- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi eslegul2323
Ya ne bilim bir burugum biraz umarım tutunmustur.Yaptirmak istiyorum akşam kandirabikirsem eşimi goturucem yoksa yarın sabaha gidicemOlsun olsun öyle deme gene de eğer için rahat edicekse yaptır akşam Allahım inşallah hepimizi mutlu eder
Bende aynı sabrlı bu kocalarNe bilim doktor 7 Haziran dedi işte yarını bekleyeceğimgizli gizli de çıkamıyorum ki
yok dırek tek çızgıHadi ya idrarda dimi silik var mıydı hiç
aynen ya hiç merak etmiyorlar nasıl sabrediyolar anlamıyorumBende aynı sabrlı bu kocalar
yok dırek tek çızgı
aynen ya hiç merak etmiyorlar nasıl sabrediyolar anlamıyorumBende öyle tek çizgi hayırlısı olsun inşallah umarım pozitiftir tutunmustur
Bende üzülürüm diye hiç test işine girmiyorum şimdi yapsam negatif olsa o güne kadar yerim kendimiYa ne bilim bir burugum biraz umarım tutunmustur.Yaptirmak istiyorum akşam kandirabikirsem eşimi goturucem yoksa yarın sabaha gidicem
Umarım ınshAllah bızledıraynen ya hiç merak etmiyorlar nasıl sabrediyolar anlamıyorumBende öyle tek çizgi hayırlısı olsun inşallah umarım pozitiftir tutunmustur
Doğru yapıyorsun bız yapdıkda noldu , moralımız düşdğBende üzülürüm diye hiç test işine girmiyorum şimdi yapsam negatif olsa o güne kadar yerim kendimi
Haklısın vala bende yakın zamanda yaptım zaten biraz ongune kadar kadar en azından teste giderim diye ama gerçekten elinde olmuyor umutsuz oluyorsun moral bozuluyor ya inşallah pozitiftirBende üzülürüm diye hiç test işine girmiyorum şimdi yapsam negatif olsa o güne kadar yerim kendimi
Bende Rabbime güvenip inanıyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez hayırlısı olsun inşallahBen inanıyorum kızlar Rabbim emeklerimizi zayi etmez güveniyorum ona moral bozmak yok
Merhaba bende 31 Mart'ta transfer oldum 5.gun embriyosu.herhangi bı belirtin varmı hissettiginMerhaba kızlar bende 31 mart transferiyim :) 5. gün embriyosuydu. bakalım inşallah hepimize yaz gibi gelirler. 2. denemem. ilk bebeğim3. gün embrysydu 5 aylıkken kaybettim. şimdi bakalım umarım kucağımıza alırım sağlıkla. hepimiz için umarım
Ayy hadi inşallah canım zaman durdu geçmiyor sankiMerhaba kızlar bende 31 mart transferiyim :) 5. gün embriyosuydu. bakalım inşallah hepimize yaz gibi gelirler. 2. denemem. ilk bebeğim3. gün embrysydu 5 aylıkken kaybettim. şimdi bakalım umarım kucağımıza alırım sağlıkla. hepimiz için umarım
Canım çatlatma iğnesi vurdun mu ?Dün 5. Gündü dayanamayıp test yaptım çok hafif bı çizgi gibi bişe çıktı ama ilaçlardan da olabilir
Benimki rahim dinlendirme oldu yani geçen ay vurmustumCanım çatlatma iğnesi vurdun mu ?
Ayy o zaman var gibi canımmm ayy hadi inşallahhBenimki rahim dinlendirme oldu yani geçen ay vurmustum
Sende kasik ağrısı ve bel ağrısı varmiAyy o zaman var gibi canımmm ayy hadi inşallahh