta kalıyor musunuz? Ayakta fazla durduğum için adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor inşallah bi zararı olmuyordur.
Benden de geldi 2 kez su akıntısı, doktora soracaktım hatta bunu keseden falan sızıntı değildir inşallah diye. Çalışırken bu kadar zorlanmıyordum çocuklu zormuşBen ayakta çok kalınca veya çok hareket edince resmen su gibi akinti geliyor benden bir de kahverengi lekelenmem oluyor. Regl agrisi bir de bel ağrısı çekiyorum sanki o belimi oyuyorlarmış gibi oluyor ayakta çok kalınca, o yüzden iş yapsam bile yatıyorum kalkıyorum uzun süreli duramıyorum, ayakta kalınca sanki yer çekiminin etkisiyle aşağı ağırlık oluyor bende o yüzden önlem alıyorum ama çalışan yaşıyorsa doktora başvurup rapor almalı.cocuklular için bir şey diyemeyecegim bence çok zor
Ben depo olduğum için evdeyim ama evdeki tempom yetiyor fazlasıyla. Bütün karnım, vajina tarafım ağrıyor adetli gibiBugün 8 saat dersim vardı kuzum. Benim de oldu yani yorulunca oluyor özellikle
Sık sık uzan kuzum. Başka türlü geçmiyor yani depo ne kuzum ben bilmiyorumBen depo olduğum için evdeyim ama evdeki tempom yetiyor fazlasıyla. Bütün karnım, vajina tarafım ağrıyor adetli gibi
Yaa ne iş yapıyorsun canım? İki arada kalmışsın desene, ben de bazı anlarda çocuğumu taşımak zorunda kalıyorum 14.5 kilo, Allah’a emanetizBen çalıştığım için belim çok yoruluyor, henüz iş yerinde paylaşmadım arkadaşlarımla, belki söylesem iş yüküm biraz daha hafifleyecektir ama içimden hiç paylaşmak gelmiyor nedense, daha önce kaybım olduğundan dolayı da olabilir belki
Bulunduğum yere eş durumuyla geldim, branşımda bütün okullar dolu olduğu için milli eğitimde depo olarak kalıyorum, imza vermeye gidiyorumSık sık uzan kuzum. Başka türlü geçmiyor yani depo ne kuzum ben bilmiyorum
Yaa ne iş yapıyorsun canım? İki arada kalmışsın desene, ben de bazı anlarda çocuğumu taşımak zorunda kalıyorum 14.5 kilo, Allah’a emanetiz